Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

QUOTE(Sengana @ 2008 04 25, 14:43)
beabejo maonu pamatyti veidrodyje vaizda, kuris dziugina aki smile.gif

drinks_cheers.gif Noriu pirmiausia sau graži būt smile.gif O jei sau patiksiu, patiksiu ir kitiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbė @ 2008 04 25, 14:29)
, o kodėl tada nediskutuojame kokie vyrai mums patiktų?Manau kad daug vyrų yra apsileidę, nesporuoja, tuština šaldytuvus, nekvepia ir t.t., bet mes tai lyg ir toleruojam kaip normą.

Sutikime su tuo, kad Lietuva yra labai provinciali šalis, visi iš kaimo ir dėl to kažkodėl komleksuoti , vyrai nori plonų žmonų, kad negėda būtų prieš bendradarbius,nes ir taip jau visi tyčiojasi kad tartis pvzd.suvalkietiška,

o arabai, kurių turtingumas su mūsų vyrukų nepalyginamas tada tikriausiai mėgsta absileidusiais, smirdančias storules, nes į mus plonesnes jie kažkodėl net nežiūri, įdomu ar jų regėjimas kitoks nei mūsiškių.  Anot šios temos diskusijos greičiausiai jie visi paprasčiausiai neturi proto.

1. Vyru isvaizda neretai kompensuoja finansines galimybes.
2. Mano rate nera nei vieno apsileidusio vyro, visi sportuoja, prisiziuri, to reikalauja ir is draugiu / zmonu, manau tai sveikintina. Man ir malonu kai mano vyras yra sportiskas / vyriskas.
3. Nemanau, kad LT skiriasi nuo kt. saliu. Daug keliavus nepastebejau jokio skirtumo, visur tas pats, grozis, pinigai ir tt. Kaip bebutu gaila, bet viskas susiveda i viena - finansus. Noreciau pamatyti nors pora pasiturinciu vyru turinciu stora meiluze/drauge/zmona.
4. Arabai ...? jie ufonautai...ar apie juos galima apskritai diskutuoti ir pateikti kaip pvz.?
5. Cia ne mitas, kad didelis svoris yra aplileidimas, oi toli grazu ne mitas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 25 balandžio 2008 - 19:57
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 25, 20:55)
1. Vyru isvaizda neretai kompensuoja finansines galimybes.
2. Mano rate nera nei vieno apsileidusio vyro, visi sportuoja, prisiziuri, to reikalauja ir is draugiu / zmonu, manau tai sveikintina. Man ir malonu kai mano vyras yra sportiskas / vyriskas.
3. Nemanau, kad LT skiriasi nuo kt. saliu. Daug keliavus nepastebejau jokio skirtumo, visur tas pats, grozis, pinigai ir tt. Kaip bebutu gaila, bet viskas susiveda i viena - finansus. Noreciau pamatyti nors pora pasiturinciu vyru turinciu stora meiluze/drauge/zmona.
4. Arabai ...? jie ufonautai...ar apie juos galima apskritai diskutuoti ir pateikti kaip pvz.?
5. Cia ne mitas, kad didelis svoris yra aplileidimas, oi toli grazu ne mitas!

Sutinku pilnai. As per nestuma priaugau 16 kg, dabar pagimdzius liko 10kg antsvorio, as neisivaizduoju, kaip as gyvenciau nieko nedarydama, palikdama kaip yra..Sportuoju tongue.gif
Taigi jei tai ne liga, tai tikrai apsileidimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 04 30, 09:49)
Taigi jei tai ne liga, tai tikrai apsileidimas cool.gif

O gal tiesiog tas tam tikras žmogus užsiima kitais jam įdomesniais dalykais savo gyvenime, ir tiesiog nesuka galvos dėl savo išvaizdos mirksiukas.gif
Atsakyti
O man visai nepatinka kai vyrai sureikšmina savo antrosios pusės išvaizą ir svorį. Man kažkaip atrodo, jei gerai jautiesi, tai visks tvarkoje, jei yra diskomfortas, tai jau reik kažką keisti. Visuomet smagu jaustis lieknai, gražiai, bet kad dauguma vyrų net turbūt jei paklaustum graži ar ne, pasakytų na nieko. O tų pačių pačiausių labai nedaug, ir kokios jos bebūtų, lieknos, be ar su krūtine.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 04 30, 14:00)
O man visai nepatinka kai vyrai sureikšmina savo antrosios pusės išvaizą ir svorį.

Suprantama,kad nepatinka...bet tie rupūžės sureikšmina...patys kiaulės,bet su kiaile gyvent nenori...kiek sveri?...
Atsakyti
QUOTE(Alegorija @ 2008 04 30, 12:46)
O gal tiesiog tas tam tikras žmogus užsiima kitais jam įdomesniais dalykais savo gyvenime, ir tiesiog nesuka galvos dėl savo išvaizdos  mirksiukas.gif

apsikiauteliai

QUOTE(lile @ 2008 04 30, 14:00)
O man visai nepatinka kai vyrai sureikšmina savo antrosios pusės išvaizą ir svorį.

o ka vyruose tu sureiksmini?
Atsakyti
Reiksminti nieko nereikia.Arba tu ta zmogu myli,arba ne,kad ir koks jis bebutu-storas-kudas-ar dar koks nors.
Atsakyti
QUOTE(Ramzis @ 2008 05 01, 18:37)
Reiksminti nieko nereikia.Arba tu ta zmogu myli,arba ne,kad ir koks jis bebutu-storas-kudas-ar dar koks nors.

Nu sorry, jei mano MB priaugtu 100kg, kazin ar as buciau patenkinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 05 01, 18:50)
Nu sorry, jei mano MB priaugtu 100kg, kazin ar as buciau patenkinta  g.gif

nu bet nemanau,kad tai butu priezastis nemylet.
Atsakyti
cia yra kalta "chemija"... ir nei svoris, nei pinigine nei dar kas nors neturi jokios reiksmes...
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 25, 20:55)
3. ....Noreciau pamatyti nors pora pasiturinciu vyru turinciu stora meiluze/drauge/zmona.

Parodyt neparodysiu, bet tikrai yra... Na tai daugiau vyresnio amžiaus žmonės, senai susituokę ir pan.

Alkanus vyrus traukia stambesnės moterys

Tyrimu nustatyta, kad alkaniems vyrams stambios moterys būna labiau patrauklios. Newcastle‘o ir Liverpoolio universitetų (D.Britanija) psichologų teigimu, vyrų skoniai tampa stereotipiniais po to, kai jie pavalgo, praneša news.com.au.
Mokslininkai savo išvadas grindžia šešiasdešimties paskutinio kurso studentų tyrimo rezultatais. Tyrimo metu buvo aiškinamasi kaip apetitas susijęs su potencialių seksualinių partnerių patrauklumu.
Pusė tiriamųjų buvo visai neseniai pavalgę ir teigė esą sotūs, o kita pusė studentų dar tik ruošėsi valgyti ir teigė, kad jie yra arba alkani, arba labai alkani.
Tuomet tiriamiesiems buvo duota pasižiūrėti į nuotraukas, kuriose buvo vaizduojamos įvairiausių figūrų moterys. Studentams teko įvertinti jų patrauklumą devynbalėje skalėje.
Nė vienoje iš nuotraukų nebuvo matyti moterų veidų, taip užtikrinant, kad patrauklumas bus vertinamas tik pagal figūrą.
„Alkani vyrai yra kur kas labiau tolerantiški ir nutukusias moteris vertina labiau teigiamai nei pavalgę vyrai. Jiems jos pasirodė šiek tiek labiau patrauklesnės, nors skirtumas tarp jų ir normalaus svorio moterų buvo labai nedidelis“, - sakė vienas iš tyrimo vadovų Virenas Swamis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 01 gegužės 2008 - 20:16