Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

kiekvienam vyrui galvą susuka ne kvepalai, o toji, kuri juos dėvi
kiti kvepalai jiems patinka arba ne
Atsakyti
Nežinau kaip vyrams, bet prie pora metų mano bendradarbis kvėpinosi Armani Aqua di Gio. Aš ir tirpau ir lydžiausi ir alpau nuo to kvapo.... wub.gif tik nesakykit mano vyrui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyLy @ 2007 04 22, 11:03)
dioro hypnotic poission raudonam buteliuke...darydavo stebuklus blush2.gif ...neimanoma praeit bet kur visai svetimi ir savi sakydavo komplimentus...vede maldaudavo pasakyti pavadinima:sakydavo zmonai nupirksiu,gal vel patikt prades....bet dabar nenaudoju,ne mamytiski jie tokie...

ir man vienas vaikinukas juos buvo padovanojes thumbup.gif ir man patiko, ir JIEMS blush2.gif
Atsakyti
Vienu metu turejau toki vasarini kuno purskikli kazkoki skanaus svelnaus kvapo is "delicious" serijos kvapu, papigiai po £2, pirkta UK. Tai kazkoks stebuklingas jis buvo, ir vyrai ir moterys klausdavo, kokie kvepalai ir kur pirkau ir kad labai skaniai kvepia. Bendradarbiai vis kalbindavo "Hi, delicious!" blush2.gif
Atsakyti
smile.gif O man darantis stebuklus Moschino "Cheap and chick", ne vienas vaikinas uzuodes atkreipdavo demesi, sulaukdavau ir klausimu kuo cia taip nuostabiai kvepiu, tik va as turiu vaikina, o jam sis kvapas schmoll.gif , bet kol kas sekmingai ignoruoju jo uosle blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolieee @ 2007 12 10, 23:31)
smile.gif O man darantis stebuklus Moschino "Cheap and chick", ne vienas vaikinas uzuodes atkreipdavo demesi, sulaukdavau ir klausimu kuo cia taip nuostabiai kvepiu, tik va as turiu vaikina, o jam sis kvapas  schmoll.gif , bet kol kas sekmingai ignoruoju jo uosle  blush2.gif

Ką tik šiuos pardaviau ,nes manęs jie visiškai nesužavėjo ,tiesiog ne mano kvapas ,o ir MB net neatkreipė dėmesio ,kad nauji kvepaliukai ,turbūt net neužuodė g.gif
Atsakyti
Pries kokius 8m. pirkdavau tokius kvepaliukus "Syndia", kuriu dabar niekur nebematau.Jie taaaip kvepejo ir ilgai laikydavosi, kad daug vaikinuku zerdavo komplimentus kad skaniai kvepiu. Dabar i juos labai panasius radau - Hugo Boss "Femme".
Atsakyti
o as daugiausiai demesio is stipriosios lyties sulaukdavau vasara kvepindamasi escados pacific paradise wub.gif o stai sunset heat jau nebetaip biggrin.gif
Atsakyti
buvom sia savaite gimtadienyje, tai galiu pasakyti, kad kokie 10 vyru svaigo ir klausinejo: kokie pas mane kvepalai, sake: koks kvapas.... nu, lydesi del LOLITOS LEMPICKOS EDP thumbup.gif
Atsakyti
na o MB nuo thiery Mugler ANGEL wub.gif na ir kitiems patiko
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2007 12 21, 11:23)
buvom sia savaite gimtadienyje, tai galiu pasakyti, kad kokie 10 vyru svaigo ir klausinejo: kokie pas mane kvepalai, sake: koks kvapas.... nu, lydesi del LOLITOS LEMPICKOS EDP thumbup.gif

Įtariu, kad ne tik kvepalai vyrams įspūdį darė, bet ir pati "kvepėtoja" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 21, 12:37)
Įtariu, kad ne tik kvepalai vyrams įspūdį darė, bet ir pati "kvepėtoja" bigsmile.gif

blush2.gif gal
Atsakyti