Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

na, as galiu tik apie savo vyra pasakyti.. Jam niekada nepatiko kudutes mergytes (jis tai vadina anoreksijos reklama). Moteris turi tureti (jo nuomone): uzpakali, krutine, pilvuka... Ji tai veza... 99 proc zymiu aktoriu i tokia kategorija nepapuola, taigi.. neturiu pavyzdziu... Jam grazu kai moteris svelnaus, moterisko veido, tvarkingu veido bruozu, bet ne Olialia tipo mergaites, kuriu gatvej vienos nuo kitos nei neatskirsi.. Jam moteris turi buti su charakteriu, turinti savo nuomone ir siaip IQ ne is zemiausiu (sake, kad kitu atveju, labai greitai nusibostu ir paliktu, nes vis tik moteris ne vien lovai), turi buti moteriska ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2008 04 15, 09:56)
Moteris turi tureti (jo nuomone): uzpakali, krutine, pilvuka...

Kaip įdomu...
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 15, 12:14)
Kaip įdomu...

zinai gi... skonio reikalas... mirksiukas.gif kiekvienam savo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 15, 11:14)
Kaip įdomu...

ir kas čia įdomaus? manau labai sveikas požiūris į moterį smile.gif ir Giedruttte matyt esate jo svajonių moteris ir galite tuo didžiuotis 4u.gif nes esate ir protinga ir graži jeigu jo toks požiūris 4u.gif
Atsakyti
Jei cia snekama apioe normalu, nediduka pilvuka, o ne iduba vietoje jo, tai vyro poziuris l. normalus biggrin.gif
Atsakyti
Visos yra savotiskai grazios,tik ta grozi reikia atrast.Tam,kad atrast gali uzimti daug laiko.
Atsakyti
Visada graziausia zmona.Man.Nes cia man tikrai nuskilo:) ir mama grazi.
o is zinomu Natalie Imbruglia, Catherine Zate-Jones.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 20, 21:10)

beabejo zmona graziausia.Kiekviena moteris turi ta grozio gysla,tik jos pacios tos gyslos nesuranda.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 20, 21:10)

Na žinoma, jeigu žmona paskaito SM ir žino, kokiu niku rašo jos vyras- žinoma, žmona gražiausia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidharta @ 2008 04 16, 09:04)
ir kas čia įdomaus? manau labai sveikas požiūris į moterį  smile.gif ir Giedruttte matyt esate jo svajonių moteris ir galite tuo didžiuotis  4u.gif nes esate ir protinga ir graži jeigu jo toks požiūris  4u.gif

O tas ir įdomu, kad dar nebuvau sutikusi vyro, kuriam patiktų pilvukas. Įdomu ir tiek- stori klubai, didelė krutinė- čia suprantama, bet lieknas liemuo visada buvo moteriškumo silboliu.
Ir prie ko čia "esate ir protinga ir graži jeigu jo toks požiūris"? ČIa nuo požiūrio tampama gražia r protinga? g.gif
Atsakyti
Aš irgi pati gražiausia ax.gif savo vyrui. Nors jei teliką žiūrim,pasako kokia graži,bet tik tada kai ji su kokiu baisiu ar senu diedu gyvena,arba šiaip kuo nors negeru užsiima. Sako,tokia simpatiška,o vat...Žinau kad jam gražios Zeta,Jolie,Monica Beluci,ir kitos į jas panašios. Ta prasme tamsios ir ypač moteriškos. O tiesiog atvirai šlykštisi manekenėmis,jam jos baidyklės iš konclagerio. Po vaikų ir aš numečiau 10 kg,tai irgi nelabai patenkintas,kad vietoj apvalumų kaulai kai kur matos,norėtų kad grįžčiau į pradinę stadiją lotuliukas.gif Didžiausia jam netektis-mano krūtinės sumažėjimas,turbūt irgi vaikai suvalgė biggrin.gif Mat pirmiausia ne mane pamatė,o ją...Sako,negalėčiau miegot su moterim be papų,naktį apsikabinčiau ir pagalvočiau kad su vyru miegu...
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2008 04 21, 18:54)
Aš irgi pati gražiausia  ax.gif savo vyrui. Nors jei teliką žiūrim,pasako kokia graži,bet tik tada kai ji su kokiu baisiu ar senu diedu gyvena,arba šiaip kuo nors negeru užsiima. Sako,tokia simpatiška,o vat...Žinau kad jam gražios Zeta,Jolie,Monica Beluci,ir kitos į jas panašios. Ta prasme tamsios ir ypač  moteriškos. O tiesiog atvirai šlykštisi manekenėmis,jam jos baidyklės iš konclagerio. Po vaikų ir aš numečiau 10 kg,tai irgi nelabai patenkintas,kad vietoj apvalumų kaulai kai kur matos,norėtų kad grįžčiau į pradinę stadiją  lotuliukas.gif Didžiausia jam netektis-mano krūtinės sumažėjimas,turbūt irgi vaikai suvalgė  biggrin.gif Mat pirmiausia ne mane pamatė,o ją...Sako,negalėčiau miegot su moterim be papų,naktį apsikabinčiau ir pagalvočiau kad su vyru miegu...

O koks krutines dydis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 21, 20:26)
O koks krutines dydis? unsure.gif

Koks nekuklus klausimas ax.gif Bet atsakysiu buvo D liko B ax.gif
Atsakyti