Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

Maniškiui patinka Cacharel Liberte wub.gif ir kiti vyrai nelieka abejingi šiam kvapui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 20, 19:08)
Maniškiui patinka Cacharel Liberte  wub.gif  ir kiti vyrai nelieka abejingi šiam kvapui  blush2.gif

Tai kad smirda jie neraliai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 05 22, 12:06)
Tai kad smirda jie neraliai...  doh.gif

O nuo kuriu kvepalu vyrai eina griudami is paskos moteriai? Va, viena dalyve pasiule Dior me. Sake vyrai kaip per morciu.. Kitos vel ka pasiulo, nes vyrai kaip avinai krenta.. Tik man nesiseka su tais kvepalais. Dar nei vienas po kojom kaip avinas negriuvo smile.gif

Ar vyru avinu nepasitaike? Ar ne tuos kvepalus naudoju? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 05 22, 13:16)
O nuo kuriu kvepalu vyrai eina griudami is paskos moteriai? Va, viena dalyve pasiule Dior me. Sake vyrai kaip per morciu.. Kitos vel ka pasiulo, nes vyrai kaip avinai krenta.. Tik man nesiseka su tais kvepalais. Dar nei vienas po kojom kaip avinas negriuvo smile.gif

Ar vyru avinu nepasitaike? Ar ne tuos kvepalus naudoju? smile.gif

Turbūt pirmasis variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas susideda į visumą. Kvepalai gali papildyti taip, lyg uždėtas taškas ant raidės "i". Jei žmogus sugeba suderinti ir tai jam tinka, vaikiško muilo kvapas taps dievišku aromatu, kuris nuginkluos kiekvieną. smile.gif

Aš niekuomet nemaniau, kad vyrai = avinai, todėl jie ne po kojom krito ar krenta, o ant rankų nešioja cool.gif Kažkaip suvulgarinai viską, nors tema nevulgari.
Atsakyti
Maniškis jokių kvepalų nepastebi, bet Armani Code edp jam patiko ir vis klausia kodėl jais nekvepiu...
Atsakyti
O maniskiui dabar labai patinka Guerlain Insolence EDP ir Lalique Le Parfum wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 22 gegužės 2009 - 22:35
MB labiausiai patinka YSL Opium (bet ytin saikinga doze), Serge Lutens Fleur D'Oranger ir Sa Majeste la Rose mirksiukas.gif
Atsakyti
MB labai patiko Dior J'adore wub.gif jam nebuvo kvepalu, kurie vestu is proto iki J'adore biggrin.gif
Atsakyti
kolkas is mano turimu visu legendiniai gucci rush (ne 2, o tiesiog rush) susilauke daugiausiai komplimentu, keista, nes ne megstamiausi tikrai, bet saknus ganetinai, prabangus ir patinkantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 25, 22:21)
MB labai patiko Dior J'adore  wub.gif jam nebuvo kvepalu, kurie vestu is proto iki J'adore  biggrin.gif

thumbup.gif
Man atrodo, kad ir tave jie veda iš proto wub.gif lotuliukas.gif
Mane tai prieš kokius 4 metus išvedė jau doh.gif: Va baiginėju miniuką ir deziką ir morališkai leisiu sau įsigyt kibiriuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 05 31, 10:31)
thumbup.gif
Man atrodo, kad ir tave jie veda iš proto  wub.gif  lotuliukas.gif
Mane tai prieš kokius 4 metus išvedė jau doh.gif: Va baiginėju miniuką ir deziką ir morališkai leisiu sau įsigyt kibiriuką  lotuliukas.gif

suvedziojai mane biggrin.gif dabar jau nekantriai laukiu savo kibirelio wub.gif
Atsakyti