Paskaiciau visa tema, smagu , kad sulaukiate pagyrimu is savo vaikinu/vyru, jog skaniai kvepiate.
O stai manasis niekada manes nepagiria, kad jam skaniai kvepiu, nors kvepalu turiu tikrai nemazai ir skaniu, ir svarbiausia gan geru, ne kokiu fufliaku is maximu po 20lt. Ir kas keisciausia, kad skaniai kvepiu, mane visuomet pagyria drauges, t.y. moteriska lytis, o stai vaikinas net nejaucia atrodo jokiu kvepalu ant manes...
Ir stai nesenai buvo toks ivykis, buvome sveciuose pas draugus su savo vaikinu, as pasikvepinau tik nusipirktais escada magnetism(aisku vaikinas ne nepastebejo) , na ka vakaro begyje viena drauge pasikvepino kvepalais, jetau man net nosi uzriete nuo slyksciai saldaus kvapo dvelkiancio spiritu.. o stai mano vaikinas net pasoko dieve kokie skanus kvepalai!! drauge nusijuoke ir leptelejo, kad temokejo uz juos tik 17lt.. o vaikinas toliau sake oij kokie skanus kvepalai!! tada as sakau , o ka manieji tau neskanus? jis atsake nejauciantis, tada issitraukiau savuosius ir jam uzpurksciau... tai kad susirauke, fe fe kokie saldus ir neskanus!!!!

tai taip ir nesupratau, gal vaikino uosle kitokia, nes drauges kvepalai kuriu kvapas buvo kaip sugedusio medaus su kiausiniais jam kvepejo gaiviais ananasais, jura, o stai manieji jam pasirode fuuu...