Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

QUOTE(ArijaM @ 2007 11 20, 14:02)
blink.gif langus deda kur??? ir ka reiskia sienas pridavines???

Kaip kur , stiklina nama.. biggrin.gif O sienas pridavines, reiskes vaikscios komisija ir tikrins ar gerai padaryta, ar nera labai kreivos ir t.t. Nes mes kai savo butye viena siena pamatavom, tai kreivumas buvo net 4cm, o gali buti tik iki 3 mm. doh.gif Liepem taisyti, tai sena sugriove ir state is naujo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 11 20, 15:54)
Kaip kur , stiklina nama.. biggrin.gif O sienas pridavines, reiskes vaikscios komisija ir tikrins ar gerai padaryta, ar nera labai kreivos  ir t.t. Nes mes kai savo butye viena siena pamatavom, tai kreivumas buvo net 4cm, o gali buti tik iki  3 mm. doh.gif Liepem taisyti, tai sena sugriove ir state is naujo. smile.gif

aaa, tai i lodzijas des biggrin.gif , o inventorizacija tai man sake darys gruodi kazkada biggrin.gif, pries notarines pasirasyma, bet tai nereiskia, kad raktu jie negali duoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 11 20, 13:29)
Ka tik kalbejausi su vadybinke, ji susisieke su tuo garsiuoju Laimonu  biggrin.gif , tai paklausiau del plyteliu balkonuose. tai jusu visu ziniai, man pasake kad plyteles des tik i TERASAS (kur dideli plotai), o i balkonus ir lodzijas nedes  verysad.gif

O mus tikino, kad balkonus - tikrai... g.gif
Atsakyti
Raktus manau kaip tik atiduos kuo greiciau,kad zmones patys pradetu viska tvarkytis.Nes tada jau per namo priemima pretenziju niekam nebepareiksi.O nama gales priduoti tik pavasari,nes plyteles tikrai klijuos po nauju metu,nes kai salta klijuoti negalima.Yra pazystamu,kurie ten dirba,tai sako tik apie kova gales klijuoti ir nama pridavineti.Nebent jie nusispjaus i visus galima negalima ir suklijuos nors ir per salcius.Sake viskas vyks greiciau tik tuomet,jei ziema bus silta.
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 11 20, 14:54)
Kaip kur , stiklina nama.. biggrin.gif O sienas pridavines, reiskes vaikscios komisija ir tikrins ar gerai padaryta, ar nera labai kreivos  ir t.t. Nes mes kai savo butye viena siena pamatavom, tai kreivumas buvo net 4cm, o gali buti tik iki  3 mm. doh.gif Liepem taisyti, tai sena sugriove ir state is naujo. smile.gif

man kvailai paaiskink, ka reiskia LIEPEM ir state is naujo??
raset pretenzijas ar kaip? g.gif
Atsakyti
Sveiki, kaimynai! As esu is antro korpuso virsutinio auksto! Dziugu, kad name bus daug gyvunu myletoju - turiu miela katineli smile.gif Tik va pasiskaicius komentarus pradejau dvejot, ar tikrai galima tiketis raktu dar lapkricio menesi? Ar isvis yra gavusiu raktus (is belekurio korpuso)??
Atsakyti
QUOTE(special @ 2007 11 21, 12:47)
man kvailai paaiskink, ka reiskia LIEPEM ir state is naujo??
raset pretenzijas ar kaip?  g.gif

Ne pasakem, kad zinom kokios paklaidos gali buti iki 3 mm, bet gi ne 4 cm. doh.gif doh.gif doh.gif Tipo tokios sienos mums nereikia, palinkusi , kreiva. schmoll.gif Sake viska istaisys. O vyras sako, kad istaisyti gali, tik sugriovus ir pastacius nauja, nes ligindami taip, labai daug pinigeliu ir medziagos sunaudos blink.gif . Dar kita siena su pilvu, tai irgi ligins.
Sienu 6 aukste, pasak Laimono dar nepridavinejo, o su tokia paklaida ir negaletu priduoti.. doh.gif Nebent seimininkai be pretenziju, o komisija papirkta. biggrin.gif
Raktu neiimsim, kol viska nepataisys, nes paemus raktus tai jau tampa tavo problemos, kad anksciau nematei kas negerai.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikaaa @ 2007 11 21, 23:02)
Sveiki, kaimynai! As esu is antro korpuso virsutinio auksto! Dziugu, kad name bus daug gyvunu myletoju - turiu miela katineli  smile.gif Tik va pasiskaicius komentarus pradejau dvejot, ar tikrai galima tiketis raktu dar lapkricio menesi? Ar isvis yra gavusiu raktus (is belekurio korpuso)??

