Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

Manau nėra tokios taisyklės kuo kvepėti,kad sugundytum vyrą hihihi.gif Kiekvienas vyras mėgsta vis kitokius kvapus,yra net tokių kuriem bet kokie moteriški kvapai sukelia galvos skausmą doh.gif O ir kiekviena motris turi atsirinkti savo kavpą,nes jis turi panašėti į natūralų kūno kvapą,kitaip pjausis net pats pačiausias kvepaliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 07 28, 14:39)
Manau nėra tokios taisyklės kuo kvepėti,kad sugundytum vyrą  hihihi.gif Kiekvienas vyras mėgsta vis kitokius kvapus,yra net tokių kuriem bet kokie moteriški kvapai sukelia galvos skausmą  doh.gif O ir kiekviena motris turi atsirinkti savo kavpą,nes jis turi panašėti į natūralų kūno kvapą,kitaip pjausis net pats pačiausias kvepaliukas  4u.gif

nesupratau, su kuo pjausis ir šiaip, kam tada kvepalai, jei jie kvepia kaip natūralus kūno kvapas? nusiprausi, pasitepi bekvapiu deziku ir pirmyn. kam kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2010 07 24, 14:16)
Labas merginos, su tais kvapais tai slidus reikalas....
Pvz. man, tai ojojoi, kaip nepastovu. Kiekviena savaites diena man norisi vis kitu. Aisku, nekalbu apie ziemas, pavasarius, vasaras... Tada  vieni stovi, dulka, o kiti eina i darba wink.gif.

Kas del vyru skonio, t.y. konkreciai mano vyro, tai idomiu istoriju yra buve. Mano turimi db tokie:

1. Thiery Mugler -Angel
2. Dior- Pure Poison
3. Versace- Crystal Noir
4. La Prairie - Silver Rain
5. CH 212
6. Nina Ricci- Nina
7. Gucci - Rush 2
8. Versace - Woman
9. Armani - Mania
10. Hugo Boss- Deep Red
11. Salvador Dali- Laguna

Dar noreciau escada Magnetism. Neisivaizduoju kaip jie kvepia, bet labai daug geru atsiliepimu cia isskaiciau apie juos. Tai artimiausiu laiku zadu lekti i parduotuve, pauostyti. O tada jau gulsiu "ant ebay" ir pirksiu smile.gif- aisku, jei patiks...

ZINAI eSCADA MAGNETISM-JEGA= 3 BUTELI NAUDOJU....MAN JIE TOKIE, KAD ....NEGALIU ATSISPIRTI thumbup.gif
Atsakyti
Kiek teko sutikti ir daugiausia išgirsti nuomonių iš vyrų, dauguma dievina Thiery Mugler -Angel, tarp mėgstamiausių Escada - Magnetism, Gucci - Rush, Coco - Madmuazelle, Chanel - Chance, Cacharel - Amor amor, Armani - Black code.
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2010 08 01, 13:02)
Kiek teko sutikti ir daugiausia išgirsti nuomonių iš vyrų, dauguma dievina Thiery Mugler -Angel, tarp mėgstamiausių Escada - Magnetism, Gucci - Rush, Coco - Madmuazelle, Chanel - Chance, Cacharel - Amor amor, Armani - Black code.

Aha, pastebejau, kad sitie, Tavo isvardinti kvepalai yra tarp bestseleriu. Bet tai nestebina, nes jie ir tarp moteru populiarus, laiko patikrinti.
Atsakyti
smile.gif amor amor thumbup.gif
Atsakyti
Isgirsdavau komplimentu is vyru, kai kvepejau Versace Woman EDP!
Atsakyti
Manau , ty sakė, kad geriausi- Cacharel Lou lou, Dior Addict, Givenchy Ange ou demon, Chanel Coco 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2010 08 09, 19:40)
Manau , ty sakė, kad geriausi- Cacharel Lou lou, Dior Addict, Givenchy Ange ou demon, Chanel Coco  4u.gif

Visi išvardinti man pačiai labai patinka rolleyes.gif
Tik va Ange ou Demon pati rinkčiausi EDT versiją (Tendre), EDP man nelabai schmoll.gif , per velniški biggrin.gif
Atsakyti
Manajam tobuliausi kvepalai GUCCI eu de parfum II,
o is lovos mane vijo kai kvepejau DIOR ADDICT doh.gif sake baisesniu tikriausiai nera g.gif
Atsakyti
Kaip katinas paskui lašinius taip maniškis gali sekti paskui GUCCI EDP II ir ESCADA "Into the blue" lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 03 26, 16:17)
Vyrams galvas susuka moterys  biggrin.gif
O vat vyru, uzmusanciu savo kvapais, nors vezimu vezk  unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif
ir susukt tas galvas galima be kazkokiu imantriu kvepalu biggrin.gif

o pasisakant i tema, tai labiausiai "svaigsta" pastaruoju metu (kolegos, draugiu vyrai, o ir maniskis) uzuode Chanel Coco Mademoiselle's, CH 212 Sexy ir EA Provocative Woman kvapus...
Atsakyti