Įkraunama...
Įkraunama...

Gliukozės tolerancijos testas:

QUOTE(mazyyle @ 2009 11 11, 14:09)
Vilite pas mane ryte nevalgius buvo 6.2,o po gliukozes gerimo virs 10  blink.gif tai vat esu dabar pasodinta ant dietos,o rytoj einu pas endokrinologa viska tiksliau issiaiskinsiu  kas ir kaip  ax.gif neramu ir man del mazylio pilvelyje,kad tik viskas gerai butu  blink.gif bet siaps kol kas svoris sako normalus kaip tokiam laikui kaip pas mane  nestuke.gif

Mazyyle, jei nebus tau sunku, parasyk prasau ka sake endokrinologas, gali ir i AZ. Labai idomu kuo daugiau info susirinkti apie cukriuka, kai jis uzkyla paciame nestumo gale. unsure.gif Rytoj ir pati einu pas savo gine, tai ziuresiu ka ji si karta pasakys....
O jeigu leliuka pas tave normalaus dydzio rodo tai manau viskas gerai, nes kiek girdejau, butent per dideli leliukai yra indikacija cukraligei itarti...... g.gif
Atsakyti
Sveikos na man irgi neberamu šiandien sužinojau kad pas mane cukraus kiekis kraujyje iš ryto 6.7 Pas edokrinologą eisiu tik lapkričio 25 nes ankščiau neįmanoma rasti privačai doh.gif o apie poliklinikų eiles net nekalbu.. pas šeimos gydytoją ir ginekologę jau kitą savaitę bėgsiu labai pergyvenu sad.gif nes prieš kokias tris savaites labai valgiau juodą šokoladą.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa_ @ 2009 11 12, 20:58)
Sveikos na man irgi neberamu šiandien sužinojau kad pas mane cukraus kiekis kraujyje iš ryto  6.7 Pas edokrinologą eisiu tik lapkričio 25  nes ankščiau neįmanoma rasti privačai  doh.gif  o apie poliklinikų eiles net nekalbu.. pas šeimos gydytoją ir ginekologę jau kitą savaitę bėgsiu labai pergyvenu sad.gif  nes prieš kokias tris savaites labai valgiau juodą šokoladą..  doh.gif

Tu nejuokauk, prieš tris savaite valgytas šokoladas tai senai išgaravo.Pasek dar cukraus kiekį ir jeigu toks pat tai jokių eilių nelauk ir siuntime tegul gydytojas nurodo, kad nėštmas ir EXTRA TVARKA, kad priimtų pas endokrinologą.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš kai laukiau pirmo vaikelio ,tai net nežinau kad reik gert gliukoze,o su antru ir nesiūlė.Sakau gal čia kraujo tyrimai parodo ,kad reik tyrimo 4u.gif ,nors visos mano draugės gliukoze gėrė 4u.gif
Atsakyti
Na kiek aš mačiau, tai visoms nėštukėms buvo daromas gliukozės tyrimas. Nesvarbu ar buvo šeimoje sergama. Pas mane tai viskas tvarkoje, tik jau labai man šlykštu buvo, nemėgstu saldumynų doh.gif . Tai man gydytoja pasakė, daryk bet ką, tik negerk, nevalgyk ir nevemk bent kokią valandėlę. Tai manaiu mirsiu kaip šleikštulys kilo, galvojau, kad čia nelabai gerai, bet mano organizmas su šituom susitvarkė ir tyrimas buvo normoje 5.6.
Atsakyti
Man nesdarė to tyrimo. Gal dėl to, kad šeimoje niekas debetu nesirgo g.gif
Atsakyti
Man 35 nestumo savaite ir nedare sito tyrimo g.gif Reikes gydytojos paklausti, gal dar ne per velu ji pasidaryti? g.gif
Atsakyti
sveikutės, kiek laiko negerti ir nevalgyti prieš einant darytis tyrimo? O ten einant galima citrina nusinešt? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, na sendien pas mane ryte 6.02, po dvieju val- 9.08, sakyciau jau aukstas, pas gine tik sausio 12, kaskaip baugu, speju kad reiks i klinikas lekt, kaip manot? g.gif
Atsakyti
man sakė, kai tik pasidarysiu, kad ir koks rezultatas iš karto pas gine eiti, nes gali reikėti vaistukai daryti
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 12 23, 15:59)
sveikutės, kiek laiko negerti ir nevalgyti prieš einant darytis tyrimo? O ten einant galima citrina nusinešt?  blush2.gif

citrina galima ir patartina, nes visai kitaip geriasi tas sirupas su citrina.

Krauja ima ryte nevalgius, isgeri stikline sirupo br... ir pora valandu po to nevalgyti ir negerti, jei labai bjauru, leido vandenuko gurksteleti, patartina nevaikscioti ir nesiblaskyti, kad organizmas neeikvotu energijos, tada tyrimas tikslesnis gaunasi verysad.gif , po dvieju valandu vel kartoja kraujo tyrima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarėlis: 25 gruodžio 2009 - 23:54
Eisiu po savaitgalio darytis, bjauru, bet jau reikia, tai reikia doh.gif
Atsakyti