Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

paskutiniu metu namuose pasipurskiu Bon Bons kvepaliukais, tai vyras visada uzuodzia ir sako, mmm.... kompotikas wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 05 22, 09:00)
paskutiniu metu namuose pasipurskiu Bon Bons kvepaliukais, tai vyras visada uzuodzia ir sako, mmm.... kompotikas  wub.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
kuriais iš jų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 04 21, 21:44)
Maniskiu kai buvo New Yorke galva susuko Dior addict2,parveze tai ir man susuko,siandien daviau pauostyt mamai,tai jai taip susuko,kad jau kaina domisi doh.gif  biggrin.gif

mano megstamiausi drinks_cheers.gif dar labai patinka dior addict wub.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 05 22, 10:26)
lotuliukas.gif
kuriais iš jų?  bigsmile.gif

sugar baby smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fikusiukas @ 2007 01 15, 21:09)
Vyrams tikrai labai patinka Hot Cuture  thumbup.gif
bet man po nestumo tai  schmoll.gif 
4u.gif
Papildyta:
Givenchy Hot cuture  4u.gif

dabar tai mano mylimiausias kvapas. del vyrai+saldumas - sutinku su visomis, jiems visi citrusiniai, arbuziniai tai ir kvepia kaip citrina ar arbuzas, jiems reik tokio kazko tokio, kas mums gali pasirodyt ekstravagantiska dienai, per saldu, per gilu (gal vyrams ner skirtumo, diena tai ar vakaras hihihi.gif)
Atsakyti
stipiajai lyciai patinka th.mugler "angel" wub.gif
Atsakyti
L`Instant de Guerlain wub.gif (Guerlain)... 100% gundytojai cool.gif
turejau isties laaaabai daug ir ivairiu kvepalu, bet sitie kazkokie isskirtinai vyliojantys.
O mano bosas, jam apie 60 m. svaigsta nuo J Del Pozo Helloween biggrin.gif:D
Atsakyti
As irgi iki siol buvau isitikinus ir "su irodymais" kad vyrus traukia tokie kvapai kaip "angel", "hot couture", "Pure poison", "samsara"...dabar mylimas vyras prisipazino kad jam arbuziniai kvepalai patys paciausi, tokie lengvi gaivus.... Kazkada isedus i masina su savo megstamais kvepalais "angel" MB prasidejo ciauduliu virtine, atsidare langa... as apsimesdama kad nesuprantu sakau "kas yra" kiaules veideliu... sako nieko, bet po to prisipazino kad nesuderinamas kvapas su gyvybe biggrin.gif
Atsakyti
Mano diedui nepatinka mano naudojami kvepalai. Nesuderinami mes šiuo atžvilgiu biggrin.gif Jam patinka gaivūs, o aš tokių pakęst negaliu. Tai taip ir kenčia, matyt.
Bet man kažkaip vienodai. Svarbu man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 08 06, 20:11)
Mano diedui nepatinka mano naudojami kvepalai. Nesuderinami mes šiuo atžvilgiu biggrin.gif Jam patinka gaivūs, o aš tokių pakęst negaliu. Tai taip ir kenčia, matyt.
Bet man kažkaip vienodai. Svarbu man patinka.

As irgi laikausi taktikos,kad svarbu man patiktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Savaime suprantama, kad pirma turi pačiai patikti, juk negalėtum kvepėti tuo kas tau nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
manau galima viska suderinti rolleyes.gif MB irgi ne visi mano kvepaliukai patinka, tai purskiu jos kada esam visa diena atskirai, o vakare tas kvapas jau svelnesnis ar is viso isgaruoja ax.gif
Atsakyti