oi kokia artima tema

ypatingai šiuo metu prabilom apie vedybas ir vaikelį. vedybos man kažkoks savaime suprantamas veiksmas, nėra nei džiaugsmo protrūkio, nei liūdesio, tiesiog kaip buvo, taip ir tebėra. kitas svarbus klausimas - atžala. buvau pas gydytoją, galiu bet kada pradėti "daryti" vaikelį, kadangi bet kokiu atveju netrukus reiks daryti pertrauką nuo KT, nes vartoju nemažai metelių. Ir va šioj vietoj atsiranda tokia baimė, kad nežinau kur dėtis. Jauni mes dar, po 23 kol kas (po gimdymo abiem jau būtų po 24, jeigu pastočiau artimiausiu metu). Darbą turiu, stažas užtarnautas, tiesa nestebuklingas atlyginimas, bet manau svarbiausia, kad jis yra. savo srity jokios karjeros nepadarysiu, o darbas jau šiek tiek įsikyrėjo, nes metai iš metų dirbu monotoniškai, be paskatinimų, be jokių kilimų aukštyn. bandau realistiškai nusiteikti, kad dekretas būtų puiki nauja pradžia, galbūt ir mokytis galėčiau kažko naujo. bet va užeina bangom tokiom, kad baisu dėl finansų (šiandien yra, o rytoj?), galų gale kas nutiks po 5-15 metų, ar galėsiu jam suteikti visko ko reiks? bijau depresijos po gimdymo, bijau kad draugas gali pasikeisti į blogą pusę (visko juk būna) ir tų baimių tiek daug pas mane...bet būna tokių šviesių dienų, atrodo svaigstu nuo minties apie vaiką

ir va kaip rytoj turėčiau pradėti naują pakuotę, o jos dar neturiu net nusipirkusi ir kažkaip lyg ir nebesinori jų gerti, bet tos baimės tokios stiprios, kad atrodo nerealu tiek metų besisaugojus nuo to paimti vieną dieną ir nebesisaugoti

na gal supras kas nors ką noriu pasakyti