Įkraunama...
Įkraunama...

Imobiliar "Prie parko"

QUOTE(Uriukas @ 2007 07 30, 19:46)
Supratom, ko tamsta norėtumėte biggrin.gif 

Gaila, kad esame iš kito korpuso. Kitą vertus, ar tos telefonspynės iš tiesų toks bais reikalingas daiktas? Paprastai bei išankstinio susitarimo mobiliaku vienas pas kitą jau seniai nevaikštome...

Man dar įdomu, ar daug visko keičiate, - pertvarų išplanavimus, elektros planus ir pan. pas mus tai pakeitimų nemažai, ir nors iki darbų pabaigos kaip iki kosmoso, jau spėjo pripainioti.

Ir šiaip, kaip manote, ar realu, kad baigs iki spalio pradžios?

Manau, kad ne. Iki spalio 1d jei padarys, tai darbus pabaigs tik del to kad pabaigti, bet geriau nereikia... Jei pabaigs spalio pabaigoj - lapkricio 1 dienai - bus labai didele svente thumbup.gif Taip kad apdailas, manau, reikia planuoti irgi geriausiu atveju lapkricio pradziai - ne anksciau.
Na del tu vaiksciojimu - nevaiksciojimu - cia daugiau del vaiku, kuriuos galima kartais ir apgauti lengviau nei suaugusius... Tai ne tiek jau daug ir kainuoja, kad butu galima sukti galva... Be to, kiek patirtis rodo, visi kas turi vaizdo telefonspynes yra sia f-ja labai patenkinti.
Beje, del pripainiojimu, kadangi buvom isvyke, tai tik sia savaite isijungsim i procesa, tai ziuresim kaip ten gausis... Sienu nestumdeme - kazkaip pats projektas dekingas, o va su elektros planu - ji keiteme ir nemazai, bet kai padare samata, pasidare aisku, jog geriau bus paciam susiorganizuoti viska... Tai beliko tik pagrindiniai ir esminiai dalykai. Kazkaip nesinori visko patiketi sitam masiniam reikalui. Tiesa, jau pastebejom su kuo ten galima dirbti, su kuo nelabai... Nors siaip imone nepasirode labai vertinanti klientus...
Atsakyti
QUOTE(vikingas @ 2007 07 29, 22:45)

Kadangi siuo metu dar vyksta derinimai su elektrikais (kainos ohoho), tai dar yra galimybe siek tiek pasigerinti kai kuriuos dalykus, kuriuos veliau pakeisti bs labai sunku ir brangu. Konkreciai mane domina kas is forumo dalyviu (o jeigu ir ne is forumo dalyviu, tai kvieciu prisiregistruoti) turi butus 1-am korpuse. Tiesiog as noriu prastumti vaizdo telefonspynes ideja (kiek man teko issiaiskinti nuo 0,3 iki 1,5 tukst individualiai + bendro modulio kaina padalinta is sutinkanciu vartotoju skaiciaus) vietoj paprastos. Kita savaite tureciau suzinoti tikslia kaina is "elektros pavara". Visa kita yra beviltiska kol kas smile.gif
Teisingai, kas turite parkingus (butai 1B13 ir 1B24, t.y. 15 ir 12 vietos) ar sutiktumet atsitverti sienomis (bendrai) po namo pridavimo ir pasidaryti garazus.

Tai kaip supratot, as bent jau noreciau, jog sis forumas butu skirtas ne blevyzgom o dalykiniam jo naudojimui. Ateityje, kadangi butu yra nemazai, galima bus ikurti ir bendra namo foruma, kur visi dalinsimes gauta informacija (naudinga).
Sekmes visiems ir tikekimes pasikeis reikalai i gera (cia apie foruma, ne apie nama smile.gif nes ten beviltiska) puse.

