mano draugams labai patiko hugo boss-read. bet maniskiui,patinka labiau lacoste-touch of pink. derinuosi prie jo
kvepinuosi dabar tik lacoste...
QUOTE(Riuriu @ 2007 09 05, 16:18)
lb drisciau tuo suabejoti
pati juos esu turejusi, tai galiu pasakyt, kad taip tik vyriskajai lyciai nelabai jie prie sirdies
QUOTE(leliux @ 2007 09 05, 15:50)
lb drisciau tuo suabejoti 
pati juos esu turejusi, tai galiu pasakyt, kad taip tik vyriskajai lyciai nelabai jie prie sirdies
Pritariu.... MB irgi jie
Papildyta:
Kažkaip ši tema nuslinko i tolimesnius puslapius, nejau nebėra jokių kvepalų susukančių tas vyriškas galvas?
QUOTE(BlackDee @ 2007 09 05, 19:41)
nejau nebėra jokių kvepalų susukančių tas vyriškas galvas?
Ar visi jau išvardinti? 
koks bebūtų mano domėjimasis parfumerija - labiausiai MB patinka natūralus kūno kvapas
QUOTE(BlackDee @ 2007 09 05, 19:41)
Kažkaip ši tema nuslinko i tolimesnius puslapius, nejau nebėra jokių kvepalų susukančių tas vyriškas galvas?
Ar visi jau išvardinti? 
manau, kaip ir moterim lb ivairus patinka, taip ir vyram.
tarkim mano vienas toks buves draugas mire tikraja to zodzio prasme del Organzos
nors pamenu, tada draugu klausinejau, kaip jiems jie, tai visi purtesi ir sake brrr...
taip kad tai lb jau subjektyvus dalykas.
nors siaip is patirties galiu pasakyt, vyrai megsta viska kas saldu
QUOTE(leliux @ 2007 09 05, 20:21)
ar tik ne apie vanilę kalbi?
QUOTE(lina-as @ 2007 08 07, 19:27)
mano draugams labai patiko hugo boss-read. bet maniskiui,patinka labiau lacoste-touch of pink. derinuosi prie jo
kvepinuosi dabar tik lacoste... 
Turejau tiek tuos, tiek tuos, bet MB labiau Lacoste patiko
QUOTE(soir @ 2007 09 05, 20:24)
taip.
kazkada lb senai buvau net skaiciusi, kad vanile kazkaip ten veikia vyru pasamone ar hormonus
gal kokia medike cia atsirastu, tai papasakotu placiau
ir dar sako, kad muskusas turi afrozodiakisku(kiek klaidu padariau sitam zodi?
Pamenu vienas alpo dėl mano L`eau par kenzo