Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

QUOTE(foje @ 2007 12 05, 00:51)
http://store.perfume...sopebyyoya.html
Va sitam puslapyje maciau,tik neaisku ar siuncia i Lt,bet yra dar ir kitose internet.pardose,tikrai maciau.

Aciu tau didelis uz linka! 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif zinok yra internete, bet kainos nenormalios - uz 15 ml apie 300 lt praso, kur jau kalbet apie didesnius kiekius, kurie virs 800 lt kainuoja doh.gif bandysiu gaut is tavo duoto linko! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 03, 17:43)
idomu ar yra identiski juodajam Hot Couture  g.gif

man buvo sis klausimas iskiles, ir kiek domejausi, identisku tikrai nera.

QUOTE(Adietka @ 2007 12 04, 22:28)
Turėjau aš My Couture, paskui išsikeičiau i Hot Couture iš white kolekcijos, kurį pardaviau wink.gif Šiek tiek panašūs jie, tik My Couture švelnesnis, bet irgi pipirų netrūksta wink.gif

o as tavaisiais my couture iki siol dziaugiuosi biggrin.gif o hot couture is tos whitw kolekcijos pirkau irgi cia forume, bet neiskenciau nei dienos pasikvepinus blink.gif
Atsakyti
Tuos juoduosius hot couture radau:
Nuoroda
ir atrodo skaiciau kad per forumiete limcamca galima is ten uzsisakyt smile.gif

nors turiu itarima kad kazkas ten sumaisyta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 06 gruodžio 2007 - 15:10
tesiant tema... ax.gif

Turiu drauge/pazistama juodaode, kuri gyvena USA, vis nedrisdavau paklausti kokie gi kvapai patinka juodaodziams vyrams, na, kad neisskirt "juodaodis" ..bet galop emiau ir paklausiau biggrin.gif
Sake dabar aukstumoje yra CK "Euphoria", cia jau bais sexualu bigsmile.gif beigi senieji gerieji Chanel "Chance"... Taip, kad pasirodo ne daug kuo skiriasi nuo musiskiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 06, 17:10)
tesiant tema... ax.gif
Turiu drauge/pazistama juodaode, kuri gyvena USA, vis nedrisdavau paklausti kokie gi kvapai patinka juodaodziams vyrams, na, kad neisskirt "juodaodis" ..bet galop emiau ir paklausiau biggrin.gif
Sake dabar aukstumoje yra CK "Euphoria", cia jau bais sexualu bigsmile.gif  beigi senieji gerieji Chanel "Chance"... Taip, kad pasirodo ne daug kuo skiriasi nuo musiskiu  lotuliukas.gif

Chaneliai ir Afrikoje Chaneliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 12 06, 16:29)
Chaneliai ir Afrikoje Chaneliai biggrin.gif

Aha, bigsmile.gif Tikra tiesa. biggrin.gif
Atsakyti
Dar griztant prie Hot Couture. Siandien Vilniaus Kristianoj prie Lukiskiu aikstes taip pat uosciau testeri su "juodaja motera" cool.gif , o pardavime buvo tik jau to naujo leidimo edp kvepalai g.gif Nors pati turedama tuos edp (naujesnius) nepasakyciau, kad labai jau kvapas skyriasi - man tai beveik toks pat pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 06, 18:24)
Dar griztant prie Hot Couture. Siandien Vilniaus Kristianoj prie Lukiskiu aikstes taip pat uosciau testeri su "juodaja motera"  cool.gif , o pardavime buvo tik jau to naujo leidimo edp kvepalai  g.gif  Nors pati turedama tuos edp (naujesnius) nepasakyciau, kad labai jau kvapas skyriasi - man tai beveik toks pat pasirode  unsure.gif

Bet vis delto skyriasi! Negaliu paaiskinti kuom, man atrodo seno leidimo Hot Couture buvo sodresnis, ryskesnis aromatas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 07, 13:01)
Bet vis delto skyriasi! Negaliu paaiskinti kuom, man atrodo seno leidimo Hot Couture buvo sodresnis, ryskesnis aromatas. g.gif

man irgi taip atrodo, kad senasis buvo kazkosk ryskesnis, sodresnis
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 12 03, 00:57)
Manau kad ne apie šiuos, o apie Hot Couture Collection Nr.1 mirksiukas.gif
Daug kas juos vadina "Juodaisiais Hot couture" dėl ant  galinės buteliuko sienelės vidinės pusės juodame fone esančios moters figūrėlės. O pats buteliukas yra dėžutėje su adatėlėmis. Problema ta, kad jie jau nebegaminami, prekyboje internete gal dar galima rasti, nesidomėjau.
Atrodo jie va taip:
user posted image

LT parduotuvėse pastebiu Hot Couture EDT ir EDP. mirksiukas.gif

EDT yra taip pat su moters figūrėle, bet ji yra tarsi reljefas, ant priekinės išorinės buteliuko sienelės, o dėžutė balta su adatėlėmis ir su rožiniais akcentais prie užrašo "Hot Couture":
user posted image

EDP jau labiau pipiriukai jaučiasi nei EDT, aštrumo daugiau, nors jaučiasi ir avietės. EDP buteliukas lygus tik su užrašu Hot Couture Givenchy ant priekinės sienelės. Dėžutė lygi balta, be adatėlių.
user posted image

Dar būna Hot Couture White Collection (LT kažkaip nebematau), bet jos kvapas jau gana toli nuo klasikinio Hot Couture varianto, stipriai pipirinis, aviečių kvapas jaučiasi labai silpnai, o pagrindinis akcentas - magnolija. Buteliuko ir dėžutės apipavidalinimas labai primena EDT variantą, tik vietoj rožinių tonių vyrauja balti ir gelsvi.
user posted image

Dar būna ir My Couture, bet kvapo jų nežinau. Atrodo va taip:
user posted image

as biski nesuprantu tai pas mus prekyboje dabar HOT COUTURE ira toksuruzavu uzrasu,osenastai su auksiniu buvo?
Papildyta:
va toks pas mus dabar prekyboje?user posted image

o tai kvapas toks kaip ir senu situ vauser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDIK81: 07 gruodžio 2007 - 22:39
ir dar radau neaiskius du buteliukus?
pre sitosbuvo uzrasyta New bottle and scentuser posted image
ir va sitas ruzavas visai ....negaliuikeltifoto,gal veliau iseis
Atsakyti
SIANDIEN BUVAU KRISTIANOJE TAI PAMACIAU PREKYBOJE BUVO BALTA DEZUTE SU RUZAVU UZRASU BET BE ADATELIU TA DEZUTE HOT COUTURE,IR BALTA DEZUTE SUJUODU UZRASU O BUTELIUKAS JUODAS SU JUODU MOTER SILUETU,TAI JUS MAN PAASKINKIT CIA TOS SENOS AR CIA NAUJO LEIDIMO?NES PARDAVEJA PASAKE KAD KIEKVIENAISMETAI KECIASI BUTELIUKO LIPDUKO SPALVA
Atsakyti