Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

Mano vyrui tai graži Mirtišė iš Adamsų šeimynėlės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vyram visos grazios ir geros su kuriom gyvent nereikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man labai grazios moterys, kurios turi siokiu tokiu velniuku akyse... ir dar su akiniais. Labai grazi ta aktore, katra Amelija vaidino - Ziuziu ar Liuliu, nebeatsimenu.. Didzioji dauguma moteru grazios. Kai nuvaziuoju po darbo i supermarketa - na beveik visos...
Kad nesakytumet, jog renkames uzsienietes, pasakysiu apie Lietuvaites - na tarkim dainininke Seduikyte labai grazi. Ir Neringa is Tele-Bim-Bam grazi. ir mano zmona grazi... labai grazi...
Atsakyti
Nu įdomiai čia, visos jam grąžios smile.gif

QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 06 01, 15:03)
Ziuziu ar Liuliu

hihihi.gif

Atsakyti
mano vyrui labai gražu uniformos, pvz. kareiviska... Nupirko dovanų kamufliažines kelnes ir kerzinius batus. Kai klausiu, kuo man apsirengt (man jau kaip ir 40), niekada nepasiulo dalykinio kostiumėlio, aukštakulniu batelių ir mini (esu normalaus sudėjimo, o kojas turiu visai gražias), sako taigi kelnes turi.... ir batus, kurie prie kelnių tinka. Būna, taip ir "pasipuošiu... Gal jis turi kokio gėjaus genų? A?
Atsakyti
Graži?...gal seksuali?..gal su kuria norėčiau?..man Barbės žaislų vitrinoj irgi gražios,bet...nežiūriu jokių mis Pasaulis...lėlės...o va neseniai buvau kaime...seilės visos išvarvėjo...mergytė dar pati nežino savo vertės...ir ne grožis,formos tai lemia...
Iš žvaigždžių dar Christina Aquleira traukia žvilgsnį...kitos bombos Lopes,Penelopės,Shakiros ir tt. fe...
Šiaip gražus meno kūrinys ir graži moteris man visiškai skirtingi dalykai...na aš ne koks fotomenininkas ar tapytojas...meno kūriniu gali grožėtis...gražią moterį norisi pačiupinėti...ir ne tik...

Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 06 01, 15:03)
man labai grazios moterys, kurios turi siokiu tokiu velniuku akyse... ir dar su akiniais. Labai grazi ta aktore, katra Amelija vaidino - Ziuziu ar Liuliu, nebeatsimenu.. Didzioji dauguma moteru grazios. Kai nuvaziuoju po darbo i supermarketa - na beveik visos...
Kad nesakytumet, jog renkames uzsienietes, pasakysiu apie Lietuvaites - na tarkim dainininke Seduikyte labai grazi. Ir Neringa is Tele-Bim-Bam grazi. ir mano zmona grazi... labai grazi...

mh, mano vyras irgi visus filmus su amelija audrey tatou perziurejo... lotuliukas.gif
Atsakyti
MB graziausia Scarlet Johanson ir Angelina Jolie biggrin.gif nors man jos visai negrazios blink.gif
Atsakyti
O as ne nezinau kuri MB labiausiai patinka, jis kazkaip kitu moteru prie manes nekomentuoja g.gif Reiks uzklausti kokia diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 01 31, 14:54)
Man tai patinka moteriškės, kur yra už ko paimt  blush2.gif  Žodžiu, kaip mano žmona  wub.gif  Nenorėčiau (netgi nupurto vien pagalvojus) tratintis su moterimi, kurios figūra panaši į 10 metų berniuko, nors dabar labai daug merginų nori būti panašios į perkarusias manekenes. Laikosi visokių durnų dietų ir galvoja, kad atrodančios kaip giltinės iš siaubo filmo, bespalvės, išdžiūvusios bus gražios pimpaluotiems.
Jei nėra už ko paimti, tai net gražiausias veidelis pasaulyje nesuvilios.
P.s. nesuvilios ir jokia kita. Į svetimas bobas tik pažiūriu, bet šiukštu neliečiu  smile.gif

Nu va, o mano vyrui kaip tik kudos patinka.
Atsakyti
Mila Jovovich.

Bent tiek esu girdėjusi.. smile.gif
Atsakyti
graži ta, kurią myliu. Ji turi kažkokio neapčiuopiamo ir neįvardijamo žavesio. wub.gif
Atsakyti