Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

Drisau atidaryti nauja tema,gal tiksliau pratest senaja.Matomai tai labai aktualu visoms gimdyvems,idomu pasiskaityt kokia buvo gimdziusiu patirtis,nuomone apie daktarelius ir tt.Man paciai laikiantis si tema buvo ypac idomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 11 sausio 2007 - 15:40
Gal ir aktualu, bet temos pavadinimą reikia rašyti lietuviškomis raidėmis. Nusibodo taisyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 01 11, 16:39)
Gal ir aktualu, bet temos pavadinimą reikia rašyti lietuviškomis raidėmis. Nusibodo taisyti sad.gif

Labai atsiprasau uz klaidas ir sugaista jusu brangu laika!,bet pas mane dar nera lietuvisko raidyno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbita @ 2007 01 11, 19:47)
Labai atsiprasau uz klaidas ir sugaista jusu brangu laika!,bet pas mane dar nera lietuvisko raidyno  verysad.gif

wub.gif čiū
Atsakyti
Sveikos
Parasykite kas turite gyd. Rovo, Raubos, Kiseliovos, Maciulionytes mobiliuosius numerius ar bet kokius ju telefonus., nes noriu su vienu is ju susitarti del gimdymo. Kas apie juos zinote, tai apibudinkite trumpai. Gal kas zino kaip tartis? gyvenu Mazeikiuose, bet zadu vaziuoti i Klaipeda gimdyti ir noriu is anksto susitarti, nes jau tiek to laiko ir beliko, man gimdyti kovo men. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux 1: 12 sausio 2007 - 19:16
Na as is visu rinkciausi Maciulionyte... ax.gif Pirmagime su ja gimdziau. thumbup.gif O tel.nr. tikrai neturiu, sad.gif
Atsakyti
Tik mobiliųjų, ar paprastus numerius rašykit į ne viešai.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 01 12, 20:51)
Tik mobiliųjų, ar paprastus numerius rašykit į ne viešai.

Pritariu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2006 12 14, 22:00)
Tariausi su Galvosiene dėl pirmo vaiko ir neabejotinai tarsiuosi dėl antro gimdymo bigsmile.gif Tiesiog neisivaizduoju kitos gydytojos per savo gimdymą, man ji  thumbup.gif Pirmą kartą mokėjau 500 blush2.gif , nu bet čia savo noru tiek daviau nes iš tikrųjų atidirbo ji tuos pinigus. O dabar jau kai konkrečiau tarsiuos tai paklausiu kiek duot, tiesiai šviesiai biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Tai kai suzinosi tikslia suma, parasyk man i AZ. Nes as irgi zadu su ja tartis. Beje, kada tau gimdyti? rolleyes.gif
Atsakyti
o kaži jau gyd. Milkintaitė dirba? ar dar dekrete g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 01 14, 16:51)
biggrin.gif  biggrin.gif
Tai kai suzinosi tikslia suma, parasyk man i AZ. Nes as irgi zadu su ja tartis. Beje, kada tau gimdyti?  rolleyes.gif

Kai sužinosiu, tai būtinai parašysiu biggrin.gif Man dar ne greitai ax.gif , tik liepos gale rolleyes.gif Bet einu pas ją šią savaitę, tai sužinosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir as zadu tartis, bet kaip reikia tai daryti ? mazdaug taip "sakykit ar butu galimybe susitarti su jumis del gimdymo ?" ax.gif blush2.gif ar kaip kitaip ? ar tai iprastas dalykas gydytojams ? As zadu tartis su gyd. Juknevičiene
Atsakyti