QUOTE(sauleima @ 2007 11 19, 14:43)
Sveiki prie Parko gyventojai, idomu ar jau kas nors is 1 korpuso gavo raktus? Ar jums nuglaistė sienas?
as is pirmo korpuso, raktus turime sia savaite gauti...del sienu nieko nzn, as net bute nebuvus

Uriuk, parkingo ir mes 2 vietas pirkom, tiesiog taip patogiau...nzn kur jie ten numatys parkavima lauke...

QUOTE(erika.gut @ 2007 11 15, 12:23)
Sveiki, kas cia per sutapimai.
..Mes irgi is 6 auksto. 2 korpuso 1kamb. butas
Gal 2 korpuse tik 6 aukste yra gyventoju

/////////
Draugai turi nusipirke nauja buta kitame rajone ir parkinga, tai sako siaubas. Vagystes nenustojamos vos ne kas savaite. Labai patogu, ir tamsu ir zmoniu mazai vaiksto, kas antra masina be veidrodėliu , ar tai kas nuimta. Nezinau , kaip cia ta reikala spresti
. Vagys ir pagauti negali, plotas didelis, vienas tipo ant suherio ir labai patogu pereiti per masinas ir padaryti savo juoda darba... 

/////////
Draugai turi nusipirke nauja buta kitame rajone ir parkinga, tai sako siaubas. Vagystes nenustojamos vos ne kas savaite. Labai patogu, ir tamsu ir zmoniu mazai vaiksto, kas antra masina be veidrodėliu , ar tai kas nuimta. Nezinau , kaip cia ta reikala spresti

Niu geras. Mes irgi nusipirke 2 kambariu butuka 2 korpuse ir 6 aukste

Esu 100% uz visu kaimynu prisirasyma

P.S. Siandien skambinau tam Laimonui. Klausiau, kada atiduos raktus ir nuo musu buto. Jis sake, kad per pora savaiciu turetu priduoti ir musu korpusa

QUOTE(depka @ 2007 11 19, 17:53)
Visi busime kaimynai
musu butas vidiniame kampe, langai i misko puse ir turi siena su tuo paciu 1 kambario butuku. Cia jau idomu darosi
tiek daug sutapimu
P.S. Siandien skambinau tam Laimonui. Klausiau, kada atiduos raktus ir nuo musu buto. Jis sake, kad per pora savaiciu turetu priduoti ir musu korpusa
tikiuosi, kad jis teisus. Pats laikas butu.

Tikrai cia mes, langai i misko puse..

QUOTE(special @ 2007 11 19, 15:50)
del sienu nieko nzn, as net bute nebuvus
sako, kad padarys viska sia savaite, bet kad ten dar lodzijos nesudetos...

Tai ką, ir smalsumas nenugalėjo????

QUOTE(Uriukas @ 2007 11 19, 19:57)

QUOTE(depka @ 2007 11 19, 17:53)
Visi busime kaimynai
musu butas vidiniame kampe, langai i misko puse ir turi siena su tuo paciu 1 kambario butuku. Cia jau idomu darosi
tiek daug sutapimu

Jusu butas greiciausiai ir su mano ribojasi

Tai jus ten visi 6-ajame aukste per daug netriuksmaukit, ir netrukdykit kaimynams vienu aukstu zemiau esantiems

Nu va, paskambinau siandien Laimonui, kad norime ateiti paziureti kaip vyksta reikalai.. Tai sake gal kita savaite i pabaiga, 6 aukste 2 korpuse tik langus deda, sildyma darys ir sienas pridavinės
. Tai va , apie raktus dar net kalbos nera
.Lauksim.