Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

Sveiki prie Parko gyventojai, idomu ar jau kas nors is 1 korpuso gavo raktus? Ar jums nuglaistė sienas?
Atsakyti
QUOTE(sauleima @ 2007 11 19, 14:43)
Sveiki prie Parko gyventojai, idomu ar jau kas nors is 1 korpuso gavo raktus? Ar jums nuglaistė sienas?

as is pirmo korpuso, raktus turime sia savaite gauti...del sienu nieko nzn, as net bute nebuvus lotuliukas.gif doh.gif sako, kad padarys viska sia savaite, bet kad ten dar lodzijos nesudetos...
Uriuk, parkingo ir mes 2 vietas pirkom, tiesiog taip patogiau...nzn kur jie ten numatys parkavima lauke... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 11 15, 12:23)
Sveiki, kas cia per sutapimai. g.gif ..Mes irgi is 6 auksto. 2 korpuso 1kamb. butas  lotuliukas.gif Gal 2 korpuse tik 6 aukste yra gyventoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

/////////
Draugai turi nusipirke nauja buta  kitame rajone ir parkinga, tai sako siaubas. Vagystes nenustojamos vos ne kas savaite. Labai patogu, ir tamsu ir zmoniu mazai vaiksto, kas antra masina be veidrodėliu , ar tai kas nuimta. Nezinau , kaip cia ta reikala spresti g.gif . Vagys ir pagauti negali, plotas didelis, vienas tipo ant suherio ir labai patogu pereiti per masinas ir padaryti savo juoda darba... doh.gif

Niu geras. Mes irgi nusipirke 2 kambariu butuka 2 korpuse ir 6 aukste biggrin.gif Visi busime kaimynai thumbup.gif musu butas vidiniame kampe, langai i misko puse ir turi siena su tuo paciu 1 kambario butuku. Cia jau idomu darosi lotuliukas.gif tiek daug sutapimu biggrin.gif
Esu 100% uz visu kaimynu prisirasyma drinks_cheers.gif
P.S. Siandien skambinau tam Laimonui. Klausiau, kada atiduos raktus ir nuo musu buto. Jis sake, kad per pora savaiciu turetu priduoti ir musu korpusa thumbup.gif tikiuosi, kad jis teisus. Pats laikas butu.
Atsakyti
QUOTE(depka @ 2007 11 19, 17:53)
Niu geras. Mes irgi nusipirke 2 kambariu butuka 2 korpuse ir 6 aukste  biggrin.gif Visi busime kaimynai  thumbup.gif musu butas vidiniame kampe, langai i misko puse ir turi siena su tuo paciu 1 kambario butuku. Cia jau idomu darosi  lotuliukas.gif tiek daug sutapimu  biggrin.gif
Esu 100% uz visu kaimynu prisirasyma  drinks_cheers.gif
P.S. Siandien skambinau tam Laimonui. Klausiau, kada atiduos raktus ir nuo musu buto. Jis sake, kad per pora savaiciu turetu priduoti ir musu korpusa  thumbup.gif tikiuosi, kad jis teisus. Pats laikas butu.

Tikrai cia mes, langai i misko puse.. biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2007 11 19, 15:50)
del sienu nieko nzn, as net bute nebuvus  lotuliukas.gif  doh.gif  sako, kad padarys viska sia savaite, bet kad ten dar lodzijos nesudetos...

Tai ką, ir smalsumas nenugalėjo???? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 11 19, 19:57)
Tai ką, ir smalsumas nenugalėjo????  rolleyes.gif

tongue.gif tokia jau esu...ir vyras turi kesti... doh.gif jei rimtai tai pirmaji buta as tvarkiau, irenginejau, vazinejau po statybas, lipau i 6 auksta...su lochais bendravau, dabar sakiau nea aciu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(depka @ 2007 11 19, 17:53)
Niu geras. Mes irgi nusipirke 2 kambariu butuka 2 korpuse ir 6 aukste  biggrin.gif Visi busime kaimynai  thumbup.gif musu butas vidiniame kampe, langai i misko puse ir turi siena su tuo paciu 1 kambario butuku. Cia jau idomu darosi  lotuliukas.gif tiek daug sutapimu  biggrin.gif

Jusu butas greiciausiai ir su mano ribojasi 4u.gif lotuliukas.gif Jusu svetaine su musu miegamuoju doh.gif lotuliukas.gif tik nestatykit teliko prie tos sienos, kaip pav paveisklelyje, o bo mums tiesiai i ausis doh.gif unsure.gif lotuliukas.gif Dabar tik pagalvojau, kokie kvaili isplanavimai doh.gif Mano plane, tai lova ne prie tos sienos pastatyta, nes visas vaizdas eitu ne miska, o i kaimynus. Varge tu mano blink.gif
Atsakyti
Tai jus ten visi 6-ajame aukste per daug netriuksmaukit, ir netrukdykit kaimynams vienu aukstu zemiau esantiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi uzdrebinsim per ikurtuves lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va, paskambinau siandien Laimonui, kad norime ateiti paziureti kaip vyksta reikalai.. Tai sake gal kita savaite i pabaiga, 6 aukste 2 korpuse tik langus deda, sildyma darys ir sienas pridavinės doh.gif . Tai va , apie raktus dar net kalbos nera schmoll.gif .Lauksim. g.gif
Atsakyti
blink.gif langus deda kur??? ir ka reiskia sienas pridavines???
Atsakyti
Ka tik kalbejausi su vadybinke, ji susisieke su tuo garsiuoju Laimonu biggrin.gif , tai paklausiau del plyteliu balkonuose. tai jusu visu ziniai, man pasake kad plyteles des tik i TERASAS (kur dideli plotai), o i balkonus ir lodzijas nedes verysad.gif
Atsakyti