Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 4dalis

QUOTE(Gulia @ 2007 04 10, 03:30)
Prie ko cia namai??Jei nori gimdyk namie.
As esu kategoriskai pries tokius dalykus.Apie tai net kalbos nebuvo.Vot gerumas baigesi-reikalingas gydytojas.
Juk rasiau:Jei gimdai naturaliai ir viskas eina gerai-gydytojas,kaip ir nereikalingas.
Kur matai  zodi-gimdyti namie?

Ui,kokie mes pikti........
Cia turbut del velykinio persivalgymo?!?!?! nestuke.gif
As ir sakau-saikas dalykas geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva pieva @ 2007 04 09, 17:34)
Ui,kokie mes pikti........
Cia turbut del velykinio persivalgymo?!?!?! nestuke.gif
As ir sakau-saikas dalykas geras  thumbup.gif

blink.gif truksta zodziu doh.gif

tikrai saikas turetu buti visur
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 03 30, 22:10)
Kai atvyksti su saremiais guldo i gimdykla mirksiukas.gif

Gimdykla ir turejau omeny,tik gal ne taip issireiskiau g.gif Zodziu pagal veiksmu seka manau suprato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel99 @ 2007 04 09, 14:05)
Ak, taip, tuos menknekius net nepastebejau  ax.gif
Papildyta:
Gimdziau nesusitarus, ir likau labai patenkinta gimdymo skyriaus personalo demesiu. Na gydytoja maciau, kai tik ateidavo laikas tikrinti kiek atsidares kaklelis, taciau visos akuseres labai paslaugios ir draugiskos, net nezinau, ar noreciau, kad kokia gydytoja dalyvautu gimdyme, nes pagrindini darba tikrai atlieka akuseres. Daug ka pasakyt negaliu, nes mano atvejis pasibaige cezariu..

o as tariaus su gydytoja, ir manau kitaip nes man kaip ir akusere buvo nereikalinga, viska beveik dare pati gydytoja ir tonusus matavo ir vandenis nuleido,siuvo, ir kaklelio atsidarymus ir nugara masazavo saremiu metu visa kita .
gal kai nesitari su gydytoja visa sita daro akuseres nezinau.
Papildyta:
turiu dar viena klausimeli? gal kas zino kiek vieno budejimo metu buna gydytoju.
galvoju gerai kad buvau susitarusi su gydytoja, nes kaip tik tuo metu kai as jau gimdziau budintys gydytojai isejo atlikti neplanuotu cezariu. Tai galvoju kas but buve su manim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukass @ 2007 04 10, 13:56)

turiu dar viena klausimeli? gal kas zino kiek vieno budejimo metu buna gydytoju.
galvoju gerai kad buvau susitarusi su gydytoja, nes kaip tik tuo metu kai as jau gimdziau budintys gydytojai isejo atlikti neplanuotu cezariu. Tai galvoju kas but buve su manim?  g.gif

Kai gimdziau pries 2,8 metus budejo 2 thumbup.gif
Atsakyti
Ieva pieva kaip visada savo stiliuje. laugh.gif Na kad tu su medicinine patirtimi dar nereiškia, kad reikia kabinėtis. drinks_cheers.gif Visos kuo puikiausiai suprato, ką kuri norėjo pasakyti. ax.gif

Aš gimdžiau du vaikus pati, be Cezarių ir tikrai veik visą darbą atliko akušerės. ax.gif Gydytojos tik eigą stebėjo ir komandas dalino. Aplamai per visą antrąjį gimdymą gydytojus mačiau tik tris ar keturis kartus, nors gimdykloje ne valandą ir ne dvi praleidau, o akušerės vos ne nuolat užeidavo ir pažiūrėdavo kas ir kaip. Be to, akušerė pirmoji pastebėjo, kadjau galvutė lenda, o gydytoja manimi netikėjo, sakė, kad ko spangsti, dar ne laikas. doh.gif
Atsakyti
Visus tris kartus gimdžiau nesitarusi. Pirmą gimdymą, kuris gydytojų akimis buvo sudėtingas, šalia praktiškai pastoviai buvo ir gydytojas, ir akušerė (nors mes net prašėme, kad kai tik įmanoma, paliktų mus vienus), o pačio gimdymo metu buvo abu budėję gydytojai. Vėlesni gimdymai buvo įprasti, tad gydytojai tik kelis kartus užeidavo, pagrindinius sprendimus priimdavo, na, dar stūmimo metu buvo, tačiau vaikučius "pagavo", siuvo kai reikėjo (beje, labai thumbup.gif , net didelio kirpimo po savaitės beveik nejaučiau) akušerės. Į normalų gimdymą žiūriu kaip į labai natūralų procesą, kurį medikai turi tik stebėti, o ne reguliuoti, todėl man tokio medikų dėmesio buvo per akis, Nei minutės nesijaučiau palikta likimo valiai (nors į paskutinį gimdymą vyras atvažiavo jau prasidėjus stangoms), į visus mano prašymus buvo reaguojama, į visus klausimus atsakoma, po pirmo gimdymo patirties jaučiausi rami, kad ekstra atveju sulauksiu tokio gydytojų dėmesio, kokio reikės.
Atsakyti
Na mano gimdymo metu pagrindini vaidmeni vaidino daktaras.Akusere labai mazai figuravo.Nereikia cia kitoms rekaut kad butent akuseres viska daro.Kam taip kategoriskai,kai daug yra atveju kada daktaras pagrinde viska daro. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbita @ 2007 04 11, 12:25)
Na mano gimdymo metu pagrindini vaidmeni vaidino daktaras.Akusere labai mazai figuravo.Nereikia cia kitoms rekaut kad butent akuseres viska daro.Kam taip kategoriskai,kai daug yra atveju kada daktaras pagrinde viska daro.  ax.gif

Jau kelis kartus buvo rašyta - daktaras viską daro, kai susitari iš anksto, kai nesitari, normalaus gimdymo atveju darbuojasi akušerė. Tik va įdomu, kaip dažniau būna - tariamasi ar ne? g.gif Kažkodėl spėju,kad nesitariama.

Beje, prieš kelis mėnesiukus Kaune gimdžiusi draugė pasakojo apie labai savotišką susitarimo variantą: ji su nėštumą prižiūrėjusiu gydytoju susitarė, kad važiuos gimdyti į gimdymo namus, kuriuose jis dirba ir jei gimdant kils kažkokių komplikacijų, tai tada kviesis jį, o jei ne, tai gimdys prie budinčio personalo. Sakė, gydytojas labai normaliai pažiūrėjo ir pažadėjo savo pagalbą, jei prireiks (bet neprireikė).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 11 balandžio 2007 - 11:43
QUOTE(Lexana @ 2007 04 11, 07:14)
Ieva pieva kaip visada savo stiliuje. laugh.gif Na kad tu su medicinine patirtimi dar nereiškia, kad reikia kabinėtis

g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 04 12, 00:23)

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbita @ 2007 04 11, 12:25)
Na mano gimdymo metu pagrindini vaidmeni vaidino daktaras.Akusere labai mazai figuravo.Nereikia cia kitoms rekaut kad butent akuseres viska daro.Kam taip kategoriskai,kai daug yra atveju kada daktaras pagrinde viska daro.  ax.gif

Na tavo gimdymo metu gal ir atliko ir tai yra gerai. Niekas juk ir nešaukia, kaip tu išsireiškei, kad rėkiam dėl to. Apsirinki - mes dalinamės patirtimi. Tad tavo nuomonė taip pat vertinama, kaip ir kitų mamyčių, tad ir pati gerbk jų nuomones. 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti