Virykle reiketu derinti prie kitos buitines technikos, jei visa kita balta tai ir virykle turi buti balta ir atvirksciai, kad margutis nesigautu
Pritariu , kad balta -geriausias pasirinkimas.Mažiau bus vargo.
o man kaip tik lengviau valyti pilka
Turejom balta, tai ant jos kiekvienas taskelis matesi, o su pilka

man grozis labai svarbu, as geriau 100 kartu pavalysiu, bet tikrai nepirkciau baltos. Turiu plieno spalvos ir dziaugiuosi. Saldytuvas taip pat plieno ir nesitepa.Naudoju tam skirta priemone ir liux
Aš turiu nerudijančio plieno viriyklę tai kol kas esu tikrai patenkinta. Ir ji visiškai paprastai valosi

Čia aš biskį ne į temą, bet...
O kokios geriausios priemonės nerūdijančio plieno paviršiams valyti.
Gal kokius įpatingai gerus žinote, ar paprasčiausiai pirkti pasiskaičius, jog tinka nerūdijančiui plienui. Gal geresni brangesni?
Parašykit koki pavadinimuką ir kur pirkote. Ačiukas!
O kokios geriausios priemonės nerūdijančio plieno paviršiams valyti.

Gal kokius įpatingai gerus žinote, ar paprasčiausiai pirkti pasiskaičius, jog tinka nerūdijančiui plienui. Gal geresni brangesni?
Parašykit koki pavadinimuką ir kur pirkote. Ačiukas!

Aš turiu baltą, bet kai keisiu, tai keisiu į pilką. Man pilkos kažkodėl gražesnės.
Pas mane tos pilkos netaip daug... Orkaites pakraschiukai, indaploves valdymo sritis ir mikrobange. Turiu spec. priemone, tai labai paprastai nusivalo ir ta pilka labai dera prie pilku spinteliu

pilka tai man dėl grožio, o balta -dėl praktiškumo.Aš turiu pilką, man ji labai graži, tik jau tokia tepli
o dar kai pamačiau, kad šuo mėgsta orkaitės stiklą palaižyt, tai išvis

Turiu pilką šaldytuvą, tai ir orkaitės tokios noriu
Gal kuri nors galite parašyti geros valymo priemonės pavadinimą.

Gal kuri nors galite parašyti geros valymo priemonės pavadinimą.