Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Nutariau, kai isberia, nebenaudot jokiu vaistu doh.gif , nes nejauciu jokio skirtumo, su jais ar be ju rolleyes.gif . O pleistriukai man visiskai netiko, nes paprastai pusleles nugyja per savaite, o klijuojant pleistriukus, per dvi, ir dar randeliai lieka doh.gif , jis zaizdelei dziut neleidzia unsure.gif , nors temoje radau, kad kitoms nudziovina.
Geriausia isetis- stiprint organizma biggrin.gif .
Atsakyti
As pripazistu tik vaistus is vaistines. Jokiom dantu pastom ar dar kuom nesigydau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 12 spalio 2008 - 03:33
Sveikos. Šiandien man pradėjo lūpas perštėti. Iškart pasitepiau ZOvirax, išgėriau dvigubą dozę Acic geriamų vaistų, lyg nebekyla, bet vis dar peršti ir paranojiškai manau, kad dar iškils :S nežinau, ar teptis Betadine, ar ne : / Žodžiu, spėju, kad išbujos taip, kad ryt net į mokyklą nenueisiu.
Atsakyti
QUOTE(symphonie @ 2008 10 13, 17:24)
Sveikos. Šiandien man pradėjo lūpas perštėti. Iškart pasitepiau ZOvirax, išgėriau dvigubą dozę Acic geriamų vaistų, lyg nebekyla, bet vis dar peršti ir paranojiškai manau, kad dar iškils :S nežinau, ar teptis Betadine, ar ne : / Žodžiu, spėju, kad išbujos taip, kad ryt net į mokyklą nenueisiu.

tepk medum ištisai, kai tik nusivalgo - ir vėl užtepk, kad ir keliasdešimt kart per dieną. Tikrai nebebujos wink.gif patikrinta ax.gif
Atsakyti
šįkart nušašau kaip niekad doh.gif
Nieks nepadėjo, nei zovirax, tepiau vos pajutus perštėjimą, nei kt...
Mano kosmetologė kažkada yra sakiusi, kad man ir spuogai ant veido iškilti gali nuo herpeso. Taip ir atsitiko šį kart,- ne tik lūpos, bet ir kakta, žandai... Kažkoks košmaras. Esu gėrusi tuos antibijotikus, kurie a le panaikina į virusą iš organizmo... Pusmetį nebuvo, o vėliau vėl kažkaip pasigavau matyt...

Va dėl medaus - neesu bandžiusi g.gif Bet aš vien nuo jo kvapo imu žiaupčiot...Kažin ar galėsiu nuolat jausti ji po nosim... Bet dėl tokio dalyko pakentėsiu. Ačiū Pjuvena po krūmu. (beje,- thumbup.gif nick'as lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2008 10 17, 14:23)
šįkart nušašau kaip niekad doh.gif
Nieks nepadėjo, nei zovirax, tepiau vos pajutus perštėjimą, nei kt...
Mano kosmetologė kažkada yra sakiusi, kad man ir spuogai ant veido iškilti gali nuo herpeso. Taip ir atsitiko šį kart,- ne tik lūpos, bet ir kakta, žandai... Kažkoks košmaras. Esu gėrusi tuos antibijotikus, kurie a le panaikina į virusą iš organizmo... Pusmetį nebuvo, o vėliau vėl kažkaip pasigavau matyt...

Va dėl medaus - neesu bandžiusi g.gif  Bet aš vien nuo jo kvapo imu žiaupčiot...Kažin ar galėsiu nuolat jausti ji po nosim... Bet dėl tokio dalyko pakentėsiu. Ačiū Pjuvena po krūmu. (beje,-  thumbup.gif  nick'as lotuliukas.gif )

Kaip sakant šuo ir kariamas pripranta, o čia tik medų uostyt kelias dienas vardan grožio reikia rolleyes.gif

Ačiū, mano nickas mano išmislas, vienintelis ir nekopijuojamas cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos.Tad gal pasikartosiu.
Tarkim kai jauciu ,kad jau kyla pusleline ant lupos ,as itrinu ta vieta su spiritu ar degtine.Ir trinu gana ilgai su pirstu pavilgius i spirita.Vien zodziu uzsidegina ta vieta ir man visada taip ir nespeja isdygt pusleline.
Aisq cia reik spet pataikyt kol dar tik jauti ,kad kyla.Ir trint kokias 5 minutes.
Na gal kam pades ir toks gydimo receptas 4u.gif
Atsakyti
ash shita geri jau 10 metu turiu ant nugaros, prie stuburo... tepalai - dumblas tepk kada nori, vistiek ishropoja... tai nuo skausmo padeda acic tabletes ir jei jau prasideda sakusmas ir speju ishgert tai tada takart neishropoja, bet po savaites vistiek ishlenda... kai ash ta zaraza bandau vaistais dusint, tam kartui pavyksta, bet kartojasi kas savaite, kol neleidzhiu jai pasireikshti. tik ishpumpuruoja ir paskui vel iki kito streso ar saules dozes ramu smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu siuom tuom pasidalinti kovojant su herpesu. Yra toks augalas, jis dailiajai lyciai turetu buti pazystamas, ypac toms, kurios domisi augalais. Tai va, yra toks svogunas, jis vadinamas tai "indisku svogunu" tai "juru svogunu". seip jis nuodingas ir su juom ir jo preparatais reiketu elgti atsargiai. Jis turi viena idomia savybe, jos sultys stabdo lasteliu dauginimasi. Jei pajutote, kad kur ant lupytes pradejo persteti kaip budinga herpeso pasirodymui, imate to svoguno lapo gabaliuka, ji sutrinate ir tuom dregnu gabaleliu patepate ta vieta. Po kiek laiko ima persteti, o paskui viskas tuom ir baigiasi, jokios pusleles nebebuna. Dar esu uzprases is Indijos vaistu to svoguno pagrindu, gal ju pagalba butu galima apskritai baigti su herpesu.
Atsakyti
Bet juk herpesas jein eklystu visa gyvenima jei jau pasigavai toki virusa gyvena zmogaus organizma,ir pasi 4u.gif blush2.gif reiskia tik tam tikru metu laiku...ar klystu
Atsakyti
jei jau ir visam gyvenimui, tai reikia nesudaryti salygu jam vel ishlysti...
Atsakyti
Sveikos,
Man kiek pamenu yra polinkis tam herpesui issokti doh.gif o pastaruoju laiku vos ne kas dvi savaites doh.gif vos tik pajutus tepiu Vectavir, bet jis beveik nieko nepadeda verysad.gif Cia pasiskaiciau, kad galima medum tept, tai bet koks medus tinka? O kokius jus vaistus nuo to geriate, kazkaip neuzmaciau?
Atsakyti