Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 23, 14:55)
Tik nepulkit tuštinti šaldytuvų biggrin.gif

o apie šaldytuvą čia pagal save taip pasakei tongue.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 23, 15:55)
Mano pasisakymas anaiptol nebuvo kategoriškas. Kategoriška būtų, jei parašyčiau, kad visos storos bobos- kvailos.
Aš nesu kategoriška.
O jūsų (visų audringai sureagavusių) reakciją galima traktuoti kaip užminimą ant skaudančios nuospaudos biggrin.gif
Tik nepulkit tuštinti šaldytuvų biggrin.gif

Gal galvoji, kad pati esi patraukli visiems be iŠimties, ir kad yra kažkas, kas niekam nepatrauklus?

Kiekvienas turi savo vietą po saule.

Grožis toks subjektyvus dalykas, kaip ir aibė kitų niuansų gyvenime rolleyes.gif
Tai daugiau susiję su vartotojų masinimu, o ne su žmogaus brandumu ar intelektualumu
Atsakyti
Paskaičiau įvarias nuomones...

Šiaip man tai keista kad kai kurie žmonės nemato ryšio tarp viršsvorio ir proto... Aš sutinku su ta nuomone, kad didelis viršsvoris byloja apie žmogaus asmenybės problemas... Protingas žmogus neapsileistų iki tokio lygio. Apsileidimas - tai yra taip pat valios nebuvimas, tingumas ir pan.
Ir iš tikrųjų protinga moteris niekad nebus apsileidusi, ji prisižiūrės save, gerai atrodys.
Atsakyti
QUOTE(Alegorija @ 2008 04 24, 08:39)
Gal galvoji, kad pati esi patraukli visiems be iŠimties, ir kad yra kažkas, kas niekam nepatrauklus?

Kiekvienas turi savo vietą po saule.

Grožis toks subjektyvus dalykas, kaip ir aibė kitų niuansų gyvenime  rolleyes.gif
Tai daugiau susiję su vartotojų masinimu, o ne su žmogaus brandumu ar intelektualumu

Jums kažkas negerai su teksto suvokimu. Kurioj vietoj jūs perskaitėt, kad aš siekiu būti patrauklia VISIEMS, ar manau, kad esu patraukli VISIEMS?
Praeitam savo poste ekstrasensorinių galių pagalba išaiškinot, kad aš maskuoju savo kompleksus. Jei nesunku, išvardinkit juos- kad ir aš žinočiau, kas čia per kompleksai.
Taip, kiekvienas turi savo vietą po saule- ir sveikas žmogus, ir ubagas, ir bomžas, ir podiumo gražuolė. Kuo gyvenime būti- renkames patys.

Beje, rašiau ne apie kažkokius grožio kanonus, o būtent apie antsvorį (bet visos sujudo, nes matyt tema nemaloni). Sunku būtų nuginčyti, kad antsvoris ir valios stoka, apsileidimas, nemeilė savo kūnui nėra susiję. Na nežinau, gal šios savybės ir atrodo kam nors patrauklios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roza_Liuksemburg: 24 balandžio 2008 - 19:19
QUOTE(JaHarta @ 2008 04 24, 19:47)
Paskaičiau įvarias nuomones...

Šiaip man tai keista kad kai kurie žmonės nemato ryšio tarp viršsvorio ir proto... Aš sutinku su ta nuomone, kad didelis viršsvoris byloja apie žmogaus asmenybės problemas... Protingas žmogus neapsileistų iki tokio lygio. Apsileidimas - tai yra taip pat valios nebuvimas, tingumas ir pan.
Ir iš tikrųjų protinga moteris niekad nebus apsileidusi, ji prisižiūrės save, gerai atrodys.

parasiai ir net nepagalvojai ka rasiai.Yra ziauriai daug nutukusu zmoniu ne savo noru,o del ligos ir pns.O vadint apsileidimu ir tinginiu,tiesiog yra negrazu.
Atsakyti
QUOTE(Ramzis @ 2008 04 25, 04:51)
parasiai ir net nepagalvojai ka rasiai.Yra ziauriai daug nutukusu zmoniu ne savo noru,o del ligos ir pns.O vadint apsileidimu ir tinginiu,tiesiog yra negrazu.

