Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

Dabar pavasaris, imunitetas silpnas, tai Herpes dar dazniau lenda. Girdejau, kad profilaktiskai labai gerai yra vazelinas CARMEX. Ji galima isigiti padruotuveje, kur prekiauja egipto zeme. Pazistama pasakojo, kad jos mama visa ziema tepesi karmex ir pirma ziama pragiveno be herpes. smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi ant lūpų iškyla porą trejetą kartų per metus. Vadinasi virusą turiu. Kokiu būdu tas herpesas patenka ant lytinių organų? suprantama, kad užsikrečiama lytinių santykių metu, bet jei jis iškyla ant lūpos, kur tikimybė, kad neiškils ir toje vietelėje?
Atsakyti
Virusų tipai skiriasi mirksiukas.gif Jei turi virusą, kuris ant lūpos atsiranda, tai jis ir atsiras veido srity.
Atsakyti
Ką tik perskaičiau : "Genitalijų srityje išplitusiu virusu (II tipo) užsikrečiama intymių santykių metu, labai retai - naudojant bendrus higienos reikmenis. Tarp I ir II tipų virusų didelio skirtumo nėra, ir jie gali susikeisti vietomis, tad sergant herpesu lytiniai santykiai yra tabu."

Va tai tau... ax.gif

Ir dar: "Pūsleline užsikrečiama kontaktiniu būdu (kai kurie autoriai teigia, kad ir oro - lašeliniu). Tačiau liga perduodama tik esant aktyviai stadijai - kai matosi pūslelės. Kartais ir lūpų pūslelinė gali apsigyventi lytiniuose takuose, todėl su sergančiu partneriu geriau nesantykiauti oraliniu būdu. Beje, užsidėjus šašams, liga dažniausiai jau nebeužkrečiama."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga22: 23 gegužės 2009 - 18:47
O ar turit kas herpesą, kuris pasireiškia pūslelėmis ant delnų? g.gif Bet tos pūslelės niekada neišbujoja: iškyla tokie kieti spuogeliukai ir po poros savaičių išnyksta unsure.gif Pasidariau tyrimus ir rado teigiamą Herpes simplex I tipo IgG. Koeficientas 3,8. Gal kas galit pakomentuot? Planuojam leliuką, tai net nežinau kaip elgtis dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2009 06 04, 13:55)
O ar turit kas herpesą, kuris pasireiškia pūslelėmis ant delnų?  g.gif Bet tos pūslelės niekada neišbujoja: iškyla tokie kieti spuogeliukai ir po poros savaičių išnyksta  unsure.gif  Pasidariau tyrimus ir rado teigiamą Herpes simplex I tipo IgG. Koeficientas 3,8. Gal kas galit pakomentuot? Planuojam leliuką, tai net nežinau kaip elgtis dabar  unsure.gif

tai va kad su tuo neshtumu neaishku kaip... va laukiuosi antro tai jau 2 kartus buvo baisybe ishkilus, tai ginas net pas genetikus siunchia ishsitirti del viso pikto, bet sake kad vaikuchiui per 1 trimestra jis nekenkia, o kaip bebutu paradoksalu pakenkti gali nuo 14 sav... blink.gif
Atsakyti
Reikalinga skubi pagalba, zodziu siandien isdygo pusleline ant lupu, o sestadieni mano pacios vestuves... Patarkit koki ekstra vaista ar gydydmo buda nuo sito brudo? Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukasss82: 23 birželio 2009 - 12:38
Isbandziau geriamas tabletes Acic, apie kurias perskaiciau siame forume. Is tikruju pagelbejo, po pirmos tabletes pusleline nebekilo ir pradejo gyti, bet reikia pagert bent 3-5 dienas. Kas daugiau galetu padeti ir nezinau, na bandyk tepaliukus ir tt. Grazios sventes sestadieni mirksiukas.gif viskas bus gerai!
Atsakyti
na va mane irgi tas džiaugsmas aplankė verysad.gif nors jau jo pas mane nebuvo apie du metus ir džiaugtis buvau pradėjusi, kad išsigydžiau 4u.gif ir tuos du metus visada naudojau gydanti lūpų kremą BLISTEX LIP RELIEF ir tik pastaruosius mėnesius jų nebetepiau, tai manau gal čia jis man tas lūpas vis apsaugodavo g.gif
Kai išnyks tos nelemtosios nuo mano lūpų vėl reiks ta vazeliną isigyt, ten ir rašo, kad sumažina lūpų perštėjima ir pūsleles thumbup.gif O prieš tuos du metus tai man ta pusleline net lb dažnai vis iškildavo, vienu metu tik išsigydau ir jau po poros dienų vėl užauga ir taip pora mėn.kankinausi verysad.gif
Atsakyti
As sita beda turiu nuo mokyklos laiku, aisku tais laikais ji buvo daug didesne. Paskutiniaisiais metais beveik isnykus buvo, o jei atsirasdavo tai i metus syki koks sasiukas. Bet va siandien ryte kai save pamaciau... doh.gif tragedija verysad.gif apatine lupa visa isberta, po lupa, ir dar virsutines biski verysad.gif o skausmas visa diena nesvietiskas, tempia baisiausiai, galva visa skauda verysad.gif visada naudoju Acic tepaliuka, bet ka zinau, padeda kazkiek bet tikrai ne per tris dienas praeina schmoll.gif reikes kazka naujo isbandyti, nes nebejuokinga tokie bajeriai. Neimanoma net pasideginti prie juros blink.gif pagulejau - ir stai dovanele unsure.gif
Atsakyti

Taip baisiai nemalonus dalykas verysad.gif pas mane jau 6 dienos praejo, o lupa dar nepagijo, bet bent jau nebera sutinusi..ir tikrai man irgi nėra taip buve, kad per 3 dienas praeitu. mažiausiai savaite laikosi 4u.gif
Atsakyti
Si malonuma turiu nuo 5 metu smile.gif mano mama ir sese taip pat turi, musu seimai niekas nepadeda jokie acic, tik ZOVIRAXAS, bet reikia moket naudotis, jei krausi ant nesvarios puslelines pastoviai nepades, mano metodas man padedantis yra toks, kai jauti , kad pradeda kilti pusleline tada reikia gerai nuplauti ta vieta su muilu kad bakteriju nebutu, tada tepti ZOVIRAXA plonu sluoksniu, praejus 2-3 val vel nuplauti siltu vandeniu ir muilu pusleline nusausinti SVARIA servetele ir vel tepti Zoviraxa plonai, sitaip bedarant, pusleline "nueina" man per viena diena, arba isvis neiskyla! oda toj vietoj tiesiog galima sakyt nusilupa jokiu randu gyvenime neliko.pabandykit, gal kam pades :)sekmes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruth-Ruta: 16 liepos 2009 - 20:40