Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Aš seniau irgi turėdavau ši malonumą verysad.gif ,dabar jau senokai nebuvo (tfu tfu tfu) o šiandien vaikui iškilo net dvi ant lūpos doh.gif geriausiai ir greičiausiai žaizdelę užsigydydavau su cinko tepalu. Kartą buvo iškilus didžiulė pūslė ir po to ta žaizda niekaip negijo,tepiau visokiais vazelinais,streptocido tepalu,dantų pasta... Tai gerai,kad mokykloje seselė patarė gydytis cinko tepalu. Ir greitai ėmė gyt,tiesiog išdžiūvo žaizda.O su kitais tepalais tai seselė sakė,kad tik lūpas supūdysi unsure.gif
Atsakyti
aš vakar pradėjau tepti Acyclostad,padeda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 01, 15:22)
aš vakar pradėjau tepti Acyclostad,padeda bigsmile.gif

O man jis nepadėjo schmoll.gif ėjo tik blogyn...nuo vakar tepu Fucicort tepalu ir ryškiai sumažėjo ir pūslelė ir patinimas thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2009 01 21, 15:08)
As taip pat turiu si virusa. Anksciau naudojau Zovirax o dabar Acic kremuka.

As irgi naudoju Acic. Zinoma, tik pajautus perstejima, bigsmile.gif reikia tuoj pat tepti.Tikrai padedavo man.
Atsakyti
Ir mane ypač po visokių virusinių ligų pakankina pūslelės. Dabar supratau, kad veiksmingiausias jų gydymas tada, kai lūpa dar tik niežti ar peršti. Tada pateplioju Acic ir jeigu jau iškyla, tai mažytė pūslytė. Didžiausia bėda, kad kaip supratau šitas virusas nuolatinis ir atsinaujinantis doh.gif
Atsakyti
Yra toks BORO PLUS tepaliukas gal 3-4 lt kainuojazoleliniu pagrindu man padeda visada smile.gif
Atsakyti
Pagaliau nebeturiu to "džiaugsmo":oh Gijo apie 10 dienų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2009 02 17, 19:10)
Pagaliau nebeturiu to "džiaugsmo":oh Gijo apie 10 dienų verysad.gif

Sėkmingai naudoju ACIC tepaliuką. Turiu pleistriukų COMPEED( tik jie brangoki-apie 3 lt/vnt verysad.gif ). 2-3 vnt. ir tvarka, t.y. uždžiovina, neišopėja nekraujuoja ir toliau jau ir nieko nedarant gražiai užgyja. Bent jau man tikrai padėjo wink.gif Linkiu pasveikt thumbup.gif
Atsakyti
nezinau ar mano oranizmas toks nusilpes ar dar kazkas nes man auga ir auga , tos grozybes,mazdaug kas 2men ir gydau apie 20d doh.gif dabar 10d gydau kokiu tik tepaliuku nebandziau niekas nepadeda jau nesuprantu apaugo visas lupas ir visa zanda nugraziai dabar atrodau , tai neapsikenciau ir nusipirkau acic tableciu geriu 3diena jau truputi patinimas sumazejo tikiuos greit praeis tik nuo ju man salutinis poveikis nepatinka tokia apsvaigus vaikstau ir vemiu o dar mieguistumas , pakentesiu kad tik nebeaugtu
Atsakyti
Man ir sis dziaugsmas pasirode blink.gif as naudoju acic tabletes ir compeed pleistriuka.. Pleistriukas man labai padeda ir perku visa pakuote, nes taip pigiau. Siulau begti i Gintarine vaistine, nes dabar akcija ir visa pakuote kainuoja 26 lt su centais. Pirkau siuos pleistrus, kai ziema ant lupu, panoseje ir ant smakro pradejo augti... surrender.gif man padejo, taciau nezinia kam nuo ko atsiranda,... man tai nuo nervu ir issekimo... Oi, vos nepamirsau, kai nustojau naudoti vazelinus, tai reciau atsiranda, nes viena drauge pasake, kad lupos pasidaro maziau atsparios kai mes joms "padedam"... naudoju tik blizgesius, o kai labai isdziuna, tepu medu yahoo.gif
Atsakyti
Pries gera savaite labai pradejo skaudet apatine lupa is vidaus, po kokios dienos tarp dantenu ir lupos, ties tuo susjungimu atsirado balta puslyte, na gal nevisai puslyte, nes neiskilus, tokia balta demele, aplinkui visa lupa ir dantenos paraude ir labai skausmingos. Ypac skaudziai reaguoja i suru maista. Ar tai gali buti kokia herpeso forma? Kadangi ta bjaurastis burnoje, tai nei patepsi kuom. Net ir pas koki gydytoja eit nezinau. Gal ka patarsit?
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti ar imanoma ta virusa isvis is kuno isvaryt? nes jau atsibodo kad kiekviena karta kai persalu buna ant nosies arba virs lupos tas herpesas, geda net is namu iseidinet su tokia isvaizda, tai ar imanoma ji isvis isvaryt virusa kad niekada daugiau nebutu herpiso ar cia jau kaip sakant visam gyvenimui?
Atsakyti