man atrodo kad čia tu parašei ir nepagalvojai bigsmile.gif Laaabai mažas procentas yra tokių žmonių, pasidomėk daugiau wink.gif ... Dauguma nutukę dėl netinkamos mitybos. O ligos- tai jos ir atsiranda dėl nutukimo, atvirkščiai būna daug rečiau (o mes gi čia apie daugumą kalbam, ne apie kelis procentus) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 24, 19:18)
Beje, rašiau ne apie kažkokius grožio kanonus, o būtent apie antsvorį (bet visos sujudo, nes matyt tema nemaloni). Sunku būtų nuginčyti, kad antsvoris ir valios stoka, apsileidimas, nemeilė savo kūnui nėra susiję. Na nežinau, gal šios savybės ir atrodo kam nors patrauklios...

sutinku. ax.gif
Atsakyti
Manau kad vyrams, grazi moteris : tvarkinga, kvepianti, svari...... ir jokio skirtumo, su antsvoriu ar kuda......
Atsakyti
QUOTE(saulutes mama @ 2008 04 25, 10:02)
Manau kad vyrams, grazi moteris : tvarkinga, kvepianti, svari...... ir jokio skirtumo, su antsvoriu ar kuda......

na ir idomu gi, kokiam procentui vyru grazi yra su antsvoriu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramzis @ 2008 04 25, 05:51)
daug nutukusu zmoniu ne savo noru,o del ligos

aga, pvz USA, visi del ligu ištuke laugh.gif
Atsakyti
mano brolis sake kad jam graziausios NORMALIOS panos. beja, dar man klausimas iskilo, ka jus turit omeny sakydami antsvoris? (cia kai KMI 25 ir virš?) Aptukes? nutukes? ar cia jeigu budama 180cm ugio nesveri 55kg ir maziau? smile.gif Cia tik Lt taip sureiksmintas svoris, apranga ir t.t.
Atsakyti
sveiki
mano nuomone protas su svoriu tikrai nesusijęs, paskaitykite mintis šiame forume ir jums taps aišku, kad kas proto neturi tai jau ir nenuslėps

o dėl vyrų, tai mano vyrui labai patinka stambios moterys, deja aš ne jo skonio išoriškai, bet pasirodo, kad galima gyventi ir nesigilinant į tuštybes dėl išvaizdos, o ir apskritai mes moterys esam kaltos pačios, kad nuolat save demonstruojame kaip prekę, neriamės iš kailio kad tik visiems patiktume, o kodėl tada nediskutuojame kokie vyrai mums patiktų?Manau kad daug vyrų yra apsileidę, nesporuoja, tuština šaldytuvus, nekvepia ir t.t., bet mes tai lyg ir toleruojam kaip normą.
Taigi kol mes pačios pilstysim tokias kvailystes apie grožį, viršsvorį, plonumą ir kitus asmeniškumus,kas yra natūralu kaip gamta, tol ir bus temos apie protą ir jo "dydį".

Sutikime su tuo, kad Lietuva yra labai provinciali šalis, visi iš kaimo ir dėl to kažkodėl komleksuoti , vyrai nori plonų žmonų, kad negėda būtų prieš bendradarbius,nes ir taip jau visi tyčiojasi kad tartis pvzd.suvalkietiška,

o arabai, kurių turtingumas su mūsų vyrukų nepalyginamas tada tikriausiai mėgsta absileidusiais, smirdančias storules, nes į mus plonesnes jie kažkodėl net nežiūri, įdomu ar jų regėjimas kitoks nei mūsiškių. Anot šios temos diskusijos greičiausiai jie visi paprasčiausiai neturi proto.
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 25, 12:21)
na ir idomu gi, kokiam procentui vyru grazi yra su antsvoriu  g.gif
[

Leiskite paklausti, ar pasikeis kas nors Jūsų asmeniniame gyvenime, jei sužinosite atsakymą į šį klausimą?
Atsakyti
beabejo maonu pamatyti veidrodyje vaizda, kuris dziugina aki smile.gif bet tam reikia pastangu,- sporto, tinkamos mitybos, ir maziau nervintis del kitu zmoniu poziuriu, bukim tolerantiski vieni kitiems, gi laisvoj saly gyvenam wink.gif
Atsakyti