Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią viryklę pirkti - baltą ar pilką?

Virykle reiketu derinti prie kitos buitines technikos, jei visa kita balta tai ir virykle turi buti balta ir atvirksciai, kad margutis nesigautu
Atsakyti
Pritariu , kad balta -geriausias pasirinkimas.Mažiau bus vargo.
Atsakyti
aš taip pat turiu pilką, tai eina sau...viskas taip matosi, net ir iššveitus, vistiek lašiukai kokie tai matosi. fui...bet iš tolo labai gražu ax.gif patarčiau baltą pirkti, nors pačiai gražiau pilka ax.gif
Atsakyti
As jau nusipirkau balta virykle thumbup.gif ai vis maziau vargo bus valant, o kadangi megstu tvarka, tai pasirinkau, kad lengviau butu valyti ax.gif
Atsakyti
o man kaip tik lengviau valyti pilka g.gif Turejom balta, tai ant jos kiekvienas taskelis matesi, o su pilka thumbup.gif
Atsakyti
man grozis labai svarbu, as geriau 100 kartu pavalysiu, bet tikrai nepirkciau baltos. Turiu plieno spalvos ir dziaugiuosi. Saldytuvas taip pat plieno ir nesitepa.Naudoju tam skirta priemone ir liux
Atsakyti
Aš turiu nerudijančio plieno viriyklę tai kol kas esu tikrai patenkinta. Ir ji visiškai paprastai valosi bigsmile.gif
Atsakyti
Čia aš biskį ne į temą, bet...
O kokios geriausios priemonės nerūdijančio plieno paviršiams valyti. g.gif
Gal kokius įpatingai gerus žinote, ar paprasčiausiai pirkti pasiskaičius, jog tinka nerūdijančiui plienui. Gal geresni brangesni?
Parašykit koki pavadinimuką ir kur pirkote. Ačiukas! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu baltą, bet kai keisiu, tai keisiu į pilką. Man pilkos kažkodėl gražesnės.
Atsakyti
Pas mane tos pilkos netaip daug... Orkaites pakraschiukai, indaploves valdymo sritis ir mikrobange. Turiu spec. priemone, tai labai paprastai nusivalo ir ta pilka labai dera prie pilku spinteliu 4u.gif
Atsakyti
pilka tai man dėl grožio, o balta -dėl praktiškumo.Aš turiu pilką, man ji labai graži, tik jau tokia tepli doh.gif o dar kai pamačiau, kad šuo mėgsta orkaitės stiklą palaižyt, tai išvis lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu pilką šaldytuvą, tai ir orkaitės tokios noriu tease.gif
Gal kuri nors galite parašyti geros valymo priemonės pavadinimą.
help.gif
Atsakyti