Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės priežiūra

o man nuo turimo batu kremo batai palieka tokie matiniai, nu nemoku paaiskint, kaip nublizgint gal koka kempinele nusipirkt, be jokiu priedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiVyte @ 2008 11 20, 09:32)
atrodo,kad tavo batuose kandys apsigyveno,tie balti sliekai kandziu lervos.Na gal ir nusisneku,bet kazkada pas mane namie kandys buvo isiveisusios,tai vilnoniuose megstiniuose rasdavau tu lervu ir suauge kandys dar isskrisdavo.Tai visokiu priemoniu nuo kandziu buvau prisipirkus.Ir  ka isnaikinau.Jatus ir batuose ne vienuose tu zarazu buvau radusi.Ir vaiko batuose kaili isgreuzusios,kai prisimenu tai siurpas eina fear.gif

Na gal ir kandis, bet kai ta kandi tik su sparneliais esu macius, tai iskarto ir nesusigaudziau doh.gif O tai kokiom priemonem iskaikinti?

QUOTE(Deimile @ 2008 11 20, 20:34)
o man nuo turimo batu kremo batai palieka tokie matiniai, nu nemoku paaiskint, kaip nublizgint gal koka kempinele nusipirkt, be jokiu priedu  g.gif

Kad batai blizgetu, uztenka paprasciausiai istrinti tepalu ir patrinti kokiu skuduriuku sausu stipriai (galima vilnoniniu, galima kokiu medvilniniu) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 21 lapkričio 2008 - 17:44
gal kas zino kaip galeciau atitaisyti toki batu defektuka - kai parduoduvej gulejo buvo aulas perlenktas ir taip dabar man kaip kokios kelnes su kantu blink.gif
batai odiniai, ilgaauliai, plonos odeles, noretusi atitaisyt kaip nors, nes vaizda gadina biggrin.gif
tiesa bandziau i aula prikimst laikrasciu ir palikau keletui dienu, bet nepadejo....
Atsakyti
QUOTE(Deimile @ 2008 11 20, 18:34)
o man nuo turimo batu kremo batai palieka tokie matiniai, nu nemoku paaiskint, kaip nublizgint gal koka kempinele nusipirkt, be jokiu priedu  g.gif

na vien su kremais istepti neuztenka, visad reikia tureti skuduriuka, kuriuo reikia blizginti batus. zodziu istepi kremu, palauki kol padziuna ir tada jau su skuduriuku blizginat, rezultatas visad thumbup.gif
Atsakyti
Kandys bijo lavandu kvapo,ju buna tokiuose maiseliuose.As taip pat apelsina nulupus zieveles dziovindavau ir kisdavau i visas spintas.O siaip nuo kandziu priemoniu parduotuvese yra,ju tikrai buna,paieskok mastau.gif Ir dek i batu deze.Zinok jei rubeliu vilnoniu ar paltuku turi,tai persiziurek,o tai jos zarazos labai veisiasi ir viska kramto essen.gif Mano megstini buvo taip suede,kad atrode kaip susaudytas,teko ismesti verysad.gif
Atsakyti
šitus sėkmingai naudoju ir viskas thumbup.gif
user posted image
juos tik prasukti reikia (nu taip atsiranda tarpelis kuris praleidžia kvapą) ir viskas. beje tas kvapas spintoje ilgai laikosi, jau nežinau kada juos pirkau, o vis dar liux nei vieno parazito nėra bigsmile.gif
juos galima ir priklijuoti, ir šiaip kur viršutinėj lentynoj padėti ax.gif
kaina apie 4 lt 4u.gif
Atsakyti
Oi, dekui merginos, butinai pajeskosiu parduotuvese thumbup.gif Nes tie parazitai jau atsibodo, ir daiktu rubu gaila doh.gif
Atsakyti
As turiu ilgaaulius batukus nusipirkus ir negalejau ju nesioti,nes trindavo...Ko tik nebandziau ir degtines pyliau,po to su slapiais po namus vaiksciojau ir prikimusus laikrasciu buvau...Nieks nepadejo. Siemet nusikeliau nuo palepes,sakau reikia isvalyt,nes iosorej buvo kelios demes nuo spirito like,lyg butu slapia atrode,tai MB paeme ir isvale viska su dregnu skuduru,sakau pabandysiu panesiot jei trina teks atsisveikint,ir ka viskas puiku,nebetrina,matyt kai MB vale tai oda visa sudreko ir prasitampe thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gal kas pazystat gera batsiuvy - kuris galetu persiuti medziaginius batukus? (Kaune)
Atsakyti
sveikos.

O kazin be Salamander ka dar galima panaudot impregnavimui 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau, jog verstos odos batukus geriausia valyti dziovintos duonos plutele. Na, bet nesu to bandziusi, kadangi tokiu batu stengiuosi vengti vien del prieziuros. Taciau nezinau, ar druskas pavyktu tokiu budu isvalyti... Kadangi savo odinius batukus nuvaliau nuo drusku, paskui istryniau tepalu ir isejome i koncerta... po kiek laiko ziuriu, vel ant ju druskos demes atsinaujino:(Tos druskos neblogai musu visu batukus eda...sad.gif
Atsakyti
O su kokias klijais geriausia klijuoti batus (kai padas atsiklijuoja)?
Atsakyti