Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas

sveikutės pagaliau radau sau tinkamą temą blink.gif rytoi vaiko darželį newyear.gif šventė,o mano burna ,kaip niekad išberta seniau gūdavo vienoi vietoi,o dabar kaip pas stotinę ištino,norisi megalol.gif pasislėpti ir niekur neiti .
paskaičiau jūsų patarimų ir visai pasimečiau tai koki vaistai geresni.
Atsakyti
man labai padejo Acis tepalas (kazkaip panasiai pavsdinimas skamba, pasakyk vaistinikei ir ji zinos), tepaliuko lab maza tiubele, kainuoja regis12-15 litu (nebepamenu)
bet tas herpes man labai ilgai laikesi, ir acis man padejo isgyti....
zovirax nepirkau, nes lab brangu, o sitas tepaliukas ir pigiau ir pasirodo veiksmingas clap_1.gif
Atsakyti
Siandien buvau pas gydytoja del nestumo, tai jinai sake, kad blogai ta pusleline nestumo metu. Bet jei mano stiprus organizmas tai gal nieko nebus. Jau dabar vel baisiausiai pergyvenu. O is kur zinoti ar nusilpes tas mano organizmas ir imunitetas ar ne?As maniau kad jei jau atsirado, tai ir rodo, kad nusilpes. O gal kam nuo tu puslyciu ir temperatura buna ar dar kokie noers nemalonus pojuciai, nes man tik issoko pusles ir praejo po kokios savaites. Man tai cia daugiau Baisi nei Negrazi liga:(
Atsakyti
As ir sakau, kad tas Acic kremas man is visu geriausias ir palyginti su kitais nebrangus (kainuoja ~ 9 Lt) thumbup.gif
Nuo Herpes viruso niekada nebuvo nei temperaturos, nei jokiu kitu pojuciu, isskyrus tas slykscias pusleles, kurios labai baisiai atrodo ir ilgokai nepraeina mad.gif
Atsakyti
Svarbiausia laiku pastebėti... paskutinį kartą patepiau Acic vos pastebėjus paraudimą ir ką, per porą dienų nieko nei kvapo neliko ir net pūslės nesusidarė, tik mianiatiūriniai šašiukai, kuriuos pajausdavau tik priilietus... Net plika akim nesimatė smile.gif
Atsakyti
Visai netiketai pries kelis matau isradau namudini gydymosi procesa biggrin.gif Ogi tik bekylancios pusleles uzdedu nuo svoguno nulupta plona plevele ir prilipdau prie tos nedekingosios!!! Ir ka jus manot? Pirmakart buvau apstulbus kai dar ta pati vakara as ja sunaikinau. Taip ir toliau gydausi, nei Acic, ne Zovirax nereikia.
Lupu pusleline sukelia Herpes 1 tipo virusas, kuris deja yra nepagydomas. Jo simptomu zmogus nejaucia ir tik nusilpus organizmui atsiranda tos nelemtos pusleles, kurios ir parodo, kad imunitetui reikia pagalbos.
Atsakyti
Kreipiuosi i tas, kuriuos turi herpes virusa ir nuolat pasikartojancias jo pasekmes-lupu pusleline. Sakykit, kaip greiciausiai, efektyviausiai issigydote? Kuris tepaliukas veiksmingiausias? ir pan.
Atsakyti
QUOTE(zuikiene @ 2004 12 21, 14:52)
O gal kam nuo tu puslyciu ir temperatura buna ar dar kokie noers nemalonus pojuciai (..)

Mano herpes keliasi ne ant lupu, bet nugaros apacioje, kazkur ties uodegikaliu, gal kiek auksciau. Atsirado pries kokius 10 metu ir vis nesusigyvenam verysad.gif Sakysit, gerai, kad ne ant lupu, bet jei ta zaizda yra 2 Lt monetos dydzio, baisiai niezti, skauda, padideja ir net parausta limfmazgiai, pakyla temperatura, skauda galva blink.gif g.gif Paskutini karta jau nebezinojau ka daryti verysad.gif verysad.gif Tai nutinka dazniausiai truputi susalus, po dideliu stresu. Kad isprovokuoja mmm (o dabar jos pas mane laaabai sutrikusios po KT vartojimo), taip pat jau zinau, bet ju gi neisvengsi g.gif Keista, kad man nei vienas gydytojas nerekomendavo tu Valtrex (ar kaip jie ten) tableciu g.gif Velniop pinigus, kad tik padetu doh.gif
Laikykimes likimo drauges verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiona: 14 kovo 2005 - 20:48
o as atradau ...medu!
kazkaip jis gerai dziovina, ir praeina greiciau, nei su ACICu.
Atsakyti
Va, šiandien iš ryto pajutau jau ant viršutinės lūpos vieną tokį bjaurybę beaugant... Pasitepiau Zovirax ir popiet nieko neliko biggrin.gif Brangus, bet geras vaistas. Tik keista, kad daug lygiai tokios pat sudėties (acikloviro), bet kainų amplitudė... blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čika: 23 kovo 2005 - 20:09
Mano mamai iškilo tokia puslytė, tai paskaitinėjau jūsų temą, pasidžiaugiau, kad ačiū Dievui aš tokio džiaugsmelio neturiu ir SPĖKIT KAS MAN ANT LŪPOS PUIKUOJASI??? blink.gif blink.gif blink.gif
Nuo mamos užsikrėčiau, nors niekad niekuo panašiu nesiskundžiau...
Tiesiog pabučiavau mamą prieš miegą, o ji, staiga prisiminusi tą nelemtą herpesą staigiai atsitraukė ir aš vos vos prisiliečiau, bet ir to užteko cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Nu bliamba prakeikiau vakar savo. Dar tik herpeso neturėjau, tai ir tą sugebėjau susigauti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Nei zovirxai, nei acikai, niekas nepadėdavo, kol neatradau CARBOSAN'o tepalo. Nėra nieko geriau thumbup.gif Superpigu (apie 4lt.) ir veiksminga clap.gif
Atsakyti