kiekvienam vyrui galvą susuka ne kvepalai, o toji, kuri juos dėvi
kiti kvepalai jiems patinka arba ne
Nežinau kaip vyrams, bet prie pora metų mano bendradarbis kvėpinosi Armani Aqua di Gio. Aš ir tirpau ir lydžiausi ir alpau nuo to kvapo....
tik nesakykit mano vyrui

QUOTE(SkyLy @ 2007 04 22, 11:03)
dioro hypnotic poission raudonam buteliuke...darydavo stebuklus
...neimanoma praeit bet kur visai svetimi ir savi sakydavo komplimentus...vede maldaudavo pasakyti pavadinima:sakydavo zmonai nupirksiu,gal vel patikt prades....bet dabar nenaudoju,ne mamytiski jie tokie...

ir man vienas vaikinukas juos buvo padovanojes

Vienu metu turejau toki vasarini kuno purskikli kazkoki skanaus svelnaus kvapo is "delicious" serijos kvapu, papigiai po £2, pirkta UK. Tai kazkoks stebuklingas jis buvo, ir vyrai ir moterys klausdavo, kokie kvepalai ir kur pirkau ir kad labai skaniai kvepia. Bendradarbiai vis kalbindavo "Hi, delicious!"

QUOTE(jolieee @ 2007 12 10, 23:31)

Ką tik šiuos pardaviau ,nes manęs jie visiškai nesužavėjo ,tiesiog ne mano kvapas ,o ir MB net neatkreipė dėmesio ,kad nauji kvepaliukai ,turbūt net neužuodė

Pries kokius 8m. pirkdavau tokius kvepaliukus "Syndia", kuriu dabar niekur nebematau.Jie taaaip kvepejo ir ilgai laikydavosi, kad daug vaikinuku zerdavo komplimentus kad skaniai kvepiu. Dabar i juos labai panasius radau - Hugo Boss "Femme".
o as daugiausiai demesio is stipriosios lyties sulaukdavau vasara kvepindamasi escados pacific paradise
o stai sunset heat jau nebetaip

buvom sia savaite gimtadienyje, tai galiu pasakyti, kad kokie 10 vyru svaigo ir klausinejo: kokie pas mane kvepalai, sake: koks kvapas.... nu, lydesi del LOLITOS LEMPICKOS EDP

na o MB nuo thiery Mugler ANGEL
na ir kitiems patiko

QUOTE(voveriuxe @ 2007 12 21, 11:23)
buvom sia savaite gimtadienyje, tai galiu pasakyti, kad kokie 10 vyru svaigo ir klausinejo: kokie pas mane kvepalai, sake: koks kvapas.... nu, lydesi del LOLITOS LEMPICKOS EDP 

Įtariu, kad ne tik kvepalai vyrams įspūdį darė, bet ir pati "kvepėtoja"

QUOTE(biologė @ 2007 12 21, 12:37)