Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

QUOTE(Lexana @ 2007 04 03, 23:04)
Gimdžiau pirmąją ir mus išrašė šeštadienį - negavome nieko dovanų, nes vyriausios nebuvo. doh.gif Antrąją kai gimdžiau - gavome sauskelnių pakelį (po 4 įsauskelnes 3 dydžių), sveikinimą, nemažai lankstinukų ir kuponą Hipp dovanėlei Korio vaistinėje. ax.gif
Būtent. thumbup.gif

Na as gimdziau pries dvi savaites, nieko gero nedave dovanu, jokiu pampersu poko...tik daugybe lankstinuku, Avent buteliuka, Sudocream ir Bepanten tepaliuku meginukus, ir vienas Huggies sauskelniukas...viskas...daugiau nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2007 04 04, 14:14)
Na as gimdziau pries dvi savaites, nieko gero nedave dovanu, jokiu pampersu poko...tik daugybe lankstinuku, Avent buteliuka, Sudocream ir Bepanten tepaliuku meginukus, ir vienas Huggies sauskelniukas...viskas...daugiau nieko  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man viska ta pati dave isskyrus avent buteliuka, pries pusmeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2007 04 04, 15:14)
Na as gimdziau pries dvi savaites, nieko gero nedave dovanu, jokiu pampersu poko...tik daugybe lankstinuku, Avent buteliuka, Sudocream ir Bepanten tepaliuku meginukus, ir vienas Huggies sauskelniukas...viskas...daugiau nieko  schmoll.gif

man prie viso sito dar buvo kojinetes,ir ranksluostukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 04 03, 23:13)
Gal 2002 dar nedalino dovanu?

Dalino tikrai, nes tada draugė pora savaičių anksčiau pagimdė ir gavo didelį pakį pampersų ir dar visokių priežiūros priemonių kūdikiui, o aš - nieko. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man iskilo klausimas, as jau susitariau del gimdymo su savo gydytoja ir kaip skaiciau jusu pasisakymus, akuseres kaip ir nereikia labai, o kaip butu jei tada papultu mano gydytojos budejimo laikas ir gimdytu itin daug mamyciu, tai kaip tada iseitu g.gif
ir dar sakykit ar yra nusistovejusi suma uz gimdyma ar reikia klausti doh.gif
ir dar bijau skambinti nakti jei reiketu blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2007 04 08, 22:13)

ir dar bijau skambinti nakti jei reiketu  blink.gif  blink.gif

irnesakyk.gif juk pinigus mokesi.
Jau nepasirinksi-kada nores ateiti vaikelis 2.gif tada ir ateis.
cia darbas toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukass @ 2007 04 04, 19:00)
man prie viso sito dar buvo kojinetes,ir ranksluostukas. smile.gif

Ak, taip, tuos menknekius net nepastebejau ax.gif
Papildyta:
Gimdziau nesusitarus, ir likau labai patenkinta gimdymo skyriaus personalo demesiu. Na gydytoja maciau, kai tik ateidavo laikas tikrinti kiek atsidares kaklelis, taciau visos akuseres labai paslaugios ir draugiskos, net nezinau, ar noreciau, kad kokia gydytoja dalyvautu gimdyme, nes pagrindini darba tikrai atlieka akuseres. Daug ka pasakyt negaliu, nes mano atvejis pasibaige cezariu..
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2007 04 09, 23:05)
Ak, taip, tuos menknekius net nepastebejau  ax.gif
Papildyta:
Gimdziau nesusitarus, ir likau labai patenkinta gimdymo skyriaus personalo demesiu. Na gydytoja maciau, kai tik ateidavo laikas tikrinti kiek atsidares kaklelis, taciau visos akuseres labai paslaugios ir draugiskos, net nezinau, ar noreciau, kad kokia gydytoja dalyvautu gimdyme, nes pagrindini darba tikrai atlieka akuseres. Daug ka pasakyt negaliu, nes mano atvejis pasibaige cezariu..

Dar pasakyk,kad tave akusere ir isoperavo(juk minejai,kad pagrindini darba atlieka akuseres !!! ).......... doh.gif doh.gif doh.gif
Cha cha cha.....
Atsakyti
QUOTE(ieva pieva @ 2007 04 09, 13:22)
Dar pasakyk,kad tave akusere ir isoperavo(juk minejai,kad pagrindini darba atlieka akuseres !!! ).......... doh.gif  doh.gif  doh.gif
Cha cha cha.....

Gal zmogus turejo omenyje,kad visa juoda darba atlieka.
Jei gimdai naturaliai ir viskas eina gerai-gydytojas,kaip ir nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 04 10, 01:07)
Gal zmogus turejo omenyje,kad visa juoda darba atlieka.
Jei gimdai naturaliai ir viskas eina gerai-gydytojas,kaip ir nereikalingas.

Jo jo,jeigu gimdai naturaliai ir viskas gerai eina,tai gali ir namie gimdyti( nu kam tada ta akusere??? ),ale tai zinok zmogau,kuriuo momentu tas gerumas gali baigtis...... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva pieva @ 2007 04 09, 15:04)
Jo jo,jeigu gimdai naturaliai ir viskas gerai eina,tai gali ir namie gimdyti( nu kam tada ta akusere??? ),ale tai zinok zmogau,kuriuo momentu tas gerumas gali baigtis...... g.gif  g.gif  g.gif

Prie ko cia namai??Jei nori gimdyk namie.
As esu kategoriskai pries tokius dalykus.Apie tai net kalbos nebuvo.Vot gerumas baigesi-reikalingas gydytojas.
Juk rasiau:Jei gimdai naturaliai ir viskas eina gerai-gydytojas,kaip ir nereikalingas.
Kur matai zodi-gimdyti namie?
Atsakyti
QUOTE(ieva pieva @ 2007 04 09, 14:22)
Dar pasakyk,kad tave akusere ir isoperavo(juk minejai,kad pagrindini darba atlieka akuseres !!! ).......... doh.gif  doh.gif  doh.gif
Cha cha cha.....

Maniau jodu ant balto rasiau, kad mano atvejis kitaip baigesi, taciau gimdyti ruosiausi naturaliai... tik va aplinkybes kitaip kartais klostosi, ir nesakysiu, kad gydytojos, operavusios mane atliko bloga darba, atvirksciai, jos dare savo darba, ir atliko ji puikiai, del ko galejau veliau joms atsidekoti...

su antru vaikuciu irgi nesitarsiu, nes esu labai patenkinta GN personalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel99: 09 balandžio 2007 - 16:42