QUOTE(vikingas @ 2007 07 29, 23:45)
Kadangi siuo metu dar vyksta derinimai su elektrikais (kainos ohoho), tai dar yra galimybe siek tiek pasigerinti kai kuriuos dalykus, kuriuos veliau pakeisti bs labai sunku ir brangu. Konkreciai mane domina kas is forumo dalyviu (o jeigu ir ne is forumo dalyviu, tai kvieciu prisiregistruoti) turi butus 1-am korpuse. Tiesiog as noriu prastumti vaizdo telefonspynes ideja (kiek man teko issiaiskinti nuo 0,3 iki 1,5 tukst individualiai + bendro modulio kaina padalinta is sutinkanciu vartotoju skaiciaus) vietoj paprastos. Kita savaite tureciau suzinoti tikslia kaina is "elektros pavara". Visa kita yra beviltiska kol kas

Teisingai, kas turite parkingus (butai 1B13 ir 1B24, t.y. 15 ir 12 vietos) ar sutiktumet atsitverti sienomis (bendrai) po namo pridavimo ir pasidaryti garazus.
Tai kaip supratot, as bent jau noreciau, jog sis forumas butu skirtas ne blevyzgom o dalykiniam jo naudojimui. Ateityje, kadangi butu yra nemazai, galima bus ikurti ir bendra namo foruma, kur visi dalinsimes gauta informacija (naudinga).
Sekmes visiems ir tikekimes pasikeis reikalai i gera (cia apie foruma, ne apie nama

nes ten beviltiska) puse.
Esu vienas is busimu tavo paminetu butu savininku. Is tikruju domina ir palaikau iniciatyva del telefonspynes ir garazu... apskritai patiko ideja (Silo man atrodo gatveje) pasamdyti budetoja. Ateini - pasitinka, paklausia kur, jeigu reikia - palydi.. plius uztikrina teritorijos apsauga...
Papildyta:
QUOTE(special @ 2007 07 31, 09:31)
as is 1 korpuso. Su elektrikais taip pat deriname, sienas keiciame.
Vikingai, tu is kurio auksto?
siaip as pasisakau uz ideja racionaliai spresti klausimus, o ne svaistytis tusciais komentarais
galime kurti namo foruma uz SM ribu

as uz
As taip pat uz... norisi naujus namus graziai susitvarkyti
Papildyta:
QUOTE(Uriukas @ 2007 07 31, 20:40)
Gal galėtum į až parašyti savo įspūdžius, su kuo ten galima dirbti. mes ten irgi susidarėm šiokių tokių savo nuomonių

Apie klientų gerbimą, - nu ne, to Imobiliarui neprikiši:)))))) arba jie neketina rinkoje įsitvirtinti ilgam, arba bando tą daryti neprofesionaliai.
Įdomu dar dėl elektros kainų, - mes dar nematėme, kiek kainuos tie pakeitimai. Bet ar tikrai darytis pačiam bus geriau? Iki šiol ketinom tuos pakeitimus daryti jų rankomis, bet dar nematėm paskaičiuotos sąmatos...
o šiaip tai smagu, kad pradedame čia kalbėtis apie reikalus

Žmonės, aū, atsiliepkit, kas iš trečio korpuso!!!
Ju kainos normalios. Panasiai gavosi su kitos firmos paskaiciavimais... problema kita - pasitikejimas. Bijau kad nebutu taip kaip buvo su sienomis. Metu pradzioje daviau visus brezinius, kazhkaip ju nesuebejo perduoti laiku jie matys ir sumurino viska pagal sena brezini... dabar vyksta perdatymas, BET kasdien nuvaziuoju i stroikes pasiziureti ir vis randu koki broka - ta blogai siena perstatyta, tai ne nuo to krasto atstomas numatuotas ir ne toj vietoj pastatytas... tad netgi ir pateikes normalu elektros plana bijau, kad paskui nereiketu jo perdarineti...:/