QUOTE(godule @ 2007 02 13, 01:20)
mano mergytė su kosuliu ir 39temp jau 3d.kamuojasi,jau pati pradėjau girdyt antibijotikus,kurie buvo prieš mėn. išrašyti,jau vos ne kas 2sav.tas pats kartojasi,tai pagaliau gyditoja sakė ,kad irgi sius pas pulmanologą,gal galėtum parašyt į až kas ten daroma,ar reikia pačiai kokių tyrimų prašyt papildomai,mano brolis nuo vaikystės serga bronchų astma,tai man atrodo ,kad manoji to dusulio neturi,bet žinau,kad gyditojai iki to gali davaryt,oi kaip bijau,bet jau su vaiku kažkas nenormalaus darosi-per pusmetį tiek prasirgo ,kiek per visus 4 metus nesirgo
Na,mums tas pats,kai pradejom sirgti nuo vasario men.taip ir tebesitesia....

Sloga,kosulys,pries men.vejaraupiai

Turbut gydytojai atsibodom,tai kai as jai sakydavau,po 2sav.gydymo,kad jis vis tiek kosti ir kad sloga turi,ji paklausydavo ir sakydavo,kad nieko blogo nemato ir gerti nieko nebereikia.Tai iseinam i darzeli 2dienas ir vel bronchitas

Tai kosejom kosejom ir prikosejom,jau trecia diena laikosi auksta temperatura,numusam su vaistais,kelios val.praeina ir vel sukyla...Nieko nevalgo,isgere arbatos ryte ir apsiveme.Issikvietem gydytoja,tai ji itaria plauciu uzdegima,israse antibijotiku,bet tokiu,kuriuos israse nera

O vaikui labai blogai,sunkiai kvepuoja,labai saltis krecia,bijau,kad nebutu kokiu komplikaciju

dabar vyras isvaziavo naujo recepto,pradesim gerti vaistus,48val.stebes...labai tikiuosi,kad situacija ims taisytis,nenoriu i ligonine,nes ten nezinia ko dar galima prisirinkti,kai imunitetas nusilpes...Ir viskas per tuos lietuviskus orus