QUOTE(auruciukasss @ 2007 12 22, 23:42)
as turiu kokia tai problema - negaliu ziureti i visokias zaizdas, operacijas ir .t.t as ne tik "ligonines priimamojo" neggaledavau ziuret bet negaliu klausyt jokiu pasakojimu apie sveikatos taisymo proceduras.... tai jus isivaizduokit... paskaitau as apie ..tarpvietes plysimus ir siuvimus (naturaliai pykina) ir as negaliu isivaizduot kad galeciau ture vaiku apskritai... as alpstu, mane pykina, blogiausia, kad pagalvojus ar perskaicius ka nors (sustimuliavus fantazija) as jauciu tam tikra jausma toje vietoje (pvz jei kalba apie kojos trauma as girbiuosi uz kojos ir turiu suspaust, nes jausmas neramalonus. keista tai, kad net nezinodama pie kuria koja kalbama 9 is 10 atveju griebiuosi uz teisingos....)
zodziu ka norejau pasakyt.negi as del to negalesiu turet vaiku?vaiku as noresiu, dar ne dabar, bet noresiu.
gal kam panasiu problemu yra teke iveikt?
zodziu ka norejau pasakyt.negi as del to negalesiu turet vaiku?vaiku as noresiu, dar ne dabar, bet noresiu.
gal kam panasiu problemu yra teke iveikt?
QUOTE(saules_asarele @ 2008 02 05, 12:17)
as turiu kokia tai problema ....
zinok pas mane labai panasiai, esu labai jautri tokiems dalykams, vos isgirstu man darosi labai silpna, jau net nekalbu jei pamatau krauja tada kojas pakerta atrodo nualpsiu. o del vaiku tai kazkaip nepergyvenu, kai jau artes gimdymas tada gal stresuosiu o dabar dar ramu
na kas liecia vaikeli ir karjera... pas mus gavosi taip: isvaziavome, viska meta ir tik pradeje karjeros laiptais kompi, i uzseni - pinigeliu uzsidirbti, bet vis va dar esame ne teviskeje, tai kaip ir karjera pamirstame
jau atitrukau nuo visko, nors labai noriu dirbti pagal specialybe ir tobuleti
bet kaip pastebejom, kad laikas bega kaip vanduo, tai vyras viena diena ir sako: na gal jau pradedam vaikeli daryt? as aisku kazkiek pasilauziau, bet vat ir pradejom...
aisku nerealiai nepasitikiu savimi ir bijau, kad nemokesiu buti gera mama
bet niekada nezinosi kas ir kaip bus - reikia bandyti ant savo kailio
noriu tik visas busimas ir planuojancias mamytes padrasinti!!! VISKAS BUS GERAI!!!
noriu tik visas busimas ir planuojancias mamytes padrasinti!!! VISKAS BUS GERAI!!!
QUOTE(saules_asarele @ 2008 02 05, 12:17)
as turiu kokia tai problema - negaliu ziureti i visokias zaizdas, operacijas ir .t.t as ne tik "ligonines priimamojo" neggaledavau ziuret bet negaliu klausyt jokiu
patarciAU MAZIAU SKAITYTI TOKIU ATVEJU IR ZIURETI MEDZIAGOS KAS SUSIJE SU TUO
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 05, 21:02)
na kas liecia vaikeli ir karjera... pas mus gavosi taip: isvaziavome, viska meta ir
ACIU ACIU
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 05, 21:02)
na kas liecia vaikeli ir karjera... pas mus gavosi taip: isvaziavome, viska meta ir tik pradeje karjeros laiptais kompi, i uzseni - pinigeliu uzsidirbti, bet vis va dar esame ne teviskeje, tai kaip ir karjera pamirstame
jau atitrukau nuo visko, nors labai noriu dirbti pagal specialybe ir tobuleti
bet kaip pastebejom, kad laikas bega kaip vanduo, tai vyras viena diena ir sako: na gal jau pradedam vaikeli daryt? as aisku kazkiek pasilauziau, bet vat ir pradejom...
aisku nerealiai nepasitikiu savimi ir bijau, kad nemokesiu buti gera mama
bet niekada nezinosi kas ir kaip bus - reikia bandyti ant savo kailio
nu kas cia dabar
QUOTE(Evlin @ 2008 02 06, 09:21)
nu kas cia dabar
kaip tai nemokesi buti gera mama, savo vaikui tu busi pati geriausia is visu ir saves taip nenuvertink 
QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 06, 10:25)
na kazkiek gal ir abejoju! gal ir bijau... bet tai juk normalu, kai nezinai ko laukti ir tiketis!
dabar tik zinau, kad noriu leliaus!
zinau, kad mes, busimosios, busim kuo puikiausios mamos!
aciu, mergaites, uz palaikyma!
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 06, 21:19)
na kazkiek gal ir abejoju! gal ir bijau... bet tai juk normalu, kai nezinai ko laukti ir tiketis!
mane net prie to vyras ikalbinejo!
kazko lauziausi... bet apsipratau su ta mintim ir va jau gaminam!
tai kai jau busiu
pratinsiuos prie tolimesniu sunkumu
mano jau toks budas
nera uz ka svarbu kad nora turi tapti mama o tai svarbiausia
QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 06, 22:28)
o as pati nezinau ko bijau,ar vaika turet ar gimdyt ar artimuju reakcijos,bet nebesu as tokia maza man 21,o draugui 26 vaiko labai nori,as suprantu jam jau pats amzius ,bet man mokslai liko pusantru metu mokytis.nors iskitos puses labai daznai pagalvoju apie vaikeli,kaip butu jai butu.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 04, 16:35)
o as pati nezinau ko bijau,ar vaika turet ar gimdyt ar artimuju reakcijos,bet nebesu as tokia maza man 21,o draugui 26 vaiko labai nori,as suprantu jam jau pats amzius ,bet man mokslai liko pusantru metu mokytis.nors iskitos puses labai daznai pagalvoju apie vaikeli,kaip butu jai butu.
jei kiekvienas zinotu kaip butu jei butu, butu neidomu net gyventi
kitos merginos net per egzu ikarsti guli GN ir gimdo ir neapleidzia mokslu aisku atsideda kazkokiam laikui bet mokslas ,draugu pazystamu ,giminaiciu ir artimuju reakcija tikrai nepakeis to jausmo kaip buti