Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikus atakuoja kosulys

Jau 2 dienos bandau vyti kosuli lauk pasitelkus visas laiudiskas priemones, bet kol kas be rezultatu.... verysad.gif Atsirado siaubinga sloga blink.gif Istisai bega bega, jau net nosyte paraudo wacko.gif Reiks eit ieskot patarimu kaip sloga vyt lauk greiciau surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nordex: 04 balandžio 2007 - 22:11
nuo slogos siulau actifedo geltona sirupuka,po 1.5 ml kelis kart dienon. kojytes kaitink tokioje temperaturoje vandens,kurioje islaikai savo ranka.dar labai geras dalykas istrinti krutine ir nugara vos vos siltu medum,apdeti plevele,kad neliptu prie rubu ir miegot,cia sitas tinka po pakaitinimu koju.o tas sirupas is medaus ir svogunu,tai fuuuuuuuuu blink.gif man asmeniskai dvoke siaubingai,bet vaikas lyg gere g.gif taciau jei tas kosulys slapias,tai reikia kuo dazniau valyti nosi su aspiratorium geriausiai issivalo ir dar labai geras dalykas paleistuves augalo ispaustos sultys,po lasiuka i kiekviena snerve 2 kartus dienoje-vaikas issiciaudi tuos visus zarazukus mirksiukas.gif taciau is savo asmeniskos patirties-dazniasuiai mums panasus kosuliai baigdavosi antibu kursu verysad.gif linkiu,kad apseitute be ju wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2007 04 05, 08:45)
nuo slogos siulau actifedo geltona sirupuka,po 1.5 ml kelis kart dienon. kojytes kaitink tokioje temperaturoje vandens,kurioje islaikai savo ranka.dar labai geras dalykas istrinti krutine ir nugara vos vos siltu medum,apdeti plevele,kad neliptu prie rubu ir miegot,cia sitas tinka po pakaitinimu koju.o tas sirupas is medaus ir svogunu,tai fuuuuuuuuu blink.gif man asmeniskai dvoke siaubingai,bet vaikas lyg gere g.gif taciau jei tas kosulys slapias,tai reikia kuo dazniau valyti nosi su aspiratorium geriausiai issivalo ir dar labai geras dalykas paleistuves augalo ispaustos sultys,po lasiuka i kiekviena snerve 2 kartus dienoje-vaikas issiciaudi tuos visus zarazukus mirksiukas.gif taciau is savo asmeniskos patirties-dazniasuiai mums panasus kosuliai baigdavosi antibu kursu verysad.gif  linkiu,kad apseitute be ju  wub.gif ir jei kosulys slapias ,tai geriausiai mums skystino ta skrepli flutitec sirupukas,po 2.5 ml 3 kartus dienon.jei sausas,tai nepamainomas mums yra stptusin fyto sirupukas vaikams mirksiukas.gif  reklamos cia pavariau  g.gif  blush2.gif

Atsakyti
Mes kosuli gydom Lobelija.Čia homeopatiniai žirniukai.Mes kitokiu vaistuku nelabai ir pažystam.Musu pediatre homeopate. biggrin.gif
Atsakyti
as irgi buciau kvietus greitaja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dvyne2 @ 2006 08 12, 08:41)
turiu maza klausimeli. mano merginai 6.5 menesio, ir niekad jinai nesirgo dar. bet va antra diena jau koso labai stipriai. slogos nera... temperatura atsiranda, ir vel dingsta.  nedaug valgo... ka daryt?? dabar penktadienio naktis, o daktaras musu savaitgaliais nedirba. gal turit kokiu patarimu? kokiu senoliu ishminties biggrin.gif o gal man ja i ligonine vesht? bet kazkip nesinori vesht, nes juk tik kosulys...

sveika, mes išsigydėm ta\ip, tepėm su jodu pedutes ir nugaryte, gėrėm PROSPANą.
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2007 02 13, 01:20)
mano mergytė su kosuliu ir 39temp jau 3d.kamuojasi,jau pati pradėjau girdyt antibijotikus,kurie buvo prieš mėn. išrašyti,jau vos ne kas 2sav.tas pats kartojasi,tai pagaliau gyditoja sakė ,kad irgi sius pas pulmanologą,gal galėtum parašyt į až kas ten daroma,ar reikia pačiai kokių tyrimų prašyt papildomai,mano brolis nuo vaikystės serga bronchų astma,tai man atrodo ,kad manoji to dusulio neturi,bet žinau,kad gyditojai iki to gali davaryt,oi kaip bijau,bet jau su vaiku kažkas nenormalaus darosi-per pusmetį tiek prasirgo ,kiek per visus 4 metus nesirgo

