Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės priežiūra

Jeigu trina gale, reikia uztepti oda zvake, kad sumnkstinti (darikit kiekviena diena). Taip pat galima pabelsti pluktuku.
Jeigu priekyje - reikia pavilgyti degtine (jeigu negaila smile.gif ) ir nesioti kol neisdzius.
Atsakyti
O man teko girdet toki buda-i batus idedi gerus (nekiaurus) celofaninius maiselius (gali buti maximos ar pan) pripili i juos (maiselius) vandens, graziai uzrisi ir i saldymo kamera. Vanduo kai sala pleciasi, o batukai kartu turetu plestis rolleyes.gif
O gal kas zinot ka daryt jei batai trina, nes uzkulnis is slidzios odytes? Mano nauji grazus sporbatukai pritryne... cry.gif
Ir dar-ka darot, kad basutes su "sniuriukais" netrintu? Man tai tie sniuriukai skaudziu pusliu "pridaro", o tokios fainos basutes... Tos, kur ilgi raisteliai ir reik juos apie koja vyniot...
Tikiuosi supratot apie ka as blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 19 birželio 2005 - 19:53
yra tokia paslauga batu taisyklose - pratempia bata 1 dydžiu, jei jie maži.
Atsakyti
Tai kad man batai tai ne maži, tik spėju užkulniai per aukšti, todėl ir trina. Bet aš gerietė sumyniau juo iš bėdos, tai dabar išvis beveik netinkami nešiojimui. Reiks nešt sutaosyt ir atiduot kieno mažesnė koja, kad šlepsėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saringa @ 2005 06 21, 16:37)
yra tokia paslauga batu taisyklose - pratempia bata 1 dydžiu, jei jie maži.

nu va pagaliau suradau man reikalingą temą
užsisakiau šliopkes iš gojane ir truputį per siauros
tai pabandysiu panešioti, o jeigu neišsitemps, nešiu į batų taisyklą tegu pratempia, tik man reikia ne vienu dydžiu, o kokiais 2-3 mm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 04 30, 14:22)
Зимнюю стираю на режиме - Синтетика, быстрая стирка, 30 градусов, порошок-  для деликатных тканей, потом полоскаю с добавками и отжим biggrin.gif  Мех нормальный, с обувью все в порядке thumbup.gif  Меня тетя научила blush2.gif

Va čia tai geras blink.gif blink.gif blink.gif Niekada nebūčiau net pagalvojus. Tiesą sakant, ir dabar patikėt negaliu ir tikrai gerų batų į skalbyklę nekišiu, pirma kokius nudrengtus (prieš išmesdama) bandysiu. Jeigu pavyks, bus metų atradimas thumbup.gif
O gal kas bandėt?.. Padrąsinkit...
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2005 02 25, 16:38)
Labas
Turiu ilgus , iki keliu , zieminius zomsinius batus , sviesus tokie kavos su pienu spalvos ... tai va sakau reikia jau daryt kazka nes nelabai svarus atrodo , gal kas galit patart kaip juos valyt?
Pavasarinius zomsinius tai skalbenkej skalbiau ale nepadejo  ax.gif

As tai taip issivaliau batus: turiu l. brangius ruzavus batus, tai po ziemos druskos demes, baisu, nunesiau pas batsiuvi kad isvalytu, tai pasake, kad galiu ismest, o batai tokie brangus buvo... Bet gavau super patarima. Pirma tai su minkstu sepetuku ir su sampunu juos reikia isplaust po to gerai isdziovint (apie 48 val. ), po to reikia spec. sepetuko, specialiai zomsui (kad plaukiukai atsistotu) ir tada issukavus juos impregnuoti. Super batai po to kaip nauji atrode.
Atsakyti
Kedus tai tikrai bandžiau - liuks, bet žieminius nežinau ar bandyčiau... o reikės po žiemos sezono įmest į skalbyklę - vis tiek jau bus jiems pakutinioji, o gal žiūrėk dar atsigaus, naujutėlius ištrauksiu ;-)
Atsakyti
cry.gif sveikos mamutės. mano mergelka ir aš pati turime zomšinius batus. kaip juos prižiūrėti? g.gif
Atsakyti
Mes savo zomšinukus tik nupirktus impregnuojam purškalu, kuris skirtas verstai odai ir yra kiekvienoje batų parduotuvėje, po to turim specialią kempinėlę ir tokį šepetuką, kuris gerai valo visas dėmeles. Kažkas panašaus i trintuką, t.y. su juo patrini kur reikia, dar pašiauši ir vėl tapu tapu. Jo kaina apie 20 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl to šepetuko pritariu, super dalykėlis. Be to prieš pirmąjį naudojimą reikia impregnuoti, paskui tai kartoti minimum 1 kartą per savaitę. Yra specialūs valikliai zomšui - išpurški, palaikai ir tuo dvipusiu šepetėliu ištrini.
Atsakyti
cry.gif o tai ka man daryti............. g.gif
Mano batu dydis 41-42
dar nuo senu "pasidariau" nemaza nuospauda ant kulno per nutrinimus,
pusle anyt pusles eidavo blink.gif iki asaru....
man buvo net operuota, nes pasidare kremzle (nemaza atauga), toliau irgi nieko gero, pasidare tik dar blogiau, dabar nei vienu batu negaliu nesioti su kietesniu kulnu, nes ta atauga vos ne didesne pasidare, o dar ir labai skausminga.
apie klasikinius batelius nei kalbos nera, nes net "kaukdama" juos matuojuosi, o ka jau kalbet apie nesiojima.
daba nusipikau ta Salamanderi - isbandineju mirksiukas.gif
tik sunku man pasakyti ar jis pades, nes pats tas bato nesiojimas nuo pat uzsidejimo - man tikra kancia, bet gal po kokio laiko pastebesiu pasikeitimus, manau gal ir neblogas dalykelis tos Salamander putos.

siaip tai esu girdejus, kad gerai su slapia kojine namie pranesiot, vasku patrinti...
Atsakyti