Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos II

QUOTE(Daiva @ 2007 02 09, 15:33)
Kiek žinau, kortelės neturi atiduoti, bet privalo pacientui reikalaujant padaryti ar leisti pasidaryti kopiją.
Beje, Vilniaus VK, jei neklystu, protokolų schemos laikomos atskirai, t.y. ne kortelėje, tai gal ir su IUI tas pats g.gif

Man atsišviest davė.
Daiva teisi, protokolai laikomi atskirai (taip man pasakė sesutė, kai pasiskundžiau, kad kortelėj neradau jokių įrašų apie vyro spermą IUI metu, tada ji ir pasakė, kad spermogramos sudėto į IUI protokolus, laikomus atskirai), o bet tačiau jų iš viso nėra, ten sudėti tik kiekvieno IUI spermos rezultatai, o moters jokių duomenų nerasta. paprašius kad duotų ir juos atsišviest net apšalau pamačius, kad ne tik nesurašyta jokių ten folikulų skaičius, dydis, ovuliavę ar ne, nu ką aš čia rašau, ten iš vis tik moters pavardė (ne visur) užrašyta, o jokių kitų domenų. tik sperma doh.gif ir prie viso to, iš keturių darytų IUI protokolai (jei juos galima taip pavadint, nes ten tik spermogramos buvo) yra tik trijų... Viena IUI vis tiek kažkur nuplaukus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 09 vasario 2007 - 17:20
Tai pas tave bent jau kažkas buvo, o pas mane nei menkiausio ženklo ar įrašo, kad būtų darytos 4-ios IUI. g.gif Nei tų vadinamų protokolų, nei spermogramų doh.gif gerai, kad buvau viską susikonspektavusi biggrin.gif

Bet kokiu atveju manau, kad tie popieriai kur nors įsimaišę, netikiu, kad taip viskas galėjo išgaruoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 09 vasario 2007 - 17:23
Gerai, kai tu turėdavai ką konspektuot, nes aš tai pastoviai pamiršdavau paklaust, tai kokia sperma buvo, tai kiek folikų kurioj pusė, kokio dydžio ir pan... apie gleivinę paklausiau tik vieną vienintelį kartą, šiaip tik žinodavau, kad OHO KOKIA GLEIVINĖ lotuliukas.gif o po to parindavaus, kad visos žino tuos milimetrus, o aš ne doh.gif
Atsakyti
Fliquiti, o MB-ų tyrimų vos nesumaišė, nes panašios pavardės. lotuliukas.gif
Atsakyti
Jooo, vienąsyk po IUI atėjus klausiu, o kokia buvo sperma, nes per IUI pamiršau paklaust, ta susiranda lapą, sako, ooo labai pagerėjus, nu karoče tobula.... o ten į Veronikos briedžio spermogramą žiūri... po to daėjo, oi sako, čia ne Jūsų pavardė... doh.gif
O juk mūsų net gydytojos ne tos pačios... tai kaip tas lapas pateko pas mūsiškius, nežinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 09 vasario 2007 - 17:32
Nu va, o turbūt jau buvai spėjus apsidžiaugti vyrą su auksine sperma turėdama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 09, 17:32)
Nu va, o turbūt jau buvai spėjus apsidžiaugti vyrą su auksine sperma turėdama smile.gif

aha, nors trumpam pasidžiaugiau bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 09, 18:30)
Jooo, vienąsyk po IUI atėjus klausiu, o kokia buvo sperma, nes per IUI pamiršau paklaust, ta susiranda lapą, sako, ooo labai pagerėjus, nu karoče tobula.... o ten į Veronikos briedžio spermogramą žiūri... po to daėjo, oi sako, čia ne Jūsų pavardė...  doh.gif

Tai čia mes esam kaltos, kad mūsų briedžiai tos pačios tautybės. lotuliukas.gif Nu juokas per ašaras. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 09, 16:40)
Matai , o man sakė, kad mes neduodam kortelių šviest. Jei nori tai sako eik pas gydytoją tai ji tau tada parašys kažkokį išrašą.
Ačiū, Daiva. Dabar nuvažiavus pareiukalausiu, kad atšviestu.

Larisa kaip sekėsi, ar atšvietė, aš šiandien su vyru ėjau prašyti, kad atšviestų, tai tik tyrimus atšvietė - kortelės tipo negalima, jei nori gali kreiptis į gydytoją, kad kokį tai išrašą padarytų - bet juk nepuls jinai visko perrašinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 02 15, 21:34)
Larisa kaip sekėsi, ar atšvietė, aš šiandien su vyru ėjau prašyti, kad atšviestų, tai tik tyrimus atšvietė - kortelės tipo negalima, jei nori gali kreiptis į gydytoją, kad kokį tai išrašą padarytų - bet juk nepuls jinai visko perrašinėt  doh.gif

Aš tyrimų išsireikalavau, kad juos išplėštų iš kortelės, o ne atšviestų. Nes pasakiau, kad aš šiuos tyrimus ne pas jus dariausi , o Panevėžyje ir dar sumokėjau nemažai pinigų. tai tada atidavė tik tyrimus, o kortelės nešvietė, o liepė eit pas gydytoją kažkokio tai išrašo. Bet aš nusispjoviau ir išėjau . Tai dar ko gero norint gaut tą išrašą tai dar ir pinigų paprašytų kaip už vizitą. Žodžiu kažkokia betvarkė. Negali pasiimti to kas tau priklauso.
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 02 15, 20:47)
Aš tyrimų išsireikalavau, kad juos išplėštų iš kortelės, o ne atšviestų. Nes pasakiau, kad aš šiuos tyrimus ne pas jus dariausi , o Panevėžyje  ir dar sumokėjau nemažai pinigų. tai tada atidavė tik tyrimus, o kortelės nešvietė, o liepė eit pas gydytoją kažkokio tai išrašo. Bet aš nusispjoviau ir išėjau . Tai dar ko gero norint gaut tą išrašą tai dar ir pinigų paprašytų kaip už vizitą. Žodžiu kažkokia betvarkė. Negali pasiimti to kas tau priklauso.

Radau LIETUVOS RESPUBLIKOS

PACIENTŲ TEISIŲ IR ŽALOS SVEIKATAI ATLYGINIMO

ĮSTATYMĄ II SKYRIUS

PACIENTŲ TEISĖS 6 punktas

Pacientas turi teisę prašyti, kad jo lėšomis būtų

padarytos jo ligos istorijos ir (ar) kitų dokumentų kopijos.

Ši paciento teisė gali būti ribojama tik Lietuvos Respublikos

įstatymų nustatyta tvarka.

Bandysiu eit su juo, nes esu labai pasipiktinus tokia tvarka, juk už viską sumokėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 02 15, 22:37)
Radau LIETUVOS RESPUBLIKOS

PACIENTŲ TEISIŲ IR ŽALOS SVEIKATAI ATLYGINIMO

ĮSTATYMĄ II SKYRIUS

PACIENTŲ TEISĖS 6 punktas

Pacientas  turi teisę prašyti, kad  jo  lėšomis  būtų

padarytos  jo ligos istorijos ir (ar) kitų dokumentų  kopijos.

Ši  paciento teisė gali būti ribojama tik Lietuvos Respublikos

įstatymų  nustatyta  tvarka. 

Bandysiu eit su juo, nes esu labai pasipiktinus tokia tvarka, juk už viską sumokėjau  schmoll.gif

Šaunuolė, kad radai thumbup.gif
Aš kai sekantį kartą važiuosiu į Kauną irgi pasinaudosiu šia teise. Nors jau kaip ir nebereikia, bet iš principo pareikalausiu.
Atsakyti