Na,mums tas pats,kai pradejom sirgti nuo vasario men.taip ir tebesitesia.... verysad.gif Sloga,kosulys,pries men.vejaraupiai doh.gif Turbut gydytojai atsibodom,tai kai as jai sakydavau,po 2sav.gydymo,kad jis vis tiek kosti ir kad sloga turi,ji paklausydavo ir sakydavo,kad nieko blogo nemato ir gerti nieko nebereikia.Tai iseinam i darzeli 2dienas ir vel bronchitas doh.gif Tai kosejom kosejom ir prikosejom,jau trecia diena laikosi auksta temperatura,numusam su vaistais,kelios val.praeina ir vel sukyla...Nieko nevalgo,isgere arbatos ryte ir apsiveme.Issikvietem gydytoja,tai ji itaria plauciu uzdegima,israse antibijotiku,bet tokiu,kuriuos israse nera g.gif O vaikui labai blogai,sunkiai kvepuoja,labai saltis krecia,bijau,kad nebutu kokiu komplikaciju blink.gif dabar vyras isvaziavo naujo recepto,pradesim gerti vaistus,48val.stebes...labai tikiuosi,kad situacija ims taisytis,nenoriu i ligonine,nes ten nezinia ko dar galima prisirinkti,kai imunitetas nusilpes...Ir viskas per tuos lietuviskus orus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2007 04 05, 08:47)
nuo slogos siulau actifedo geltona sirupuka,po 1.5 ml kelis kart dienon. kojytes kaitink tokioje temperaturoje vandens,kurioje islaikai savo ranka.dar labai geras dalykas istrinti krutine ir nugara vos vos siltu medum,apdeti plevele,kad neliptu prie rubu ir miegot,cia sitas tinka po pakaitinimu koju.o tas sirupas is medaus ir svogunu,tai fuuuuuuuuu blink.gif man asmeniskai dvoke siaubingai,bet vaikas lyg gere g.gif taciau jei tas kosulys slapias,tai reikia kuo dazniau valyti nosi su aspiratorium geriausiai issivalo ir dar labai geras dalykas paleistuves augalo ispaustos sultys,po lasiuka i kiekviena snerve 2 kartus dienoje-vaikas issiciaudi tuos visus zarazukus mirksiukas.gif taciau is savo asmeniskos patirties-dazniasuiai mums panasus kosuliai baigdavosi antibu kursu verysad.gif  linkiu,kad apseitute be ju  wub.gif
Papildyta:

o kur gauti tų sulčių? Šiandien vaistinėj užklausiau, tai vaistininkei baisiai juokinga pasirodė unsure.gif sakė akmens amžius baigėsi - yra normalių vaistų unsure.gif
Atsakyti
nuo palanges nusiskini lapeli, sutarkuoji ir per merliuka sultis isspaudi. jei pati tokios geles neturi - klausineji tetu, mociuciu, kaimyniu. ka nors tures, populiari gele. beda kita- lasiukai labai griauzia, maziukams tas netinka
Atsakyti
sveikos mamos, patarkite liaudiškų ar kitų naminių kosulio gydymo būdų, ačiū
Atsakyti
na ciobreliu arbata,ir tepames eucabalio tepalu,ir darom inhaliacijas. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai duodu švilpiko taukų-tikrai padeda. Tiesa, kartą daviau "Aerius" sirupo, nes labai panašus kosulys į laringitinį buvo, tai vienas kartas ir padėjo. Dar naudoju Resorban tepaliuką ir nakčiai įtrinu juo pėdutes, apmaunu vilnonėm koinytėm, patepu krūtinėlę ir tarp menčių, kartais ir inhaliacijas padarom (išspaudžiu truputį Resobano į vandenį).
Atsakyti
QUOTE(murkas @ 2007 05 02, 18:22)
sveikos mamos, patarkite liaudiškų ar kitų naminių kosulio gydymo būdų, ačiū

pats geriausias vaistukas visai seimai tinka tai Aflubin homoapatiniai lasai ir mamai tinka ir mazyliui max 3lasiukus per diena ar ant ciulptuko sulasinkite ar tai duokit tikrai turiu namuose ir tikrai geras daiktas. bet gal sis kosulis tik onas ka nors pavaizduoja pas mus taip buvo bet profilaktiskai situos lasiukus vis tiek duodavau 4u.gif
Atsakyti