Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

Chanel chance wub.gif pagiria, kad labai moteriskai kvepiu... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šiuo metu maniškis lydosi dėl NINA RICCI NINA wub.gif Pasipurškiu prieš jam grįžtant namo ,tai neatitraukia nei nosies ,nei rankų lotuliukas.gif O jei dieną purškiuosi plaukus ,tai jie kvepia visą dieną ,nereikia vakare kvėpintis bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vyriškis "lydosi" dėl Escados "Magnetic beat" ir "Magnetism"... blush2.gif Dar patinka ne tik jam, bet ir aplinkiniams Dior "Miss Dior Cherie" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ksenija* @ 2007 12 24, 23:43)
Mano vyriškis "lydosi" dėl Escados "Magnetic beat" ir "Magnetism"...  blush2.gif Dar patinka ne tik jam, bet ir aplinkiniams Dior "Miss Dior Cherie"  mirksiukas.gif

Ne veltui pavadinimai su magnetais susije biggrin.gif Sutinku visiskai,daug komplimentu esu sulaukus,pasikvepinus siais kvepalais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2007 12 25, 15:54)
Ne veltui pavadinimai su magnetais susije biggrin.gif Sutinku visiskai,daug komplimentu esu sulaukus,pasikvepinus siais kvepalais blush2.gif

nu jo, tie "magnetiniai" kvepalai saldus tokie, svaiginantys... blush2.gif Zinokit dabar jau ir as negaliu atsispirt jiems, mane jie pradeda labai traukt (magnetic beat pas mane ant lentynos lotuliukas.gif )... blink.gif Jauciu tuoj leksiu i "kristiana" ir pirksiu "magnetisma"... lotuliukas.gif
Atsakyti
Princes Marina de Bourbon, sake kad skanu. Bet as mazai ir turejus, tai negaliu palyginti. Dar Rue Pergoles wub.gif
Atsakyti
per sventes kvepejau Burberry Weekend, sulaukiau nemazai komplimentu is vyru wub.gif
Atsakyti
Burberry London
Givenchy Hot cuture
Moschino cheap&chic (juodi su raudonu)
Dolce&Gabbana - Sicily
Escada magnetik ar kazkaip tai blink.gif

Gal zinot orientacines kainas siu kvepaliuku, m? internete galeciau apieskoti, bet neturiu kada
Atsakyti

O mano bendradarbiams labiausiai patinka Escada Signature. Tai žadėjo dėt žmonoms po eglute smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing @ 2007 12 27, 14:30)
O mano bendradarbiams labiausiai patinka Escada Signature. Tai žadėjo dėt žmonoms po eglute smile.gif  smile.gif

man irgi sitie visai patinka. turiu smile.gif is gaivesniu.
Atsakyti
Niu, o gal kas kvepinasi "delicies De Cartier"?... Kazin kaip jie? Gal turit kokiu atsiliepimu kaip vyrai reaguoja i sita kvapuka? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2007 12 27, 16:09)
O jie susuka vyrams galvas?

Apie situs kvapus cia buvo tempoj kalbama smile.gif Del to ir klausiau kokios kainytes ju mazdaug gali buti...
Atsakyti
kvyka, na tai paziurek kristianos ar parfumexpress puslapiuse. laiko tikrai daug neuzims. kainos kazkur nuo 150lt i virsu turetu buti.
ir isvis, renkiesi kvepalus sau ar vyrams? nera tokiu kvepalu, kurie patiktu visiems. geriau rinkis tuos, kurie patinka paciai, nes nusipirksi ir pasimausi - nei komplimentu kas pasakys, nei paciai patiks.
Atsakyti