Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 07 23, 15:14)
Labai įdomu, būtent kas tame kvape patraukia?  rolleyes.gif

Ui.. Nežinau, tiesiog kvepia moteriškumu, ne per daug saldūs, ne per gaivūs, ne per aštrūs - žodžiu, pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 23, 15:48)
Ui.. Nežinau, tiesiog kvepia moteriškumu, ne per daug saldūs, ne per gaivūs, ne per aštrūs - žodžiu, pats tas bigsmile.gif

Viskas aišku, visad įdomu perskaityti nuomonę iš vyriškos pusės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 23, 14:48)

o ar pastebi, kad kas antra mergina jais kvepia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 07 23, 17:46)

As irgi jais kvepiu ir mano MB jie patys paciausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 07 23, 18:46)

Ne, tikrai ne wink.gif
Atsakyti
Keista, bet tokiu karstu oru pasikvepinus gaiviu svariu vandenuku (Issey Miyake Leau dissey) sulaukiau komplimento is vyr.puses biggrin.gif (vyro kolegai patiko) biggrin.gif
O maniskiui patinka tokie kaip Dior addict EDP, Versace Crystal noir, Givenchy Ange ou demon, La prairie Midnight Rain, TM ALien, VR Flowerbomb wub.gif beje ir man sie kvapai nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 07 23, 21:45)
Keista, bet tokiu karstu oru pasikvepinus gaiviu svariu vandenuku (Issey Miyake Leau dissey) sulaukiau komplimento is vyr.puses  biggrin.gif  (vyro kolegai patiko)  biggrin.gif
O maniskiui patinka tokie kaip Dior addict EDP, Versace Crystal noir, Givenchy Ange ou demon, La prairie Midnight Rain, TM ALien, VR Flowerbomb  wub.gif  beje ir man sie kvapai nerealus  wub.gif

Kokia tu laiminga, kad tavasis mėgsta saldžius, sodrius kvapus. Manajam tik vandenėliai praeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 07 23, 22:18)
Kokia tu laiminga, kad tavasis mėgsta saldžius, sodrius kvapus. Manajam tik vandenėliai praeina doh.gif

va va, laiminga, bet ne visi saldieji maniskiui "praeina", pvz Kenzo dramblys, CD Hypnotic poison ir dar keli jam slykstus, o man dieviski g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 07 23, 23:14)
va va, laiminga, bet ne visi saldieji maniskiui "praeina", pvz Kenzo dramblys, CD Hypnotic poison ir dar keli jam slykstus, o man dieviski  g.gif

Labas merginos, su tais kvapais tai slidus reikalas....
Pvz. man, tai ojojoi, kaip nepastovu. Kiekviena savaites diena man norisi vis kitu. Aisku, nekalbu apie ziemas, pavasarius, vasaras... Tada vieni stovi, dulka, o kiti eina i darba wink.gif.

Kas del vyru skonio, t.y. konkreciai mano vyro, tai idomiu istoriju yra buve. Mano turimi db tokie:

1. Thiery Mugler -Angel
2. Dior- Pure Poison
3. Versace- Crystal Noir
4. La Prairie - Silver Rain
5. CH 212
6. Nina Ricci- Nina
7. Gucci - Rush 2
8. Versace - Woman
9. Armani - Mania
10. Hugo Boss- Deep Red
11. Salvador Dali- Laguna

Dar noreciau escada Magnetism. Neisivaizduoju kaip jie kvepia, bet labai daug geru atsiliepimu cia isskaiciau apie juos. Tai artimiausiu laiku zadu lekti i parduotuve, pauostyti. O tada jau gulsiu "ant ebay" ir pirksiu smile.gif- aisku, jei patiks...

Aaaa, tai nekrypstam nuo temos apie vyru nosis! O buvo taip... Nusipirkau as CH 212. Pauoste brangusis ir abejingas nusisuko , netares nei vieno zodzio. O as cia staipausi, svaigstu nuo to kvapo. Nuliudino siek tiek , aisku, bet as ne tokia, kad
labai imciau i galva. Kvepinuosi, dziaugiuos sau labai. Iseinam su draugais pavakaroti, as prisikvepinu su 212 ir ka jus manot, maniskis nosi sukises i mane svaigsta. Sako kokie cia kvepalai? Sakau, ogi tie, niekuo nesuzaveje 212! biggrin.gif
Tai va tokia istorija su 212. Nuo to karto jam jie labai patinka.
Bet virsune jam tai mano Angel. Be konkurencijos!
Atsakyti
As pati megstu sunkius, saldzius, 'prinokusius' kvapus... Ne karta esu naudojusi netgi saldesni/lengvesni vyriska kvapa, na man tieisog .... wub.gif Gal ka nors is tos serijos galite parekomenduoti? Is moterisku zinoma wub.gif
Atsakyti
Na vien tik kvepalai vyriui galvos tikrai nesusuks.Na nebet kokie nors ypatingi pagaminti butent jums kurie padetu pritraukti jums skirta vyra o ne apskritai visus vyrus na as cai per BTV maciau lada buvo skirta kvepalams Neobyesnimo no Fakt.
O tie visi parduotuviai kvapai tai vyram galvu tikrai nesusuks,nes dabar beveik kiekviena save gerbianti moteris po keleta ivairiausiu geriausiu kvepalu turi tai visi vyrai ir vaisciotu pastoviai su susisukusioms galvomis lotuliukas.gif bet aciu dieviui kad daugumai vyru dar galvos savo vietoj o apie atskirus vyru egzempliorius as cia nekalbesiu, nes yra daug tokiu vyru kad jiems pastoviai galva susisukusi ir tikrai ne nuo kvepalu blink.gif
O jeigu i tema tai daugumai vyru patinka salsteleje kvapai tokie kaip Moschino Glamour ,Chanel Chance,Chanel Coco Mademoiselle,Yves SantLauren Cinema o MB patinka visi sitie bet labaiusia jam patinka Dior Poison nors man jie tokie per stiprus, Dior Pure Poison kurie man patinks o stai Dior Hypnotic Poison jam nelabai nors man jie wub.gif ir dar jam patinka Jean Paul Goultier Clasic na ta figura klasikine skardineje o man sitie nors ir nieko bet kiekviena diena jais kvepintis negaleciau.O Dior J'adore jam irgi neypatingi nors man jie anksciau labai patiko, kad net 3 buteliukus po 100 ml sunaudojau.Ir kai baigesi vel nusipirkau, bet deja Lietuvoje ir kvapas man kazkaip neilagai laiko nors ir EDP o pirkti uzsienyje tai labai gerai laikydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelita: 28 liepos 2010 - 06:08
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 23, 08:45)
Lydausi dėl Chanel Coco Mademoiselle wink.gif

Mano vyrui šie kvepalai irgi labiausiai patinka. Dar vieną buteliuką padovanojo, kai pirmieji pasibaigė thumbup.gif
Atsakyti