Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymo įstaigos II

QUOTE(larisa @ 2007 02 17, 14:37)
Kauno vaisingumo klinikoj.

as tai siandien ten buvau ir man be jokiu kalbu ir klausymu atidave kortele su visais tyrimais 4u.gif
aisku,nesitikejau jusu cia prisisskaicius,bet maniau,kad vistiek atiduos,nes truputi istatymus skaicius esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Msirijus @ 2007 02 23, 21:37)
as tai siandien ten buvau ir man be jokiu kalbu ir klausymu atidave kortele su visais tyrimais 4u.gif
aisku,nesitikejau jusu cia  prisisskaicius,bet maniau,kad vistiek atiduos,nes truputi istatymus skaicius esu ax.gif

Ir kortelę atidavė su visais daktarų įrašais?
Atsakyti
QUOTE(Msirijus @ 2007 02 23, 20:37)

Neliepė gražinti? g.gif Pereini į M. ir V.?
Atsakyti
As gyd.U., nors ir nepasiseks, nebekeisciau i jokia kita, nes jos profesionalumu neabejoju. Manau, jei ji nepades tai cia Lietuvoje man nebepadetu niekas. Tiesa, ji neglosto, neburia, nesicackina, vizitai pas ja 10 min. ne ilgesni, bet................Tiesiai sviesiai konkreciai viska pasako. Aisku, pas ja lankantis reikia jau is anksto paciai pasidometi kas ir kaip, tada i pateikti klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 23, 19:25)
As gyd.U., nors ir nepasiseks, nebekeisciau i jokia kita, nes jos profesionalumu neabejoju. Manau, jei ji nepades tai cia Lietuvoje man nebepadetu niekas. Tiesa, ji neglosto, neburia, nesicackina, vizitai pas ja 10 min. ne ilgesni, bet................Tiesiai sviesiai konkreciai viska pasako. Aisku, pas ja lankantis reikia jau is anksto paciai pasidometi kas ir kaip, tada i pateikti klausimus  smile.gif

Pritariu 100% drinks_cheers.gif Gali kitos pasakyti, ai jai pasiseke, del to ir taip sako. Bet tikrai, nuo jos dvelkia tokia ramybe ir pasitikejimu savimi, kad neabejoji kad esi gerose rankose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2007 02 23, 23:37)
Pritariu 100%  drinks_cheers.gif  Gali kitos pasakyti, ai jai pasiseke, del to ir taip sako. Bet tikrai, nuo jos dvelkia tokia ramybe ir pasitikejimu savimi, kad neabejoji kad esi gerose rankose thumbup.gif

Butent, ji nei buria nei zada, drebia i akis tiesiai sviesiai kas ir kaip gali buti, kad neprisisvaisciotum iliuziju. Pagarba jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 24, 18:41)
Butent, ji nei buria nei zada, drebia i akis tiesiai sviesiai kas ir kaip gali buti, kad neprisisvaisciotum iliuziju. Pagarba jai  4u.gif

Pagarba jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2007 02 23, 23:37)
Pritariu 100%  drinks_cheers.gif  Gali kitos pasakyti, ai jai pasiseke, del to ir taip sako. Bet tikrai, nuo jos dvelkia tokia ramybe ir pasitikejimu savimi, kad neabejoji kad esi gerose rankose thumbup.gif

Lygiai tą patį galėčiau pasakyti apie gyd. Rožukienę iš M. ir V.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 24, 20:14)
Lygiai tą patį galėčiau pasakyti apie gyd. Rožukienę iš M. ir V.

Matyt kiekviena pasirenka sau tinkama ir gera gydytoja. Juk svarbiausia yra kompetencija ir pasitikejimas gydytoju smile.gif
Atsakyti
Kažin kokia nuolaida taikoma VK IVF procedūrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 02 25, 20:10)
Kažin kokia nuolaida taikoma VK IVF procedūrai?  g.gif

Berods 20 proc.
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 02 25, 20:10)
Kažin kokia nuolaida taikoma VK IVF procedūrai?  g.gif

Man pritaike 15 proc.700lt.
Atsakyti