na taip,laringitas
bet maniskis dar nemoka ciulpti tu tableciu
tai gelbstimes gerdami koki surupuka,kaitindami kojas,garindamiesi ir dedami garstycias,bei trindamiesi rezorbanu
QUOTE(*Aukse* @ 2007 05 14, 09:00)
na taip,laringitas
bet maniskis dar nemoka ciulpti tu tableciu
tai gelbstimes gerdami koki surupuka,kaitindami kojas,garindamiesi ir dedami garstycias,bei trindamiesi rezorbanu 
jos skanios, galima tiesiog sutrupinti ir su mažu vandens skysčiu duoti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 05 06, 08:37)
Gal kas žinot ar Ventolin tik su receptu parduoda? Vakare mažoji užsikosėjo iki vėmimo, nors dieną tai gal tik kokį vieną kartą sukrenkštė 
vventolina galima pirkti be recepto
bet su tais kosuliais tai tragedija beveik pas mus niekuo neisgydomi kazkokie net ryzomes persviest ir ka?ogi nieko nera ant plauciuku o vaikas kosti iki vemimo sakau gal cia koks elerginis nuo ziedadulkiu bet daktare sako kad nepanasu jog tai elergija nu bet tai tada kas
rei ta kosuli
Sveikos mamytes,
Mano mazius irgi pasigavo kosuli. Savaite slogavom po to dvi dienas taip nestipriai vis pakosedavo. O nakti kai uzejo priepolis nulekem pas gydytoja. Israse Ventolina ir prospana, jei per dvi dienas pegerejimo nebus gerti antibiotikus. Pagerem tuos sirupus pradejo slapiai atsikoseti, tai nezinau pradeti tuos antibiotikus ar ne? tik kad karkaliuku pastoviai atsiranda, valom nosi daznai, sloga teka, jau nebezinom kaip su ja kovot. Gal kas patars kaip tuos karkaliukus valyti efektyviai, nes labai jau nenorim tu antibiotiku gert
Mano mazius irgi pasigavo kosuli. Savaite slogavom po to dvi dienas taip nestipriai vis pakosedavo. O nakti kai uzejo priepolis nulekem pas gydytoja. Israse Ventolina ir prospana, jei per dvi dienas pegerejimo nebus gerti antibiotikus. Pagerem tuos sirupus pradejo slapiai atsikoseti, tai nezinau pradeti tuos antibiotikus ar ne? tik kad karkaliuku pastoviai atsiranda, valom nosi daznai, sloga teka, jau nebezinom kaip su ja kovot. Gal kas patars kaip tuos karkaliukus valyti efektyviai, nes labai jau nenorim tu antibiotiku gert
QUOTE(linaveb @ 2007 05 17, 09:27)
Sveikos mamytes,
nu siaip karkalu be antibu neisvalysi-bent as taip manau bet dar neblogai butu jei kokius 4-5 kartus per dien pateptum REZORBANU
turim tas pacias bedeles
vakar buvom pas gydytoja, prirase eukalipto tepalu tepti krutine ir kojytes, umckalor ir dar kazkokio sirupo kuris vaistinikei pasirode per stiprus tokiam mazam vaikui, tai dave Hedelix. Siandien mums dar blogiau, naktis kosmariska, visa karsta, akys blizga nu vien zo 'siaubo filmas' man kai tokie mazuliukai serga
bandyciau ir as svogunus kokius bet mes per mazi dar
vakar buvom pas gydytoja, prirase eukalipto tepalu tepti krutine ir kojytes, umckalor ir dar kazkokio sirupo kuris vaistinikei pasirode per stiprus tokiam mazam vaikui, tai dave Hedelix. Siandien mums dar blogiau, naktis kosmariska, visa karsta, akys blizga nu vien zo 'siaubo filmas' man kai tokie mazuliukai serga
bandyciau ir as svogunus kokius bet mes per mazi dar
QUOTE(asara @ 2007 05 23, 14:16)
As irgi jau nezinojau ka daryti. Kosejam nuo kovo men., ir antibiotikus gerem. Bet laikinai padejo. Neapsikentus vakar uzklydau i si foruma, pritaisiau svogunu su medum ir citrina, pagal rekomendacijas, uzrasiau i drusku kambari.
Tikiuosi pades
Tikiuosi pades
Bijau dar dziaugtis, bet atrodo geriau
mano mergina kosti nuo vakar tokiu slapiu kosuliuku,
ir tas kosejimas per gerklyte sako kad skauda
dar bandau pati gydyti namie
jei nepraeis ar nesumazes siandien, ar ryt tai varysim pas daktaryte
Ir mus užpuolė kosulys. Prisiskaičiau čia visokių patarimų, bandysiu pati kaip nors tą kosulį išvaryti. Jei per savaitę nedings, teks gydytojos pagalbos prašyti.
yra toks zolinisskystis heksoral mums padejo