as is 1 korpuso. Su elektrikais taip pat deriname, sienas keiciame.
Vikingai, tu is kurio auksto?
siaip as pasisakau uz ideja racionaliai spresti klausimus, o ne svaistytis tusciais komentarais cool.gif
galime kurti namo foruma uz SM ribu 4u.gif as uz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikingas @ 2007 07 30, 23:06)
Manau, kad ne. Iki spalio 1d jei padarys, tai darbus pabaigs tik del to kad pabaigti, bet geriau nereikia... Jei pabaigs spalio pabaigoj - lapkricio 1 dienai - bus labai didele svente  thumbup.gif Taip kad apdailas, manau, reikia planuoti irgi geriausiu atveju lapkricio pradziai - ne anksciau.
Na del tu vaiksciojimu - nevaiksciojimu - cia daugiau del vaiku, kuriuos galima kartais ir apgauti lengviau nei suaugusius... Tai ne tiek jau daug ir kainuoja, kad butu galima sukti galva... Be to, kiek patirtis rodo, visi kas turi vaizdo telefonspynes yra sia f-ja labai patenkinti.
Beje, del pripainiojimu, kadangi buvom isvyke, tai tik sia savaite isijungsim i procesa, tai ziuresim kaip ten gausis...  Sienu nestumdeme - kazkaip pats projektas dekingas, o va su elektros planu - ji keiteme ir nemazai, bet kai padare samata, pasidare aisku, jog geriau bus paciam susiorganizuoti viska... Tai beliko tik pagrindiniai ir esminiai dalykai. Kazkaip nesinori visko patiketi sitam masiniam reikalui. Tiesa, jau pastebejom su kuo ten galima dirbti, su kuo nelabai... Nors siaip imone nepasirode labai vertinanti klientus...

Gal galėtum į až parašyti savo įspūdžius, su kuo ten galima dirbti. mes ten irgi susidarėm šiokių tokių savo nuomonių rolleyes.gif Apie klientų gerbimą, - nu ne, to Imobiliarui neprikiši:)))))) arba jie neketina rinkoje įsitvirtinti ilgam, arba bando tą daryti neprofesionaliai.

Įdomu dar dėl elektros kainų, - mes dar nematėme, kiek kainuos tie pakeitimai. Bet ar tikrai darytis pačiam bus geriau? Iki šiol ketinom tuos pakeitimus daryti jų rankomis, bet dar nematėm paskaičiuotos sąmatos...

o šiaip tai smagu, kad pradedame čia kalbėtis apie reikalus biggrin.gif Žmonės, aū, atsiliepkit, kas iš trečio korpuso!!!
Atsakyti
QUOTE(special @ 2007 04 30, 11:56)
aisku, geriau i troleibusu zieda vaizdas pagal tave lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geriau iskart sakyk, kad per brangu cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(special @ 2007 05 12, 18:35)
koks tikslas ateit i sita skyreli ir pilt sudus, kai zmones ten butus nusipirke? siaip lietuviskas pasitenkinimas ar ka?
man is p... raides jusu nuomone apie sudina vieta ar sudina kompanija, vistiek as ten gyvensiu ir jeigu norit prisikt i dusia, piz...t i kokia kt tema
aciu uz demesi cool.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 02 rugpjūčio 2007 - 11:38
QUOTE(vikingas @ 2007 07 29, 23:45)
Skaitau, skaitau ir nesuprantu kam sis forumas. Kokybiskai statysime tik patys sau... Jus man pasakykite kuris vystytojas, dar karta pabreziu VYSTYTOJAS stato kokybiskai? Jam svarbu apskritai kuo pigiau ir kuo greiciau... O va statytojas, kadangi turi kuo pigiau... ir stato pagal ta dudele. Jus nepykit, bet pvz Bajoru kalvose kai kuriu pastatu nuokrypis yra ispudingas - 5m lyginant virsutine su zemiausia siena. Ir ka tuomet reiskia kokybe, kai pats pastatas kreivas? Ka reiskia Perkunkiemyje perdangos plokste neturinti jokiu atramos tasku? Kai statote sau - tuomet ir statote kitaip, o kai bendroves yra tikrai ne socialines geroves organizacijos, tai ir statybos rezultatai kitokie. Pamirskite apie kokybe. Kokybe ar kaip ji ten vadinasi, geres tik tuomet, kai kils standartai, t.y. kai pageres pigiausia medziagu grandis. Ir niekaip kitaip. Nesiskiria ji ir prabangiuose namuose ir "pigiuose" kvartaluose. Nebent jus esate milijonierius ir pats statote sau nama. Bet taip nebuna.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vikingas @ 2007 07 31, 00:06)
bet kai padare samata, pasidare aisku, jog geriau bus paciam susiorganizuoti viska... Tai beliko tik pagrindiniai ir esminiai dalykai. Kazkaip nesinori visko patiketi sitam masiniam reikalui. Tiesa, jau pastebejom su kuo ten galima dirbti, su kuo nelabai... Nors siaip imone nepasirode labai vertinanti klientus...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl miškelio. ...Gyvenu šio metu viršuje 5-e name už taip vadinamo parko. Nežinau , kas ten dedasi vakarais, ar vasaros naktim, bet dienos metu daug važinėju su vežimu ir labai faina. thumbup.gif Žinoma bus dar fainaiu, nes trūksta suoliuku, dviračio tako ir žinoma norėčiau normalaus nusileidimo ir pakilimo su vežimu nuo dabartinio mano namo iki busimo naujo mamos namo.
Su sunim, tai problema. g.gif Ar ju ir taip bijau, o dar kai be pavadėlio, tai siaubas. O šiaip man visada patik gyventi prie šito miškelio ir i miškeli pasivaikščioti ateina daug mamų su vaikais net iš Viršuliškių kito galo, iš Justiniškių Salia darželis, mokykla.. thumbup.gif Man patinka si vieta. Ir mama dabar gyvens salia. thumbup.gif (ir atskirai nuo mūsų) mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien pasirasiau preliminaria pirkimo sutarti. Kazkaip labai vieta ta prie parko patiko, tai nusprendziau nedvejoti. Gal zinok kas kada realiai pastatys ta namuka, gal ka girdejot?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(depka @ 2007 08 08, 15:17)
Siandien pasirasiau preliminaria pirkimo sutarti. Kazkaip labai vieta ta prie parko patiko, tai nusprendziau nedvejoti. Gal zinok kas kada realiai pastatys ta namuka, gal ka girdejot?? 4u.gif

