Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

QUOTE(ViChy @ 2005 08 26, 13:32)
Aha,atsimenu tas "zvaigzudes" ju toks savotiskas,astrus kvapas buvo...  maciau dar visai neseniai vaistineje ju yra,reikes nusipirkti smile.gif

yra yra, neseniai pirkau, ir nebrangus vaistelis smile.gif
Atsakyti
Aš tai tik pradėjus kilti pūslelei šaldau leduku kiek iškenčiu. Padeda.
Bet tavo atveju, kai jau yra šašas, nieko nepadarysi, teks išlaukti visas gijimo stadijas. Užjaučiu.
Atsakyti
Acicloviro tepaliukas plius tabletes.Jos iskarto sustabdo viruso dauginimasi ir greit praeina. Ka tik turejau,tai praejo per tris dienas. biggrin.gif
Mano viena pazistama minejo liaudiska buda- patepti siera is ausu. Sako greit praeina. Tikrai nebandziau, tai negaliu pasakyti ar padeda. smile.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju tepalą Aciclovir. Perku 10 gramų tūbelę, tai ilgesniam laikui užtenka, o ir pigiau gaunasi. Anksčiau tepdavau Zovirax, tai kiek prisimenu poveikis būdavo. Nu dabar nepaisant nuolatinio tepliojimo ta pūslelinė kartojasi ir kartojasi. Va šį mėnesį keturis kartus buvo. Ir nieko negaliu padaryti cry.gif Gydytojai pataria stiprinti imunitetą, tik jau nebežinau kuo, ką išbandžiau niekas nepadėjo. Ryt keliausiu į vaistinę Žvaigždutės pirkti.
Atsakyti
ne zvaigdute imuniteta reikia stiprint biggrin.gif naturalus vaistukas gali buti arbatmedziu aliejus, bet 100proc, neskiestas.
Atsakyti
O man Acicloviras nepadeda. verysad.gif pūslę užgydo tik Zoviraxas. Nes ir vaistinėje sakė, kad Aciclovire nėra sudėtinės medžiagos, kuri veiktų patį virusą. O šiaip jau kažkurioje temoje apie Herpesa rašiau, kad man geriausiai padeda ne vaistai, o saugojimasis, kad nesušalti ir pan. Pavyzdžiui man lūpos žiemą neužgydavo kai kepurės nenešiojau, o kai atėjau į protą- tik porą kartų per sezoną pasitaiko. Žodžiu, reikia stengtis organizmą stiprinti. 4u.gif
Atsakyti
[quote=babarskas,2005 08 27, 21:28]
ne zvaigdute imuniteta reikia stiprint biggrin.gif naturalus vaistukas gali buti arbatmedziu aliejus, bet 100proc, neskiestas.
[/quote

Ačiū už info 4u.gif Žinau, kad žvaigždutė imuniteto nesustiprins, bet aš kaip skęstantis, ir šiaudo griebiuosi. O apie arbatmedžių aliejų neteko nieko girdėti ax.gif Kiek jis kainuoja ir kaip jį vartoti? Dabar imuniteto stiprinimui geriu ryklio taukų kapsules ir Citrosept, bet ypatingo poveikio kol kas nepajutau.
Atsakyti
As nusipirkau zvaigzdutes,bandau tepti smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, tokia tema jau yra: Herpesas (lūpų pūslelinė)
Atsakyti
o arbatmedis irgi ne imunitetui stiprinti, tik pati kylanti virusiuka tepti tepti kol jis uzdus
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 08 28, 15:00)
o arbatmedis irgi ne imunitetui stiprinti, tik pati kylanti virusiuka tepti tepti kol jis uzdus

Ačiū, būtinai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Yra toks rimtas vaistas VALTREX. Siulau pasidometi, gal nuspresit isbandyt. As jau nusprendus, tik tinkamos progos laukiu
Atsakyti