Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

Tikrai tama apie ora. Vyrams grazios buna ir apvalesnes ir lieknesnes, ir melynakes, ir rudaakes, ir blondines, ir brunetes, ir aukstesnes, ir zemesnes, ir papingos, ir mazapapes, ir t.t, ir pan. jei isvaizda mazdaug i tema, tada viskas priklauso nuo asmenybes, jei turi sarmo, zino savo vieta, ji patiks vyrams.
Atsakyti
QUOTE(TiO2 @ 2010 01 13, 19:22)
Tikrai tama apie ora. Vyrams grazios buna ir apvalesnes ir lieknesnes, ir melynakes, ir rudaakes, ir blondines, ir brunetes, ir aukstesnes, ir zemesnes, ir papingos, ir mazapapes, ir t.t, ir pan. jei isvaizda mazdaug i tema, tada viskas priklauso nuo asmenybes, jei turi sarmo, zino savo vieta, ji patiks vyrams.

sutinku su tavo nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vyrui grazios sios dvi aktores:
Famke Janssen
user posted image

Claire Forlani
user posted image
Atsakyti
Daugumai vyru grazi moteris tai auksta, liekna, grazia vidutinio dydzio krutine (B-C), liekna talija, apvaliu riestu uzpakaliuku, ilgom lieknom kojom, graziais ilgais vesliais plaukais...
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlad3: 16 liepos 2010 - 15:50
QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 16, 16:51)
Daugumai vyru grazi moteris tai auksta, liekna, grazia vidutinio dydzio krutine (B-C), liekna talija, apvaliu riestu uzpakaliuku, ilgom lieknom kojom, graziais ilgais vesliais plaukais...

Tik per kūdų foto parinkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2010 07 17, 10:22)
Tik per kūdų foto parinkai biggrin.gif

Per kudu? Nieko sau blink.gif Parinkau kaip tik labai moterisku figuru merginu foto. Kaip sakant nieko nereikalingo (turiu omeny jokie riebalu klosciu ir pupsanciu pilvu).
Atsakyti
nekreipkit demesio.
Vladas yra iskrypelis.
Todel ir deda tokias nuotraukas.
Atsakyti
lezbijetis?
Atsakyti
QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 17, 16:59)
Per kudu? Nieko sau blink.gif Parinkau kaip tik labai moterisku figuru merginu foto. Kaip sakant nieko nereikalingo (turiu omeny jokie riebalu klosciu ir pupsanciu pilvu).

Na jei tau patinka perkarusios be krūtinių ir užpakaliukų panelės tada ok smile.gif Nes tai pas šias merginas tik fotošopo ir šešėlių žaismas biggrin.gif

QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 07 18, 19:56)
nekreipkit demesio.
Vladas yra iskrypelis.
Todel ir deda tokias nuotraukas.

Nu nu. Kiekvieno skonį reikia gerbti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 01 14, 02:41)
Mano vyrui grazios sios dvi aktores:
Famke Janssen
user posted image
Claire Forlani
user posted image

man jinai labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2010 07 18, 23:49)
man jinai labai grazi  wub.gif

pamacius toki grozi prisimeni klasiko zodzius

Кругла, красна лицомъ она,
Какъ эта глупая луна
На этомъ глупомъ небосклонѣ.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Paklausiau as savo vyro kokios aktores jam patinka ax.gif Tai atsake kad per spakliu niekoneiziuresi biggrin.gif . Tai pasitaise ir pasake kad AS wub.gif
Atsakyti