Mes asmeniškai viliamės, kad mus įleis ten tvarkytis spalio vidury. Viltis durnių motina, tskant.

Klausykit, o kaip jūs darote su ta elektra? Kažkaip durnai, jei dalį jie suvedžioja, o kitą dalį kiti elektrikai... g.gif Kai kas mane drąsina, kad galima nesunkiai ir patiems išsivedžioti, bet ką aš žinau. g.gif Kiti sako, kad jų kaina normali, kad visur dabar tokios blink.gif pasidalinkit, kaip ketinat daryt, a.

Vikingai, atėjai, nuteikei visus dalykiškai ir dingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 08 08, 20:14)
Mes asmeniškai viliamės, kad mus įleis ten tvarkytis spalio vidury. Viltis durnių motina, tskant.

Klausykit, o kaip jūs darote su ta elektra? Kažkaip durnai, jei dalį jie suvedžioja, o kitą dalį kiti elektrikai...  g.gif  Kai kas mane drąsina, kad galima nesunkiai ir patiems išsivedžioti, bet ką aš žinau.  g.gif  Kiti sako, kad jų kaina normali, kad visur dabar tokios  blink.gif  pasidalinkit, kaip ketinat daryt, a.

Mes tai dar net nei karto nebuvome statybose. Gal ir blogai.. g.gif Mano vyras statybininkas, daro viska. thumbup.gif Tai sako, kad nera ko ten landzioti, vistiek viska darys savaip ir elektra ir kita viska. ax.gif Sako pas juos kainos bus ne mazos, ta ka ten lysti. Ir sienas liginti reikes ir kita viska, nes daro bele kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 08 rugpjūčio 2007 - 20:20
QUOTE(Uriukas @ 2007 08 08, 19:14)

Klausykit, o kaip jūs darote su ta elektra? Kažkaip durnai, jei dalį jie suvedžioja, o kitą dalį kiti elektrikai...  g.gif  Kai kas mane drąsina, kad galima nesunkiai ir patiems išsivedžioti, bet ką aš žinau.  g.gif  Kiti sako, kad jų kaina normali, kad visur dabar tokios  blink.gif  pasidalinkit, kaip ketinat daryt, a.

drinks_cheers.gif mes ir viliames - nieks juk nedraudzia tongue.gif
elektros brezinius pateikem, pateike samata, perziurejom, pasirasem ir padarys pgl musu plana, nieko ypatingo, tiesiog veliau maziau darbo bus... bigsmile.gif
apie kainas nepasakysiu, nes neraukiu ax.gif
Atsakyti
Nu sveikučiai,
papasakokit, ar jau pradėjote ką nors daryti savo buto labui, t.y. užsakinėti medžiagas, meistrus, baldus. mes tai kadangi nenustojame vilties, kad spalį imsim įsirenginėti, tai jau ketiname užsisakinėti virtuvę, grindis, dar šį bei tą.
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2007 08 20, 18:33)
Nu sveikučiai,
papasakokit, ar jau pradėjote ką nors daryti savo buto labui, t.y. užsakinėti medžiagas, meistrus, baldus. mes tai kadangi nenustojame vilties, kad spalį imsim įsirenginėti, tai jau ketiname užsisakinėti virtuvę, grindis, dar šį bei tą.

sveika gyva,
mes suderinome virtuves projekta, elektra isvedzios, truputi pagriausim dar sienu... grindis per si menesi turim uzsakyt, santechnika uzsakyta, dar plyteliu neuzsisakem, kas dar? g.gif dar durys problema... unsure.gif
Atsakyti