QUOTE(virugie @ 2007 03 29, 17:18)
Na merginos temelė baigias kas nors naują ar atidarys ar vėl panikuosim kiekviena sau? Kažko ratelis vėl mūsų sumažejo, gal daug jau pasveikusių ir atsikračiusių problemų merginos parašykit papasakokit kaip jaučiatės ir kaip sekės atsikratyt baimių
Sveikutės, mergytės. Aš kasdien vis esu čia, tik ne visada turiu laiko parašyti.

Aš jau mėnesį vartoju antidepresantus seroxat ir kartais raminamųjų puselę. jaučiuosi nepalyginamai geriau.

man simptomai vis keliauja po kūną, bet nebėra tokie nebevaldomi. Tai eina šiurpas po kūną, tai galva svaiguliuoja, tai nerimas tik pabudus užeina, tai stengiuosi nekreipti dėmesio

O prieš mėnesį dažnai būdavo priepuoliai, svaigdavau juodai, net akims kažkas buvo - blogai mačiau, krėtinėj nerimas juodas būdavo, trūkdavo oro ir t.t.

O dabar jau mėnesį nebuvo nė vieno priepuolio, grįžta buvusi energija ir nuotaika gera.
Nebijokit pagerti vaistukų, tik kad psichoterapeutas pataikytų paskirti tokius, kad tiktų. Nes kitiems būna, kad organizmas atmeta.

Aš tai džiaugiuosi, kad man iš karto tiko ir padeda.
laikykitės mergytės, reikia tik galvoti, kad jums nieko nėra ir sau teigti tik teigiamus teiginius.

Aš net eidama į darbą sau mintyse sakydavau:"man viskas gerai, aš sveika, stipri ir laiminga..."