[quote=LARISA 74,2005 10 27, 07:35]
[quote=renaciukas25,2005 10 26, 13:10]
Labutis..

Na neblogai mums jau sekasi... O buvo tai neduok Dieve... Taip nutarem kita ryta mes su vyru musu maže nuvežt pas gydytoja... Gydytoja apžiurėjo, bet nieko baisaus nepasake, mažule papraščiausiai buvo truputi peršalusi, tai išraše lašu palašint i ausytes, nes sake nuo peršalimo jai paskausta ausytes ir sirupo no alergijos, nes dar buvo truputuka paberta, čia aišku nuo manes, nes maitinu savo pienu ir matos truputi padauginau šokolado, tai pradžiaj išberė mane o po to mažule ... Bet kas svarbiausia, prieš išeinant iš gyd. aš sakau gal ja pasveriam. tai gyd. taip ir padarė. Tai kaip pasake svori aš vos nepargriuvau, jai jau 2 sav. o svoris min. 400g. gimė 3.300. O aš ja kas 3-4 val, po val 1,5 val. maitinu. Tai išvados tokios kad pas mane labai mažai gaminasi pienuko ir dar neriebaus.. O aš jauna kvaila mamytė to net nesupratau...

Tai dabar jau pradėjau po 10-15 min. duot savo pienuko iš vienos ir kitos krutines ir primaitinu mišinuku NAN H.A. 1. Pergyvenau kad negers ar dar kas, bet kažkaip jai tas maistelis patiko ir labai noriai valgo. Jau matosi po truputuka lelyte musu taisosi ir alergija praėjo ir žandukai rausvesni, kosulys taip pat dingsta... nakteles ramios...[/q Bijau pergirt tfu, tfu, tfu. va matai kaip buna... O kaip gi jus augat?
uote]aš irgi primaitindavau savo pupą ,tai pasidarė ramesnę ir priagino svorio,o per šalimą 2 mėn kai turėjom tai gydėm ligoninėi,nes duso baisiai.sėkmės jums
[/quote]dar norėjau parašyti apie vaikiškus sirupus ,gyd,sakė jog mažiėms vaikams jie sukele kosulioatsiradimą,ir ilgiau 4 diėnu negalima naudoti

ir mažasis Aleksandras