Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

MB labiausiai patinka Amouage Lyric, CdG Avignon ir Kyoto wub.gif . o vieni jam baisiausių - CD Pure Poison cool.gif nors pastarieji man visai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiVidz: 06 lapkričio 2009 - 17:19
QUOTE(Siurbelyte @ 2009 11 02, 18:58)
Mano megstamiausi abu kvapai  wub.gif Tik ju prekyboj jau nera  verysad.gif Gal kas zinot kur gauti?

As zinau kur gaut ECLIX LA PERLA tongue.gif .siandien maciau amazon.com parduoda pora bonkeliu 4u.gif .tik kaina link 200$...
Atsakyti
man regis, kad jau moters buvimas ir naturalus kvapas susuka vyrams galvas smile.gif o jei dar kvepalai, tai jie pameta galvas biggrin.gif Siaip esu gavusi nemazai pagyrimu, kai naudojau Lacoste blush2.gif
Atsakyti
Gavau komplimentą, kad labai skaniai kvepiu, tai buvo Roberto Cavalli Serpentine. Ir ne iš vieno:)) Po to patyrinėjau sudėtį, įeina kažkoks afrodiziakas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MES: 12 lapkričio 2009 - 16:42
Jei ne paslaptis, kuri iš Serpentine sudedamųjų dalių yra tas afrodiziakas?
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 11 12, 20:53)
Jei ne paslaptis, kuri iš Serpentine sudedamųjų dalių yra tas afrodiziakas?

Uzmirkyta gyvate cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 11 12, 23:58)
Uzmirkyta gyvate  cool.gif

Baik tu, gyvatė ten įstiklinta tongue.gif Kažkas kita slypi kažkur anapus to stiklo unsure.gif
Atsakyti
Netiksliai parašiau - iškart su savo sarkazmais. "Serpentine kvepalų pagrindinis akcentas - Mango gėlė, kuri savyje slepia ekstazės ir gundymo paslaptis. Pasak brazilų legendos, Mango gėlės nektaras turi afrodiziakinių savybių."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MES: 13 lapkričio 2009 - 14:25
QUOTE(*MES @ 2009 11 13, 14:24)
Netiksliai parašiau - iškart su savo sarkazmais.  "Serpentine kvepalų pagrindinis akcentas - Mango gėlė, kuri savyje slepia ekstazės ir gundymo paslaptis. Pasak brazilų legendos, Mango gėlės nektaras turi afrodiziakinių savybių."

As irgi tuos kvepalus turiu, bet labai didelio ispudzio jie man nepalieka....jau taip sakant prisivalgiau jais doh.gif O mano MB labai patinka La PErla Eclix wub.gif turiu buteliuka ir labai ekonomiskai panaudoju...gal kada nors sutaupysiu dar pinigeliu siems kviepaliukams wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pamenu viena vasara kvepinausi Escada Pacific Paradise, gana nemazai komplimentu tiek is vyru, tiek is merginu buvo ax.gif dabar sunkesnius kvapus megstu, labai skirtingu nuomoniu isgirstu
Atsakyti
Sakyciau labai demesi atkreipiantys, tiek vyru tiek moteru, yra Thierry Mugler ALIEN smile.gif
man paciai jie tai tiesiog kojas pakerta wub.gif geraja prasme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladinė @ 2009 05 06, 09:25)
drinks_cheers.gif tikra teisybė, ne vieno komplimento sulaukiau su šiais kvepalais

dar hugo boss women seni geri kvepalai  mirksiukas.gif

siti kvepalai liuks Escada Magnetism sniurais eina vyrukaj...smile.gif su drauge klube isbandem..abi jeis pasikvepinom tai zinokit net pasisokt normaliai nesigavo...smile.gif) vis prieidavo kas nors..smile.gif biggrin.gif
Atsakyti