Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

Mano MB is proto neina nei del vienu, bet kai paprasau isrinkti kveplus kur nors einant visada isrenka siuos prioriteto tvarka:
Chanel Chance eau Fraiche
YSL Elle
Guerlain Insolence edp
Atsakyti
Maniskiui labai patiko Wisch- Chopard ir Belong - Celine Dion
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 06 02, 14:49)
Mano MB is proto neina nei del vienu, bet kai paprasau isrinkti kveplus kur nors einant visada isrenka siuos prioriteto tvarka:
Chanel Chance eau Fraiche
YSL Elle
Guerlain Insolence edp

Pasikvepinus Guerlain Insolence edp, maniskis paklause kokiu muilu cia kvepia doh.gif
Atsakyti
MB kazkaip nekreipia demesio i mano kvepalus, bet kai buvau pasikvepinus CD Poison Tendre tai vaiksciojo is paskos, kaip katinas valerijonus vis uoste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 06 04, 12:25)
Pasikvepinus Guerlain Insolence edp, maniskis paklause kokiu muilu cia kvepia  doh.gif

Nors tiek lotuliukas.gif MB sako, kokia cia smarve apsipurskei doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mesk lauk tokius kvepalus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 06 05, 12:14)
Nors tiek lotuliukas.gif  MB sako, kokia cia smarve apsipurskei doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Mesk lauk tokius kvepalus g.gif  biggrin.gif

Maniškis apie "Žalią arbatą" šitaip sakydavo - ko čia namus pripurškei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarlet: 07 birželio 2009 - 19:26
Mano vyrą iš proto veda La Perla Eclix ir Rochas Alchimie wub.gif
Atsakyti
Tai nera cia taip sunku, su feromonais nusipirkai kvepalus ir viskas. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
maniskis tai geriausiai pasako,jei patinka kvapas tai pasilenkia"as siek tiek mazesne uz ji" ,ikvepia ir klausia :pirkai kvepalus? biggrin.gif ,o jei kvapas nepatinka kokiu kvepalu,tai ai schmoll.gif nieko tipo neuzuodziu ,tipo jis uosles neturi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 06 27, 23:36)
maniskis tai geriausiai pasako,jei patinka kvapas tai pasilenkia"as siek tiek mazesne uz ji" ,ikvepia ir klausia :pirkai kvepalus? biggrin.gif ,o jei kvapas nepatinka kokiu kvepalu,tai ai schmoll.gif nieko tipo neuzuodziu ,tipo jis uosles neturi laugh.gif

Wau... kokios gudrybes, labai idomu biggrin.gif
Atsakyti
Escada magnetism. Po ju komplimentu visad sulaukdavau. Reciau del kitu biggrin.gif
Bet seniai uzbaigiau ir daugiau nebeperku, nes pabode. smile.gif
Siaip manau, vyrams patinka labiau stipresni, astriau saldus, bet ne per saldus kvapai.
Atsakyti
Mano vyrui patinka, kai pasikvepinu YSL "Cinema" edp smile.gif
O iš kolegų ar pažįstamų - kai pasikvepinu Givenchy "Very irresistible sensual" smile.gif
Atsakyti