Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią viryklę pirkti - baltą ar pilką?

QUOTE(Agniska @ 2007 09 14, 20:38)
Pas mus taip pat šaldytuvas nerūdijančio plieno,mikrobangė irgi tos pačios spalvos,tik dujinė viryklė likus dar balta doh.gif bet perkant,tikrai neabejosiu kokios spalvos pirkt,aš už pilką spalvą drinks_cheers.gif

Pirkom virykle nerudijancio plieno, tiksliau orkaite+kaitlente, antspaudai tikrai matosi, pas mus namie suo, tai prisiliecia pastoviai ir vien antspaudai blush2.gif Nebuvom nei nusiziureje kokios spalvos, tiesiog baltu buvo mazas pasirinkimas, mikrobange irgi panasios spalvos kaip orkaite, o saldytuvas imontuojamas, kad ir nelabai dabartine praktiska, bet nesigailiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as tai turiu balta su elektine virykle,kuri labai faina kepa labai gerai gal atrodo ne taip graziai schmoll.gif jau kaip pilka ,bet labai praktiska,as tai tik uz balba pavalai ir kaip nauja,sese turi pilka tai nezino kokiom jau primoniem valyti,rebalai matosi ,pirstu anspaudai.... 4u.gif
Atsakyti
praktiskumui-balta, groziu-ner.plieno, o as turiu is stiklo-patenkinta, lengvai valosi ir grazu 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi smile.gif
Turiu juoda .... doh.gif tai labai galiusi kad tokia pasirinkau. Na jei ji butu indukcine(taip atrodo jos vadinasi), tai tada nieko, bet dujine, ir dar juoda...NIEKADA. Na nebent jus esat megejos lakstyti aplink ja su skudureliu.
As tik uz BALTA biggrin.gif
Atsakyti
va va.. as renkuosi tarp juodos ir baltos. Gal dar kas gali patart? beje, man svarbu praktiškumas, o ne grožis..
Atsakyti
Turiu balta indesit super thumbup.gif su elektrine orkaite su griliumi ir iesmu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 02 03, 23:34)
Turiu balta indesit super thumbup.gif  su elektrine orkaite su griliumi ir iesmu thumbup.gif

na pas mane juoda ir kaitlente ir baldai. Su skudureliu du kartus per diena prabegu ax.gif tai jei nezavi tokia perspektyva gal geriau rinktis balta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik už baltą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano viryklė AEG, nerūdijančio plieno su elektrine kaitlente. Tai galiu pasakyti, kad su kaitlente daugiau problemų turiu, negu su nerūdijančio plieno paviršiumi. Pirmiausiai, viryklėje to paviršiaus juk labai nedaug. Didžioji dalis - tai orkaitės stiklas ir kaitlentė. Be to, šiais laikais yra priemonių būtent tokiems paviršiams valyti. Aš naudoju priemonę ERES. Tikrai gerai apsaugo paviršių nuo pirštų antspaudų.
Atsakyti
Žiūrint kokia spalva daugiausia dominuoja virtuvėj
Atsakyti
Aš pirmiausiai derinčiau prie virtuvės interjero.
Jei baiminamasi, kad greitas apsineš, tada svarbiausia, kad būtų mažiau blizgančių paviršių.
Aš pirkau nerūdijančio plieno ir labai baiminausi, kad reikės po kiekvieno prisilietimo blizginti. Nė velnio. Puikiai eksploatuojasi!
Atsakyti
Nerūdijančio plieno virykle nesunku prižiūrėti .Reikėtu specialiu priemonių.Turiu tokia virtuvei labai patinka valymas laba lengvas . thumbup.gif
Atsakyti