QUOTE(Roxetė @ 2010 07 23, 23:14)
va va, laiminga, bet ne visi saldieji maniskiui "praeina", pvz Kenzo dramblys, CD Hypnotic poison ir dar keli jam slykstus, o man dieviski
Labas merginos, su tais kvapais tai slidus reikalas....
Pvz. man, tai ojojoi, kaip nepastovu. Kiekviena savaites diena man norisi vis kitu. Aisku, nekalbu apie ziemas, pavasarius, vasaras... Tada vieni stovi, dulka, o kiti eina i darba

.
Kas del vyru skonio, t.y. konkreciai mano vyro, tai idomiu istoriju yra buve. Mano turimi db tokie:
1. Thiery Mugler -Angel
2. Dior- Pure Poison
3. Versace- Crystal Noir
4. La Prairie - Silver Rain
5. CH 212
6. Nina Ricci- Nina
7. Gucci - Rush 2
8. Versace - Woman
9. Armani - Mania
10. Hugo Boss- Deep Red
11. Salvador Dali- Laguna
Dar noreciau escada Magnetism. Neisivaizduoju kaip jie kvepia, bet labai daug geru atsiliepimu cia isskaiciau apie juos. Tai artimiausiu laiku zadu lekti i parduotuve, pauostyti. O tada jau gulsiu "ant ebay" ir pirksiu

- aisku, jei patiks...
Aaaa, tai nekrypstam nuo temos apie vyru nosis! O buvo taip... Nusipirkau as CH 212. Pauoste brangusis ir abejingas nusisuko , netares nei vieno zodzio. O as cia staipausi, svaigstu nuo to kvapo. Nuliudino siek tiek , aisku, bet as ne tokia, kad
labai imciau i galva. Kvepinuosi, dziaugiuos sau labai. Iseinam su draugais pavakaroti, as prisikvepinu su 212 ir ka jus manot, maniskis nosi sukises i mane svaigsta. Sako kokie cia kvepalai? Sakau, ogi tie, niekuo nesuzaveje 212!

Tai va tokia istorija su 212. Nuo to karto jam jie labai patinka.
Bet virsune jam tai mano Angel. Be konkurencijos!