Manau, kad tikrai dar nevienas negavo raktus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 22 lapkričio 2007 - 18:24
Sveiki,

As siandien buvau nuvaziavus i statybas biggrin.gif , apziurejau savo buta, patikrino man sienas zmogus, kuris darys apdaila. tai sake, nieko tokio nepastebi, sienos tiesios smile.gif Dar paklausiau mus nulydijusios vadybininkes, ar jau kam nors dave tuos raktus, tai sake 4 korpusas be veik visi gavo unsure.gif
Pas mane tai nei balkono dar nera blink.gif , ta prasme tureklu blink.gif Bet yra sudeti sildytuvai ir jau sildo biggrin.gif Manau tai geras zenklas, nes kai paleidzia sildyma, tai jiems norisi kuo greiciau viska ir uzbaigti smile.gif Manau, kad gruodzio pirma sav gal jau ir gausim tuos raktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 11 22, 20:57)
Sveiki,

As siandien buvau nuvaziavus i statybas  biggrin.gif , apziurejau savo buta, patikrino man sienas zmogus, kuris darys apdaila. tai sake, nieko tokio nepastebi, sienos tiesios smile.gif  Dar paklausiau mus nulydijusios vadybininkes, ar jau kam nors dave tuos raktus, tai sake 4 korpusas be veik visi gavo  unsure.gif
Pas mane tai nei balkono dar nera  blink.gif , ta prasme tureklu  blink.gif Bet yra sudeti sildytuvai ir jau sildo  biggrin.gif Manau tai geras zenklas, nes kai paleidzia sildyma, tai jiems norisi kuo greiciau viska ir uzbaigti  smile.gif  Manau, kad gruodzio pirma sav gal jau ir gausim tuos raktus  smile.gif

Tikrino su gulsciuku, ar is akies? Is akies ir musu nera tokios kreivos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 22 lapkričio 2007 - 23:20
QUOTE(erika.gut @ 2007 11 23, 00:19)
Tikrino su gulsciuku, ar is akies? Is akies ir musu nera tokios kreivos  mirksiukas.gif

Su gulsciuku biggrin.gif
Papildyta:
Ai dar, pasirodo visam bute lubose reikes deti gipsa, nes lubos visiskai nebus paruostos, plikuteles, tai jeigu patiems darytis be gipso, tai labai daug darbelio ir pinigelio blink.gif O kas geriau ar gispas, ar glaistytos lubos, tai net nezinau, esu girdejus ir vienokio ir kitokio nusiskundimu unsure.gif Kaip supratau, taip paliko tam, kad zmogus turetu kur fantazuoti biggrin.gif Net elektra dorai neisvedziota. palikta vienam kampe, ir is ten, kaip jau norisi doh.gif biggrin.gif gal ir gerai, o gal ir bus blogai unsure.gif
Atsakyti
Sveiki busimieji kaimynai 4u.gif Kazko musu temele vel nurimo...
O gal jau kazkas gavo is Jusu raktus ir pradejo isirengineti? Vaziavau pro sali ir ziuriu, kad keliuose butukuose sviesos dega, kazka daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2007 11 23, 08:18)
Net elektra dorai neisvedziota. palikta vienam kampe, ir is ten, kaip jau norisi  doh.gif  biggrin.gif  gal ir gerai, o gal ir bus blogai  unsure.gif

O kaip čia taip? g.gif mes tai pateikinėjom planus, pagal kuriuos ir vedžiojo. aišku, irgi ne be sklandumų doh.gif

QUOTE(angelous @ 2007 11 27, 18:31)
Sveiki busimieji kaimynai 4u.gif  Kazko musu temele vel nurimo...
O gal jau kazkas gavo is Jusu raktus ir pradejo isirengineti? Vaziavau pro sali ir ziuriu, kad keliuose butukuose sviesos dega, kazka daro ax.gif

Mums gal jau šią savaitę laimė nusišypsos rolleyes.gif
Atsakyti