Maniškiui galvą "suka" Costume National 21
Nei vienų iš mano turimų kvapų neskiria, bet šiuos - iš tolo užuodžia ir vadina juos "pošlaisiais", nes neva labai aistringai kvepia
QUOTE(Gulcan @ 2009 12 19, 19:03)
Maniškiui galvą "suka" Costume National 21
Nei vienų iš mano turimų kvapų neskiria, bet šiuos - iš tolo užuodžia ir vadina juos "pošlaisiais", nes neva labai aistringai kvepia 
Paskaičiau komentarus apie juos, pažiūrėjau sudedamąsias dalis... turėtų būti skanumėlis
as prisiskaiciau SM kad 212 sexy susuka galvas vyrams ir nusipirkau - nei velnio. MB kraipo nosim...
uztai MEXX woman visi giria
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 21, 16:16)
Ištikrųjų žauriai paprasti ir nebrangūs kvepalai, bet aš irgi gavau komplimentų
Pastebiu, kad atkreipia dėmėsį į Salvador Dali Little Kiss Cherry, kartais ir prasitaria, kad skaniai kvepiu. O Escada Magnetism- labai daug komplimentų sulaukiu.
Escada Magnetism 10 balu
, per Naujametini vakareli vyro darbovietej , jo bendradarbiai sokdino , sulaukiau daug komplimentu
Ne karta pagyre mano HUGO Woman kvepalus vyriskiai
QUOTE(*MES @ 2009 12 20, 13:22)
Paskaičiau komentarus apie juos, pažiūrėjau sudedamąsias dalis... turėtų būti skanumėlis
Norėčiau pabandyti kada 
Aha, aš irgi paskaičiau atsiliepimus apie šiuos kvepalus
O kur pas mus jų galima rasti (Costume National 21)? Kristianoj nemačiau. Ar tik užsieny?
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 21, 17:16)
as prisiskaiciau SM kad 212 sexy susuka galvas vyrams ir nusipirkau - nei velnio. MB kraipo nosim..
Kaip del vyrisku 212 kraipau nosi, taip ir del moterisku, sis kvapas mane erzina ir kartais net pykina, tikrai nesujaudintu...
Papildyta:
QUOTE(zaneta19 @ 2009 12 02, 20:05)
siti kvepalai liuks Escada Magnetism sniurais eina vyrukaj...
su drauge klube isbandem..abi jeis pasikvepinom tai zinokit net pasisokt normaliai nesigavo...
) vis prieidavo kas nors..

QUOTE(Eve-line @ 2009 12 21, 15:16)
as prisiskaiciau SM kad 212 sexy susuka galvas vyrams ir nusipirkau - nei velnio. MB kraipo nosim...
aš tai ne dėlto, kad taip skaičiau, bet irgi nusipirkau, nes patiko natos šiuos kvepalus, bet dar laukiu, dar netiuriu jų ir vis svarstau susuks galvą ar ne
maniškis irgi mažai sukasi nuo mano kvapų, nu nes pas mane jie tokie įdomūs
na ir dar aišku jis gamtą mėgsta kaip ir aš, abu gamtininkai, ta aš čia apie BCBG Nature ir kad jis juos pagiria ant manęs...
seniai jau uzaugau is to amziaus, kai kvepalai perkami, kad susukt vyrams galvas