Sveikos

, ką tik kepiau varškinius ragelius. Radau šaldytuve metų senumo ananasų džemą, kažkada pirktą Lenkijoje - puikiai tiko, tik truputį iš kaikurių ragiukų išbėgo, iš daugumos - ne. Na skonis - nuostabus, laabaaai skanu

, tikrai nesitikėjau. Todėl puoliau iškart rašyti ir dar kartą tarti didžiulį dėkui Sonatinai.
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 24, 19:09)
norėjau paklausti kaip geriau iškepti karbonadus orkaitėj

artėja baliukas tai bus biški svečių tai reiktų kokio paprasto ir skanaus recepto

galvoju padaryt kaip nors su svogunais majonezu ir suriu gal

gal ką patart galėtumėt
Aš taip pat neturiu specialaus recepto, bet esu ne kartą kepusi štai taip: supjaustau mėsą gabaliukais, išmušu, pabarstau mėgstamais prieskoniais (dažniausiai iš vakaro, kad įsigertų prieskoniai). Skardą vos patepu aliejumi, dedu į ją mėsytę - nevolioju mėsos nei miltuose, nei džiūvėsiuose, o ant mėsytės - plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną (už dengiu svogūnais visą mėsytę). Ant svogūnų tepu tokią masę: sutarkuoju fermentinį sūrį (olandų, Gintaro - koks patinka, su Džiugo sūriu nebandžiusi), įmušu kiaušinių, dedu juodųjų pipirų, išspaudžiu česnako, įdedu majonezo, viską sumakaluoju ir tepu. Dar įpilu truputį vandenuko į skardą,uždengiu folija ir kepu orkaitėje 1 val (apie 220 laipsnių karštumas), po to foliją atidengiu ir kokias 5 min pakepu be jos, kad truputį sūris apskrustų. Na paprasta, bet man ir svečiams patinka. Skanaus