nighttingale, supratau... 

 Na, tikiuosi, tinginys gavosi tikrai skanus... 
 Sandriuks
 Sandriuks, tikiuosi išsirinksi kokį nors skanų pertepimą... 
 koalyte
 koalyte, želatiną reikia pilti labai lėtai plona srovele ir nuolat maišyti... 
laurechka, Martyna, 1-oji mama, tiesą sakant, ir man to skysčio susidarė, tai nežinau, ar taip ir turi būti... 

 Bet skonio tai negadino, tai nesukau galvos... 

 Bet svarbiausia, kad jums buvo skanu... 
 bjaurybe
 bjaurybe, džiaugiuosi, kad bandelės puikiai pavyko 
 daffni
 daffni, malonu, kad ir jums patiko "Marsas" 

 Parašyk, kaip gausis po visų numatomų modifikacijų 
 kriziuk
 kriziuk, labai džiaugiuosi, kad mėsa patiko 
 Agnužėle
 Agnužėle, ačiū 

 O keksai ir keksiukai tikrai super dalykas (kai gerai išmoksti juos daryti 

 )
Martyna, džiaugiuosi, kad randi ką pasirinkti gaminti 
 editam
 editam, malonu, kad zuikis patiko 
 Betse
 Betse, džiaugiuosi, kad ir tau zuikis patiko 
 jurattele
 jurattele, na ir darbelio turėjai... 

 Labai malonu, kad viskas pavyko ir patiko 
 seima
 seima, mano kepimo popierius irgi rudas, bet pirktas TP ir tikrai man labai patinkantis... 

 Kai bandžiau iškart juos vynioti ir man atrodė, kad prilipę prie popieriaus, bet po minutės puikiai nusiėmė ir susivyniojo... Pamėgink pakeist kepimo popierių...
jurginėli, svarbiausia, kad išsigandusi nesutrikai ir padarei iki galo 

 Džiaugiuosi, kad galutinis rezultatas gavosi geras 
 Papildyta:Portuke
 Papildyta:Portuke, manau, tikrai reikėtų vietoje kakavos įberti tiek pat miltų 

 O mėsą apkepti keptuvėje - gudri mintis 
 
 Morkų vyniotinį būtinai pamėgink - čia tikrai ženklas 
 Pingvinuk
 Pingvinuk, džiaugiuosi, kad varškėčiai patiko 
 matre
 matre, malonu, kad receptas patiko 
 Brno
 Brno, džiaugiuosi, kad desertas gavosi puikus 

 O su mielėm yra taip: 7 g sausų mielių = 20 g presuotų mielių 

 Tik žinoma, nebūtina taip jau sverti (tarkim, jei pakelis 42 g, tai dėk pusę ir viskas 

 )...
shanet, na ir ataskaita 

 Viskas atrodo 

 Labai džiaugiuosi, kad patiko ir pavyko 
 Įsimylėjusi Boruže
 Įsimylėjusi Boruže, nors mamushka jau ir atsakė (ačiū 

 ), bet pasikartosiu - sausainius reikia susmulkinti praktiškai į miltelius, tad gali sutrupinti ir kočėlu 

 O želatiną ruošk taip, kaip pas tave nurodyta ant pakelio (nes būna keli želatinos variantai - tiesiog išmaišoma karštame vandenyje ir tokia, kurią reikia brinkinti ir tirpinti garų vonelėje) 
 *Miuriele*,
 *Miuriele*, sausų mielių ieškok prie kepimo miltelių, želė ir pan. Būna nedideli pakeliai po 5,5 arba 7 arba 11 g (dar yra ir didelės fasuotės po berods 250 g 

 )
O jei vietoje 3,5 g sausų mielių dėsi presuotų, tai reikėtų dėti 10 g (dešimtadalį 100 g pakelio) 
