Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

QUOTE(Liutaure @ 2007 01 16, 10:01)
Sveikos  4u.gif  ir as zadu tartis, bet kaip reikia tai daryti ? mazdaug taip "sakykit ar butu galimybe susitarti su jumis del gimdymo ?"  ax.gif  blush2.gif ar kaip kitaip ? ar tai iprastas dalykas gydytojams ? As zadu tartis su gyd. Juknevičiene

Taip ir sakyk,nereikia uzuolanku.Aisku kad tai jiems iprasta rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu Bulbita, o kaip ar kainos reikia klausti, kazkaip tiesmukiska perdaug atrodo, patys gydytojai irgi nesako, ar si klausima reikia palikti atvira ? As ne siaip sau smulkinuosi blush2.gif , man tai dilema, kuri reikalauja daug ryžto (tarimasis del gimdymo)
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2007 01 16, 17:55)
Aciu Bulbita, o kaip ar kainos reikia klausti, kazkaip tiesmukiska perdaug atrodo, patys gydytojai irgi nesako, ar si klausima reikia palikti atvira ? As ne siaip sau smulkinuosi  blush2.gif , man tai dilema, kuri reikalauja daug ryžto (tarimasis del gimdymo)

net nezinau del tu pinigu kaip,as neklausiau,palikau taip.Po gimdymo vyras paklause 500?sako gerai,ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 01 12, 21:37)
Na as is visu rinkciausi Maciulionyte... ax.gif Pirmagime su ja gimdziau. thumbup.gif O tel.nr. tikrai neturiu, sad.gif

O gal zinai kur Maciulionyte rasti, kur ji dirba ir kokiomis dienomis? Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 01 16, 19:16)
O gal zinai kur Maciulionyte rasti, kur ji dirba ir kokiomis dienomis? Aciu bigsmile.gif

Kiek zinau, Vaisingumo klinikoje ir GN ambulatorijoje ir gimdymo skyriuje. g.gif
Atsakyti
Sveikutes

Iskilo man klausimas argalima i gimdymo namus su savim savo akusere atsivesti blush2.gif
Atsakyti
Idomu g.gif , bet cia manau turi buti sutikimas gal skyriaus vedejo ar dar ko, o kaip iformins ? gimde ta ir ta, o akusere ne GN darbuotoja schmoll.gif, o tai ar GN gydytoja butu ?
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2007 01 18, 11:10)
Sveikutes

Iskilo man klausimas argalima i gimdymo namus su savim savo akusere atsivesti  blush2.gif

Gimdymo priimti negali gydytojas, nedirbantis gimdymo namuose, kuriuose gimdai. Tad siuo atveju tikrai neleis atsivezti savo akuseres, nebent ji dalyvautu tik tokiomis teisemis kaip vyras ar drauge. rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas zinote, ar gydytoja Kaupaite dirba GN ir gali dalyvauti gimdyme? Kad poliklinikoje prie gimdymo namu dirba ji tai zinau ir zinau kad dirba tik su nesciosioms. Bet kaip su gymdymu paciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 01 19, 15:05)
O gal kas zinote, ar gydytoja Kaupaite dirba GN ir gali dalyvauti gimdyme? Kad poliklinikoje prie gimdymo namu dirba ji tai zinau ir zinau kad dirba tik su nesciosioms. Bet kaip su gymdymu paciu  g.gif

ir dirba ,ir priimineja gimdymus, as ir pati pas ja vasara gimdziau ,ir ne vienai draugei prirodziau, sauni gydytoja, as asmeniskai visa nestuma pas ja lankiausi, po to tariausi del gimdymo, nebuvo jokiu problemu, tik 500 lt.
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2007 01 18, 14:01)
Idomu  g.gif , bet cia manau turi buti sutikimas gal skyriaus vedejo ar dar ko, o kaip iformins ? gimde ta ir ta, o akusere ne GN darbuotoja  schmoll.gif, o tai ar GN gydytoja butu ?

QUOTE(Lexana @ 2007 01 19, 01:35)
Gimdymo priimti negali gydytojas, nedirbantis gimdymo namuose, kuriuose gimdai. Tad siuo atveju tikrai neleis atsivezti savo akuseres, nebent ji dalyvautu tik tokiomis teisemis kaip vyras ar drauge. rolleyes.gif

nea ji nedirba GN, ji ne is klaipedos, tiesiog mano sesuo akusere ir pamaniau , turbut reiks kaip vyra kartu pasiimti kad priziuretu.... nes kai drauge gimde tai apie akuseriu darba atmestini tai ujujui kiek prisiklausiau
Atsakyti
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 01 16, 20:16)

Sveiki,

Gyd. V.Maciulionyte dirba Klaipedos gimdymo namuose. Manau paskambinus i skyriu Jus ir informuos kada ji dirba.
Tai nuostabi gydytoja. Aciu jai. Mano gimdymas ir nestumas buvo grazi pasaka.
Atsakyti