bet jos tokios kietos, kad net nzn nelabai manau, kad issitampys
o wat siandiena uzsidejau tai jau kojos puslemis nuejusios

QUOTE(axara @ 2005 05 26, 23:08)
bet jos tokios kietos, kad net nzn nelabai manau, kad issitampys
o wat siandiena uzsidejau tai jau kojos puslemis nuejusios 

Puslems yra

Batu parduotuvese parduodamos putos odiniams batams pratampyti; taip pat pati isbandziau-

Ir as tokia problema turiu, nemanau kad pratampymas ka padetu, nes jei isispiriamos, o pas mane ir aukstakulniai, tai peda ir laikosi tik ties viena vieta basutese. Tai koju sonus nutrina, nes kai vaikstai tai peda labiau "istringa" ir tada jos ne tai kad trina, bet pjausto oda, ar kaip cia parasyt. Jei buciau su pedkelnem, tada manau tokios problemos nebutu, o cia tiesiai ant odos.
Kaip sprendziat sia problema, nes man nutrina oda iki krauju
. Bet vistiek man tos basutes patinka
Kaip sprendziat sia problema, nes man nutrina oda iki krauju

Man ši problema būna beveik visada. Tai jeigu jau labai labai spaudžia vakarais užsidedu drėgną kojinę ir taip pavaikštau kokius 2-3 vakarus. Gal mano būdas ir žiaurus, bet paprastai ilgai nesikankinu, greitai prasitampo.

QUOTE(vilmic @ 2005 04 29, 16:38)
Nuolatinė mano problema
Dažniausia apsiklijuoju kojas pleistru ir kentėdama
nešioju batus kol prasitampo 

man taip irgi buvo kentėjau kentėjau kol prasitamoys kol koja visaj nesutino ir nepamėlynavo

As irgi siandien kulnus pritryniau, sedziu dabar kruvinom kojom.
Tik deja mano batams nei purskalai, nei pakalimai nepades, nes jie tokie "a la" mokasinai, tai uzkulnis toks guminis.
Turbut teks juos mesti lauk.

Tik deja mano batams nei purskalai, nei pakalimai nepades, nes jie tokie "a la" mokasinai, tai uzkulnis toks guminis.
Turbut teks juos mesti lauk.
Zomšai valyti dar yra tokie trintukai. Aš pati naudoju - man patinka. Tas trintukas panašus kaip pemza, tik kažkoks kaip smėliukas. Juo ištrini visas dėmes, nuimi druskas, o tas smėliukas nubyra. Būna batų parduotuvėse. Aš vyro zomšinius batus šviesius valau - tikrai padeda!

Aš irgi tokias turiu įsispiriamas..visada grįždavau su puslėm iki paskutinio karto, kai vakare pėdų priekis ištino, vos galėjau ištverti skausmą, net ketanovą gėriau..viskas atiduosiu jas mamai, nes maniškis grasina jas sudegint
neįsivaizduoju ką reikia tokiem batam padaryt..man trindavo pėdas, o iš namų jau išeidavau užsidėjus pleistriukus ant visų kojų pirštų kad nenutrintų (iškart apsisaugodavau)
absurdiška, bet man jos tokios gražios..aišku trina tik kai esu basa koja, bet negaliu jų autis su pėdkelne,nes kai dedi koją, batas skrenda į priekį,
o su kojine, su tokiais batais gi neisi...niu žodžiu
teks jų atsisakyt.. dabar užmačiau kitas gražias įspiriamas, bet baisu kad vėl taip nebūtų..

Reikia sušlapinti batus ir sušlapiais pavaikščioti, gerai dar su kokia storesne kojine įkišti. Mano mama taip darydavo, sako šlapi labai gerai prasitampo.

O aš nusipirkau batus su gumyte per kulną. Nu šakės, kaip ta guma man pjauna. Per dieną darbe pabūnu, tai sulenda į kulną
Kaip galima gumą pratempti, kad laisvesnė būtų?

Kaip galima gumą pratempti, kad laisvesnė būtų?