Drisau atidaryti nauja tema,gal tiksliau pratest senaja.Matomai tai labai aktualu visoms gimdyvems,idomu pasiskaityt kokia buvo gimdziusiu patirtis,nuomone apie daktarelius ir tt.Man paciai laikiantis si tema buvo ypac idomi.
Gal ir aktualu, bet temos pavadinimą reikia rašyti lietuviškomis raidėmis. Nusibodo taisyti

QUOTE(Džinė @ 2007 01 11, 16:39)
Gal ir aktualu, bet temos pavadinimą reikia rašyti lietuviškomis raidėmis. Nusibodo taisyti 

Labai atsiprasau uz klaidas ir sugaista jusu brangu laika!,bet pas mane dar nera lietuvisko raidyno

QUOTE(bulbita @ 2007 01 11, 19:47)
Labai atsiprasau uz klaidas ir sugaista jusu brangu laika!,bet pas mane dar nera lietuvisko raidyno 

Sveikos
Parasykite kas turite gyd. Rovo, Raubos, Kiseliovos, Maciulionytes mobiliuosius numerius ar bet kokius ju telefonus., nes noriu su vienu is ju susitarti del gimdymo. Kas apie juos zinote, tai apibudinkite trumpai. Gal kas zino kaip tartis? gyvenu Mazeikiuose, bet zadu vaziuoti i Klaipeda gimdyti ir noriu is anksto susitarti, nes jau tiek to laiko ir beliko, man gimdyti kovo men. Aciu
Parasykite kas turite gyd. Rovo, Raubos, Kiseliovos, Maciulionytes mobiliuosius numerius ar bet kokius ju telefonus., nes noriu su vienu is ju susitarti del gimdymo. Kas apie juos zinote, tai apibudinkite trumpai. Gal kas zino kaip tartis? gyvenu Mazeikiuose, bet zadu vaziuoti i Klaipeda gimdyti ir noriu is anksto susitarti, nes jau tiek to laiko ir beliko, man gimdyti kovo men. Aciu
Na as is visu rinkciausi Maciulionyte...
Pirmagime su ja gimdziau.
O tel.nr. tikrai neturiu,

Tik mobiliųjų, ar paprastus numerius rašykit į AŽ ne viešai.
QUOTE(Džinė @ 2007 01 12, 20:51)
Tik mobiliųjų, ar paprastus numerius rašykit į AŽ ne viešai.
Pritariu!

QUOTE(Pupsiukas @ 2006 12 14, 22:00)
Tariausi su Galvosiene dėl pirmo vaiko ir neabejotinai tarsiuosi dėl antro gimdymo
Tiesiog neisivaizduoju kitos gydytojos per savo gimdymą, man ji
Pirmą kartą mokėjau 500
, nu bet čia savo noru tiek daviau nes iš tikrųjų atidirbo ji tuos pinigus. O dabar jau kai konkrečiau tarsiuos tai paklausiu kiek duot, tiesiai šviesiai 

Tai kai suzinosi tikslia suma, parasyk man i AZ. Nes as irgi zadu su ja tartis. Beje, kada tau gimdyti?

o kaži jau gyd. Milkintaitė dirba? ar dar dekrete

QUOTE(*Citra* @ 2007 01 14, 16:51)

Tai kai suzinosi tikslia suma, parasyk man i AZ. Nes as irgi zadu su ja tartis. Beje, kada tau gimdyti?

Kai sužinosiu, tai būtinai parašysiu

Sveikos
ir as zadu tartis, bet kaip reikia tai daryti ? mazdaug taip "sakykit ar butu galimybe susitarti su jumis del gimdymo ?"
ar kaip kitaip ? ar tai iprastas dalykas gydytojams ? As zadu tartis su gyd. Juknevičiene