Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

mano vyrui patinka ne tai kad grazios moterys, o isskirtines, kurios nera kaip stampuota grazuole...is aktoriu patinka kameron diaz, nes ji zavinga,
ir dar jam nepatinka kudos, kurioms nera kur iznybt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2007 02 08, 17:55)
Taip mąstai Tu, bet galiu Tave nuliūdinti, jog yra mąstančių visai kitaip. Tikrai yra vyrų, kurie kitaip suvokia seksualumo sąvoką  rolleyes.gif O yra ir moterų, kurias žavi bicepsai, ir tai joms vienintelis seksualumo koziris... Bet čia priklauso nuo to, kiek žmogus toli yra nuėjęs žmogaus poreikių skalės įvykdyme... Juk, matyt, yra žmonių tokių, kuriems tereikia pavalgyti, pamiegoti, pasi..., pakakoti - o yra ir tokių, kurie nepajėgs pajusti aistros, žiūrėti į tą žmogų kaip į seksualų, jei jų nevienys intelektualinis, jausminis bendrumas  mirksiukas.gif

Šiaip mačiau yra tema forume "atsiduočiau nedraugavusi"...kodėl tamsta Jūra ten neišdėstote savo puikių minčių apie žmogaus poreikių skalę?
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 02 07, 16:23)
Nenoriu čia labai liūdinti moteriškių,ale visi vyrai(jei tik nėra tostesterono stygiaus) dairosi į kitas ir modeliuoja smegenyse savo erotines fantazijas...ir aš modeliuoju,ir sakau brangiausiajai,kad pati gražiausia,ir tikriausiai nemeluoju,ir ji tiki tikriausiai...O pagrindinis kriterijus,kuris patraukia akį yra seksualumas,kurio neapibrėši...jis yra arba ne...žvilgsnis,judesys,kiti neapčiuopiami dalykėliai...O grožis,natūralumas tai jau antras planas...Taip buvo visada ir bus per amžius,norit jūs to ar ne biggrin.gif

soooo?nei nuliudinai nei pradziuginai,aisku kad tiek vyrai tiek moterys zvalgosi i kitus.menka naujiena cia taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi už savo vyrą pasisakysiu: jam patinka lieknos moterys. Juokais paklaususi, jei sustorėsiu, ar mylės mane, jis atsako, kad aplink namą varys lakstyti biggrin.gif Ir dar anksčiau prasitarė, kad mėlynakės labiausiai krenta į akis.
Atsakyti
Na as uz savo vyra atsakyti negaleciau. Pastebejau, kad jis dairosi i tas, kurios apsirengimu pabrezia savo figura ir kraipo uzpakaliuka... Tada pradedu pavydeti fool.gif
Atsakyti
as tai nelabai zinau kokios moterys mano vyrui patinka, nes jis nesneka nei tokiom temom nei kitokiom. bet zinau jog storos, garsiai rekaujancios(apie nieka) tai jau nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 02 07, 15:23)
Nenoriu čia labai liūdinti moteriškių,ale visi vyrai(jei tik nėra tostesterono stygiaus) dairosi į kitas ir modeliuoja smegenyse savo erotines fantazijas...ir aš modeliuoju,ir sakau brangiausiajai,kad pati gražiausia,ir tikriausiai nemeluoju,ir ji tiki tikriausiai...O pagrindinis kriterijus,kuris patraukia akį yra seksualumas,kurio neapibrėši...jis yra arba ne...žvilgsnis,judesys,kiti neapčiuopiami dalykėliai...O grožis,natūralumas tai jau antras planas...Taip buvo visada ir bus per amžius,norit jūs to ar ne biggrin.gif

Nenorim tavęs liūdinti, ale tavoji, kaip ir mes, taip pat audžia seks fantazijas ir greičiausiai kasdien. ir dar sapnuoja naktį, kad daro tai su kitu, tai normalu. blink.gif O mes visos taip pat norim būti seksualios ir stengiamės, kiek pačios suvokiam tą seksualumą.
Atsakyti
o mano brangiausiajam graziausia as sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(arabe @ 2007 03 02, 12:31)
aš irgi už savo vyrą pasisakysiu: jam patinka lieknos moterys. Juokais paklaususi, jei sustorėsiu, ar mylės mane, jis atsako, kad aplink namą varys lakstyti  biggrin.gif Ir dar anksčiau prasitarė, kad mėlynakės labiausiai krenta į akis.

Ir maniskis taip pat. Kai bendradarbes kumos vis padejuoja vaje, kokia tu kuda (visa gyvenima tokia buvau), maniskis vis daro "inventorizacija", ar neatsirado lasinuku aplink liemeni ir paporina, kad jei prades augti, varys ratu aplink nama is sleps sokoladus lotuliukas.gif Lasiniai jam siaubas ir apsileidimas. Is aktoriu graziausia Kidman wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 02 08, 18:03)
mano vyrui patinka ne tai kad grazios moterys, o isskirtines, kurios nera kaip stampuota grazuole...is aktoriu patinka kameron  diaz, nes ji zavinga,
ir dar jam nepatinka kudos, kurioms nera kur iznybt  biggrin.gif

Ale ot kaip kartais žmonių skoniai skiriasi. Man nėra šlykštenės bobos už Cameron Diaz tikriausiai visame Holivude. Nei išvaizda, nei balsas nepatinka.
Atsakyti
O, beje, man patinka putlios, netgi kiek stambokos. Žinoma, kai lašiniai penkiom klostėm eina, tai jau neeee schmoll.gif Bet kai tų lašiniukų šiek tiek yra, tai netgi gražu. Aš ir savo žmonai sakau, kad visai nesupykčiau, jei pastorėtum. O ji sako: "dėl tavęs tikrai nestorėsiu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uhu @ 2007 03 09, 00:31)
Nenorim tavęs liūdinti, ale tavoji, kaip ir mes, taip pat audžia seks fantazijas ir greičiausiai kasdien. ir dar sapnuoja naktį, kad daro tai su kitu,  tai normalu.  blink.gif  O mes visos taip pat norim būti seksualios ir stengiamės, kiek pačios suvokiam tą seksualumą.

Taip...tikiu,kad svajoja...žinau,kad sapnuoja...kitaip būtų šalta moteris...man tas nemaišo ir neužgauna...o būti seksualiai neužtenka dekoracijų,manau tai įgimta...
Pritarsiu Maironiui...nuo Cameron Diaz vemt verčia...nežiūriu filmų,kur ji šmėžuoja...
Atsakyti