Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynės priežiūra

QUOTE(Ramunelina @ 2009 02 02, 16:27)
O su kokias klijais geriausia klijuoti batus (kai padas atsiklijuoja)?

batsiuvys mane ismoke - reikai nesti batsiuvui, nes patys primakaluojam ir poto neiseina gerai sutaisyti 4u.gif tad skupas moka du kratus smile.gif geriau profas tegu suklijuoja ir laikys ilgiau ir kokybiska bus ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiVyte @ 2008 11 24, 12:12)
Kandys bijo lavandu kvapo,ju  buna tokiuose maiseliuose.As taip pat apelsina nulupus zieveles dziovindavau ir kisdavau i visas spintas.O siaip nuo kandziu priemoniu parduotuvese yra,ju tikrai buna,paieskok mastau.gif Ir dek i batu deze.Zinok jei rubeliu vilnoniu ar paltuku turi,tai persiziurek,o tai jos zarazos labai veisiasi ir viska kramto essen.gif Mano megstini buvo taip suede,kad atrode kaip susaudytas,teko ismesti verysad.gif

o nuo ko atsiranda tos kandys!
Atsakyti
Mano kone visi batai zomsiniai, plaunu tiesiog su kempine ir muilu.kai isdziusta imu kazkoki gumini sepetuka pasiausimui is salamander, po to ispurskiu su dazais ir galu gale impregnantas. kiek bandziau, uz salamander neradau nieko geresnio schmoll.gif batai kaip nauji thumbup.gif
turiu kita beda-kulnai. nuo kedes ratuku darbe-jie tragiski. nusipirkau dazus purskiamus (ne batams skirtus), bet labai jau problematiska man juos nupurksti, ypac ten kur kulno virsus, ten kur su paciu batu jungias-bijau ant bato uzpurkst.gal turit patarimu?man tiesa sakant tie dazai ir ne itn graziai pasidengia-arba nubega, arba neblizga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimablondine: 10 vasario 2009 - 09:22
Gal matete pirkti raudonos spalvos batu tepalo? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal žinot kur Kaune dažo batus?
Atsakyti
QUOTE(Astagz @ 2009 03 08, 19:36)
Sveikos merginos,

gal žinot kur Kaune dažo batus?

As ir tuo susidomejau tik man idomu ar is viso galima nudazyti batus pvz. zomsa, pridirbau su savo eksperimentais ir dabar zomsinius batus jei ne nudazyt tai ismest reiks... doh.gif verysad.gif verysad.gif bukit geros jei zinot kur Vilniui gali nudazyti zomsa parasykit verysad.gif
Atsakyti
O gal žinot, kokiais dažais galima pačiai nusidažyt nemedžiaginius batukus?
Arba kuom nudažius užpurkšt arba padengt, kad dažai laikytusi ir nenusiplautu?
Atsakyti
Gal zinote kur Panevezyje dazo batus? Gal kas matete kurnors pirkti zalio,gan ryskaus batu tepalo? niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite patarti. Turiu labai megstamus raudonus guminius batus. Lyjant jie tikrai nepakeiciami. Deja pradejo leisti vandeni, reiktu paklijuot. Nesiau batsiuviui sake batus gali ismest, nes jie tokiu neklijuoja. Gal kas turite patarimu? Ga buvot susidure su sia problema?

Aciu wink.gif
Atsakyti
gal žinote, kur taiso batus Vilniuje, Justiniškėse?
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2009 03 12, 17:08)
Gal zinote kur Panevezyje dazo batus? Gal kas matete kurnors pirkti zalio,gan ryskaus batu tepalo? niekur nerandu  doh.gif

Mašinų turguje (Pušaloto gt.) tokia moteriškė prie sendaiktininkų turėdavo visokiausių retų spalvų batų tepalų. Dėžutės popierinės aplamdytos, bet pačios tūtelės tai nepraimtos. Po kelis litus. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nusipirkau batus oda aptrauktu kulnu.
Pavaiksciojau kelais dienas ir jis visas apsidraske verysad.gif
Kokiu pasiulymo be kulno pakeitimu turite?

Busiu labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti