Laba diena,
parasykit prasom ar kuriai nors is jusu panikos atakoms gydyti skyre vaistus cipralex ? Koks paveikis ? ar padejo ? aciu uz atsakyma
QUOTE(Saida @ 2006 08 22, 14:19)
Laba diena,
parasykit prasom ar kuriai nors is jusu panikos atakoms gydyti skyre vaistus cipralex ? Koks paveikis ? ar padejo ? aciu uz atsakyma
Geriu as juos, geri vaistai
Dekoju uz atsakyma. Nezinau, man keistas cipralex poveikis. Geriu juos beveik menuo - pablogejo regejimas, gydytoja Vilniuj sake, kad nuo cipralex galejo buti toks salutinis poveikis, dabar yra uzgulusios ausys, dar anksciau buvo uzejes toks bejausmiskumas, nebebudavo nei labai gera, nei bloga nuotaika. Parasyk, koks Tau salutinis poveikis, kiek laiko vartoji, gal zinai kokia gera gydytoja Kaune, kuri gydo panikos atakas, prasom parasyk.
Del panikos ataku reikia kreiptis pas paichiatra ir eiti i psichoterapijos seansa, as asmeniskai jau pora men geriu Seroxat vaistus, ir isties jokio salutinio poveikio (tfu,tfu,tfu), taip pat kasryt isgeriu Bromazepamo, kuris nuima nerima, nes man buvo visai blogai kad negalejau net i gatve iseit

QUOTE(kuuzia @ 2004 12 02, 14:54)
Atklydau i supermama.com netikėtai ir tikrai tuo labiau nesitikėjau čia rasti žmonių, kuriuos taip pat kamuoja panikos sindromas.
Man prasidėjo lygiai taip pat, kaip ir jūs visos čia, kad aprašėt. Tik va man nepadeda nei įtaiga, nei didelis noras. Aš geriu antidepresantus, jau keli metai, tad irgi neužeina priepolių. Bandžiau nutraukti vaistus, bet vistiek viskas grįždavo ten pat.
Svajoju apie vaikiuką, tačiau labai bijau, kad nebūtų kokių išsigimimų dėl vaistų, juk vistik tai yra chemija, nors ir geriu silpnus vaistus. Planuoju pakeisti į homeopatinius, tačiau dar neaišku, kaip į tai reaguos mano organizmas.
Ypatingai bijau, kad vaikiukas nepaveldėtų tos ligos, nes panašu, kad aš ją pati paveldėjau iš mamos...
Man prasidėjo lygiai taip pat, kaip ir jūs visos čia, kad aprašėt. Tik va man nepadeda nei įtaiga, nei didelis noras. Aš geriu antidepresantus, jau keli metai, tad irgi neužeina priepolių. Bandžiau nutraukti vaistus, bet vistiek viskas grįždavo ten pat.
Svajoju apie vaikiuką, tačiau labai bijau, kad nebūtų kokių išsigimimų dėl vaistų, juk vistik tai yra chemija, nors ir geriu silpnus vaistus. Planuoju pakeisti į homeopatinius, tačiau dar neaišku, kaip į tai reaguos mano organizmas.
Ypatingai bijau, kad vaikiukas nepaveldėtų tos ligos, nes panašu, kad aš ją pati paveldėjau iš mamos...
Jei zinote Kaspirovski, tai dar jo laikais buvo vienas isymus (nezinau kaip pavadinti) parapsichologas. Jo pavardes as nezinau, bet is matymo labai gerai zinau. Tai jis pasake viena dalyka, kad jokie vaistai nuo nervu ligu nepades, reikia gerti zoles ir daug. Dar girdejau, kad labai padeda bio biloba. (zoleliu pagrindu smegenu veikla stimuliuojantys vaistai).
Daugelis nervu ligu yra tik todel (ypac pas moteru), kad yra susipainioje jausmai, mintys kuriuose mes NEKALBEDAMOS negalime susivokti. Tam ir yra sielos daktaras - geras psichologas. Na zinoma, namu psichologai budavo TSRS laikai drauges, bet dabar, kai ir pacioms nelengva, tai jos kazkaip klausytis nelabai benori. O ir ziurek, dar daug apie koki vyra suzinojusios pasinaudos, dar ji ir nuvilios. (Jumoras, bet....)
Man buvo blogu dienu, dirbu sielai sunku darba ir dar auginu hiperaktyvius vaikus. Nuejus pas gydytoja as gavau vaistu, jie is vis man nepadejo. Nusprendus, kad man vaistai nepades, o zoles gerti tikrai tingejau, tai nusipirkau valerjonu tableciu isgeriau du buteliuks, geriau po dvi tabletes, kartais ir po keturis, penkis kartus. Kai jau visai jie pradejo migdyti, nebegeriau. Kad zinokit, tikrai padejo.
Dabar, kai eis vaikai vel i mokykla, dar pagersiu, jei blogai jausiuos.
Papildyta:
QUOTE(Saida @ 2006 08 24, 12:17)
Dekoju uz atsakyma. Nezinau, man keistas cipralex poveikis. Geriu juos beveik menuo - pablogejo regejimas, gydytoja Vilniuj sake, kad nuo cipralex galejo buti toks salutinis poveikis, dabar yra uzgulusios ausys, dar anksciau buvo uzejes toks bejausmiskumas, nebebudavo nei labai gera, nei bloga nuotaika. Parasyk, koks Tau salutinis poveikis, kiek laiko vartoji, gal zinai kokia gera gydytoja Kaune, kuri gydo panikos atakas, prasom parasyk.
tai va, kad ir man nuo tu vaistu, kuriuos israse, pradejo skaudeti akys. O kad buvau tik pradejusi vairuoti, tai man visai nepatiko. Valerjonu tabletes man tikrai padejo. Nervu ligu ne viena tablete dar neisgyde. Gerkite zoles ir eikite pas psichologa, uzsirasykite i sporta, susiraskit meiluzi, bet negerkite jokiu tableciu.
QUOTE(daivoska @ 2006 08 29, 13:23)
Del panikos ataku reikia kreiptis pas paichiatra ir eiti i psichoterapijos seansa, as asmeniskai jau pora men geriu Seroxat vaistus, ir isties jokio salutinio poveikio (tfu,tfu,tfu), taip pat kasryt isgeriu Bromazepamo, kuris nuima nerima, nes man buvo visai blogai kad negalejau net i gatve iseit 

Man ir skyrė seroxatą. Ką nuo jo jaučiate? Ką jautėte kai pradėjote gerti? Ar padeda?
Seroxata geriu jau kokius 4 men, siaip jokio salutinio poveikio nejauciu (tfu,tfu,tfu), viena tablete isgeriu po pietu, nes ryte geriu Bromazepamo puse tabletytes, jei Bromazepam neisgeriu, tai jauciu nerima, matai, seroxato poveikis veliau atsiras, po keliu men, del to ir reikia papildomai gerti Lexotanil, ar Bromazepam, nes jie is karto nuima nerima. Siaip labai dziaugiuosi kad kreipiausi i psichiatra ir geriu vaistus, kurie man padeda, jauciuos dabar pilnaverciu zmogumi, galiu ir masina vairuot, ir i parduotuve nueit, i su vaiku iseit i lauka, ko anksciau negalejau daryt, beje, tik nevartok alkoholio gerdama Seroxat, kiek zinau sie vaistai yra geriausiai skirti nuo panikos ataku. Man sake kad gygymas gali buti nuo 6-9 men. Kai nutrauki vaistus, jei antra karta tas pats kartojasi gydymas buna 1-2 metus, na o jei trecia karta ta pati dainele, tuomet teks gerti vaistukus visa gyvenima. Bet tai nereiskia kad ir tau taip bus, neissigask, cia reti atvejai buna. Bet nors ir vaiksciojau pas psichologa, psichologiskai panikos negaliu kontroliuot, paziuresiu kaip bus kai nustosiu vaistus gert

QUOTE(Saida @ 2006 08 22, 14:19)
Laba diena,
Geriu as juos antras menuo nuo depresijos, salutiniai poveikai: labai pykina ir apie 3h per diena nerimas uzeina, dar tryda kankino....pradzioj vakarais, sutemus masinos negalejau vairuot....dabar jau daug geriau.Ai, dar vyro nesinori ir su orgazmu problema.Kas prastai miega, gali nuo ju isvis nebemiegot, man padeda meditacija ir ziaurus nuovargis nuo dvieju mazu vaiku.Tai tiek.Vaistai tikrai labai geri, man bent jau taip gera kokia 15 metu nebebuvo, viskas dzin....sedziu ant debeselio, jokiu nervu koncervu, o prie tai maniau, kad stogas nuvaziavo.
As kai pradejau gerti Seroxata tai kokius tris menesius vyro nenorejau ir negalejau orgazmo patirt, bet veliau orgazmas atsirado, o as jau galvojau kad kol gersiu vaistus nebus malonumo
Tik ***** bijau kad nepriprasciau prie Bromazepamo, jau keturi menesiai geriu, jei ryt neisgeriu tai tox truputi nerimas, zinau kad reikia mazint, bet neiseina

QUOTE(daivoska @ 2006 09 25, 17:22)
As kai pradejau gerti Seroxata tai kokius tris menesius vyro nenorejau ir negalejau orgazmo patirt, bet veliau orgazmas atsirado, o as jau galvojau kad kol gersiu vaistus nebus malonumo
Tik ***** bijau kad nepriprasciau prie Bromazepamo, jau keturi menesiai geriu, jei ryt neisgeriu tai tox truputi nerimas, zinau kad reikia mazint, bet neiseina 

kreipkis į gydytoją pakeis vaistus,nerimas greičiau yra ne dėl to ,kad neišgėrei,o tiesiog nuo savęs stebėjimo,taip vadinamas psicholoinis efektas

QUOTE(daivoska @ 2006 09 25, 17:22)

Sveika, daivoska, kaip laikaisi? Jau išgėriau pirmą pokelį seroxato. Kažkiek geriau. Perskaičiau jų informacinį lapelį , ten parašyta, kad jie skiriami būtent prie panikos priepolių.Kaip tu jautiesi dabar ???
QUOTE(nebloga @ 2006 10 17, 11:56)
Sveika, daivoska, kaip laikaisi? Jau išgėriau pirmą pokelį seroxato. Kažkiek geriau. Perskaičiau jų informacinį lapelį , ten parašyta, kad jie skiriami būtent prie panikos priepolių.Kaip tu jautiesi dabar ???
Labas nebloga, man jau pakankamai gerai, panikos jau seniai beturejau (tfu,tfu,tfu), bromazepama jau stengiuos gert tik kas antra diena, vienu zodziu kol kas

Beje, nezinau kaip tau bus, bet mane nuo Seroxato vargina viduriu uzkietejimas, bet tai niekis palyginus su tuo kad galiu normaliai gyvent