Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

Va Delfi kaip pateikia,is kazkokio uzsienietisko straipsnio.Taigi,tokios moterys patinka biggrin.gif :Nors žiniasklaida ir reklama perša savą idealios moters įvaizdį, vyro skoniui, kaip rodo naujausi tyrimai, tai didelės įtakos neturi. Daugumos vyrų nuomone, ideali moteris neturėtų būti aukštesnė kaip 170 centimetrų. Be to, tai turi būti mėlynakė blondinė, nepriekaištinga lovoje ir ne per daugiausiai uždirbanti.

Apklausus 66 tūkstančius populiaraus pažinčių tinklalapio lankytojų paaiškėjo, kad dauguma vyrų taip pat svajoja apie didžiakrūtę gražuolę.

Ideali moteris, jų nuomone, turi sverti 60 kg, gyventi viena ir nešioti akinius. Apklausos rezultatai nesutampa su analogiškos apklausos tame pačiame tinklalapyje, tik tarp moterų, rezultatais.

Idealus vyras turi uždirbti mažiausiai 60 tūkst. svarų (265 tūkst. litų) per metus, važinėti „Mercedes“ ir gyventi 300 tūkst. svarų (1,3 mln. litų) vertės name. Tačiau 54 proc. vyrų pareiškė, jog nesusitikinės su moterimi, uždirbančia daugiau kaip 25 tūkst. svarų (110 tūkst. litų) per metus.

Stipriosios lyties atstovai nevertina moterų intelekto, tačiau ekscentriškas ir linksmas charakteris, pozityvus požiūris į daiktus vaidina didelį vaidmenį. Ideali moteris neprivalo gerai gaminti ar žavėtis namų ruoša, tačiau ji turi nerūkyti ir mylėti gyvūnus.

Namų ruošos įgūdžiai apskritai nepateko į pačių svarbiausių moteriai dalykų dvidešimtuką, o šit gebėjimas suteikti seksualinį malonumą atsidūrė septintoje vietoje.

Šis tyrimas rodo, kad vyrai taip pat išrankūs moterų atžvilgiu, kaip ir šios – jiems, ir tiksliai žino, ko nori. Moteriai neprivalu turėti didelį namą, bet jei ji gyvena su tėvais – tai jau atstumiantis veiksnys.

Ji turi turėti savo automobilį, geriausiai – „Ford Ka“ ar „Mazda MX5“ – ir ekscentrišką humoro jausmą. Tik 15 proc. vyrų sutiktų susitikinėti su pesimiste ar cinike.

Intelekto stygius neturėtų trukdyti moterims džiaugtis pramogomis ir vaikščioti po restoranus. Vyrai ne itin jaudinasi dėl savo mylimosios svorio, bet tik 20 proc. sutiktų draugauti su aukštesne už save moterimi. Be to, dauguma vyrų renkasi blondines, antroje vietoje – raudonplaukės.
Taigi taigi bigsmile.gif

Atsakyti
Tokie tyrimai galioja tik tai auditorijai. Jei paklausite Afrikoje, tai atsakymai bus, dzin kokia ta boba, kad tik baltaodė būtų. Na dar pageidautina, kad svertų virš 100kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 20, 17:16)
Tokie tyrimai galioja tik tai auditorijai. Jei paklausite Afrikoje, tai atsakymai bus, dzin kokia ta boba, kad tik baltaodė būtų. Na dar pageidautina, kad svertų virš 100kg biggrin.gif

Na matai statistika yra statistika.Afrikoje ji gal ir butu kitokia.Tame straipsny pateikta europietiska(britu)nuomone.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 03 19, 15:03)
Ne...negali kiekviena tik užsinorėjus būt seksuali...gali būt graži,bet nebūtinai seksuali...ir atvirkščiai...žvilgsnis,judesiai,išraiška,balsas,tembras...tai ne apranga,makiažas ar plika bamba...tai įgimta...

Įgimta įgimta. Todėl laimingesnės ir yra pastarosios, o ne kataloginės gražuolės. Ir vyrai jas renkasi. Seksualumo neišmoksi. Gamta taip surėdė, kad patinas su patele daugiau pagal kvapą susitinka. O visai elementari tiesa - kad susilauktų vaiko.

Mano kolegė neseniai iš Egipto grįžusi išrėžė vyrui: "mielasis, jei tu manęs nemylėsi - aš išvažiuosiu į Egiptą. Ten kuo storesnė - tuo gražesnė, kuo raudonesni žandai - tuo sveikesnė. Egiptiečiams sakiau - pas mane trys vaikai - sakė - tinka!"

Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 21, 12:31)
Mano kolegė neseniai iš Egipto grįžusi išrėžė vyrui: "mielasis, jei tu manęs nemylėsi - aš išvažiuosiu į Egiptą.

Nespėtų užbaigti frazės, kaip bilietas būtų įteiktas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 21, 12:41)

Och, o aš galvojau, kad parašiau pavyzdį, kuriame labai gerai atsispindi skirtingų grožio kanonų samprata! smile.gif

Rimtoji dalis: Dėl bilieto įteikimo - daryčiau tą patį. Šantažo negaliu nei naudoti, nei iš kito pakęsti.
Atsakyti
sveiki,...

bet kazkam santazas suveikia kaip vaistai...aha kiti nori, tai kodel as prastesnis//??na visaip buna...nors pati santazo nenaudoju, bet zinau, kad noredama suvystyti moteriske gali ta pati snataza pateisti tokia forma, kad vyras seks is paskos kaip sunytis ir pats nesupras kodel... mirksiukas.gif ...sakys, juk ji seksuali.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 21, 12:41)

gerai jusu zmonai
taip lengvai gali gauti is jusu tokia puikia dovana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo catcher: 29 kovo 2008 - 17:09
QUOTE(catcher @ 2008 03 29, 18:08)
gerai jusu zmonai
taip lengvai gali gauti is jusu tokia puikia dovana

ir papigiai pabegti pas kita lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki!

Na, prisipažįstu, visos temos neperžiūrėjau. Tik pirmuosius ir paskutinį puslapius. Bet užtat paklausiau klasioko, kokios jam gražiausios moterys. Tai dvi tepasakė. Visiškas priešingybes, mano manymu. doh.gif
Tai: Avril Lavigne
user posted image

ir Eva Longoria
user posted image
Atsakyti
Pamenu,kai aš buvau klasiokas,man gražiausia pasaulio moteris buvo mokytoja Neringa...gaila nuotraukos nėra...o kam teršt eterį tom bjaurybėm?...
Atsakyti
Graziausios pasaulio moterys tos nuo zurnalo virselio, kurios pasilikonintos, pafotoshopintos ir aplamai neegzistuojancios! lotuliukas.gif
Atsakyti